Her gün canım cicim olamaz ki adam da. İlişki öyle bir şey değil. Bir yerden sonra arkadaş moduna geçmek lazım. Zaten 2 yıl olmuş. Böyle uzun bir ilişkide bunu takmak yanlış bence. Adam çalışıyor. Onun da bir günü diğerini tutmaz. Bir gün fazla çalışır yorulur kafası atar vakti olmaz yanında arkadaşlar olur vs vs bilemezsin neler yaşadığını. Kuruntu yapıyorsun..
Hayır zaten sürekli canım cicim modunda olsun demiyorum. Ama normal konuşurken bile insan o sıcaklığı ya da sevgiyi hissettirir. Olay daha çok beni eskisi kadar önemsemediğini düşünüyorum. Uzaktan yaşadığımız için de haliyle monotonlaşma yaşıyoruz ama gene de arada insan eski heyecanları özlüyor arıyor. Arada da olsa bunları nasıl canlandırabilirim onun ilgisini nasıl çekebilirim ? Genel olarak bütün gün naptığını anlatır, diyorum ya iyi birer arkadaş gibiyiz herşeyinden haberim var ama bir sevgilimin olduğunu hissetmek istiyorum azıcık ilgi istiyorum hepsi bu. Bunun için de ne yapmam gerekir diye soruyorum.
o gemilerde çalışırken siz burada.. zaten monoton olmaması pek mümkün değil.. o bir nevi dört duvar arası yaşıyor.. çok zor bir ilişki şekli.. kaptan eşi olan arkadaşlarım var.. inan evlilik de çok zor.. hemen alınmadan kırılmadan her gün güzel güzel konuşmaya çalışmak bile yorucu.. ama seviyorsanız tabiki sürecek.. yüzyüze grüştüğünüzde tartın bence durumu..
sevmese katlanmaz demiş arkadaşlarınız da onun katlandığı bir durum yokki.. o zaten işini yapıyor, kimle beraber olsa onun gerçeği bu.. ama siz denizlerde çalışan birini seçerek bazı şeylere katlanıyorsunuz..
Evet haklısınız.. Ben elimden geldiğince alınmamaya çalışıyorum alınsam bile bu benim kuruntumdur deyip ona belli etmemeye çalışıyorum. Aynı hassasiyeti ondan da bekliyorum ama maalesef onun pek bu durumu salladığını düşünmüyorumonu seviyorum ve kaybetme korkum var şu durumda bile üzülsem de kırılsam da açık açık soramıyorum uzaktayız sadece mesaj yoluyla çözemeyiz, konu uzar ve işler daha da kötüye gider diye. kimi zaman askım lafı bile ağzından zorla çıkıyor gibi hissediyorum. kimi zaman da gayet sıcak ve ideal bir sevgili gibi.. böyle zamanlarda bir ömür bile olsa beklerim diyorum ama anlayışsız ve soğuk olduğu zamanlarda da hayattan soğuyorum resmen beni sevip sevmediğimi nasıl anlayabilirim ya da uzakta bile olsa beni önemsemesini nasıl sağlayabilirim 2 ay sonra gelicek ve açıkcası korkuyorum ya bu tavırları gelince de devam ederse diye ya o zaman da bana arkadaşı gibi davranırsa diye
Watsapptan müstehcen fotoğraflarını atarak ilgi çekebilirsin diye dşünüyorum
Şaka bir yana bunu sen biliceksin canım. Ya da şu duruma alışacaksın. Ben ilişkilerin monoton halini seviyorum mesela. Sabah erken kalk işe git akşam gel alel acele yemek pişir ye. Koltuğa yayıl çayı yudumlarken bi bak 11 olmuş. Yat uyu. Evlilik de böyle bir şey. Ayy bugün bana biraz az mı ilgi gösterdin diyemiyosun. O rutinlik senin hayatının bir parçası oluveriyor.
Bu arada benim eşim de yurtdışında çalışıyor. 3-4 ayda bir görüyorum. Anlayabiliyorum. Ama ben hiç sallamıyorum bu durumu artık. Hee arada ilk verdiğim tavsiyeyi uygulamıyorum değil
bence de telefonda uzar gider zor olur.. yüzyüze gelene kadar bekleyin.. o zaman daha sağlıklı görürsünüz gerçekten bir sorun var mı yok mu?? korkmayım.. açık ve net olun.. kimi zaman da gayet sıcak ve ideal bir sevgili gibi.. böyle zamanlarda bir ömür bile olsa beklerim diyorum ama anlayışsız ve soğuk olduğu zamanlarda da hayattan soğuyorum resmen
bunu anlatın ona.. belki azıcık dikkat edecek konuşma şekline ve pürüzler geçecek..
belki onun da zor zamanlarıdır bu ara.. belki sizinle konuşmadan önce ailesiyle konuştu tartıştı.. anlayışlı olmalısınız zor bir işi var.. ama tabiki yüzyüze de böyle olursa mutlaka konuşun açık açık.. siz onu böyle sevip beklerken kırılmayı haketmiyorsunuz..
evet ben de gelmesini bekliyorum ama gün geçtikçe de içim içim yiyorzaten ona birşey belli etmiyorum ne yaşıyosam içimde yaşıyorum.. bugün tesadüfen konusu geldi kırıldığım bi konu hakkında konuşurken gene şakaya vurunca senin sorunun dedim düşüncesiz olman bunu bile ciddiye almayıp uyumaya gitti hadi hadi duygu sömürüsü yapma bana dedi gülerek.. beni ciddiye alması için illa ki trip mi atmalıyım ya da sert sert mi konuşmalıyım neden düzgünce söyleyince ciddiye almıyor ki ? ben onu kırmamak için uğraşırken ya da ne olursa olsun gönlünü almaya çalışırken o benim duygularımı hiçe sayıyor. yarın konuşuruz dedi bakalım ne diyecek yarın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?