• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ile ilgili sorunlarım var yardım edin lütfen :(

navicula

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2014
2.330
2.761
333
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, 2 seneye yaklaşan bir ilişkim var. Sevgilimin işi gereği uzak mesafe ilişkisi yürütüyoruz. Sevgilim gemi mühendisi ve gemilerde çalışıyor. İlişkimiz en başından beri uzak mesafe ilişkisiydi bunu bilerek kabul ettim onu. Zaman zaman sorunlarımız oldu ama hepsini hallettik. Hatta çoğu çifte göre baya sorunsuz ilişkimiz var. Tabii dışarıdan görünen kısmı bu..Başlarda uzak da olsa bana sevgisini hissettirirdi günde bi kere bile konuşsak onun sevgisini, sıcaklığını hissederdim ve bu yüzden hiç bir zaman bu uzak ilişkiyi sorun yapmadım. Buraya geldiği zaman da aynı şekilde güzel vakit geçirirdik. Şimdi gene gemide ve diğer zamanlara göre konuşma imkanımız daha fazla. Whatsapptan da olsa her gün düzenli olarak konuşuyoruz. Ama bana karşı çok ilgisiz yani şöyle diyeyim bir gün çok iyi, çok sıcak olabiliyorken diğer gün çok soğuk olabiliyor. Artık nasıl davranacağımı şaşırdım ortada sorun falan da yok. Her gün konuşuyoruz ama artık çok arkadaş gibi olduk sevgilimmiş gibi hissetmiyorum ama onu çok seviyorum. Biraz daha ilgili biraz daha sıcak olmasını istiyorum. Diyorum beni sevmese neden hala yürütsün böyle bir ilişkiyi ya da neden her gün benimle konuşma zahmetine girsin. Bir gün önce çok güzel sözler söylerken bir gün sonra buz gibi oluyor böyle durumda ben de ona karşı sıcak olamıyorum sanki kendimi zorla ona sevdiriyor gibi hissediyorum. Bana değer vermesini ve benimle eskisi gibi ilgili olmasını istiyorum bunu nasıl düzelticem? Ya da bu durumun nedeni nedir? Eski günlerimizi özlüyorum gene öyle olmasını istiyorum :43::43: yardım eder misiniz bana? :43:

Her gün canım cicim olamaz ki adam da. İlişki öyle bir şey değil. Bir yerden sonra arkadaş moduna geçmek lazım. Zaten 2 yıl olmuş. Böyle uzun bir ilişkide bunu takmak yanlış bence. Adam çalışıyor. Onun da bir günü diğerini tutmaz. Bir gün fazla çalışır yorulur kafası atar vakti olmaz yanında arkadaşlar olur vs vs bilemezsin neler yaşadığını. Kuruntu yapıyorsun..

yoğundur kafası bozuktur soğuk konuşmuştur ama en iyi sen bilirsin böyle hissetiysen soğumada olabilir . uzak mesafe ilişkisi zor bence ama . been bir kere yaşadım . olmuyor bir türlü . insan görmek istiyor hafta sonu görüşmek istiyor ne bileyim bana göre değil ..

Her gün canım cicim olamaz ki adam da. İlişki öyle bir şey değil. Bir yerden sonra arkadaş moduna geçmek lazım. Zaten 2 yıl olmuş. Böyle uzun bir ilişkide bunu takmak yanlış bence. Adam çalışıyor. Onun da bir günü diğerini tutmaz. Bir gün fazla çalışır yorulur kafası atar vakti olmaz yanında arkadaşlar olur vs vs bilemezsin neler yaşadığını. Kuruntu yapıyorsun..

Hayır zaten sürekli canım cicim modunda olsun demiyorum. Ama normal konuşurken bile insan o sıcaklığı ya da sevgiyi hissettirir. Olay daha çok beni eskisi kadar önemsemediğini düşünüyorum. Uzaktan yaşadığımız için de haliyle monotonlaşma yaşıyoruz ama gene de arada insan eski heyecanları özlüyor arıyor. Arada da olsa bunları nasıl canlandırabilirim onun ilgisini nasıl çekebilirim ? Genel olarak bütün gün naptığını anlatır, diyorum ya iyi birer arkadaş gibiyiz herşeyinden haberim var ama bir sevgilimin olduğunu hissetmek istiyorum azıcık ilgi istiyorum hepsi bu. Bunun için de ne yapmam gerekir diye soruyorum.

Hayır zaten sürekli canım cicim modunda olsun demiyorum. Ama normal konuşurken bile insan o sıcaklığı ya da sevgiyi hissettirir. Olay daha çok beni eskisi kadar önemsemediğini düşünüyorum. Uzaktan yaşadığımız için de haliyle monotonlaşma yaşıyoruz ama gene de arada insan eski heyecanları özlüyor arıyor. Arada da olsa bunları nasıl canlandırabilirim onun ilgisini nasıl çekebilirim ? Genel olarak bütün gün naptığını anlatır, diyorum ya iyi birer arkadaş gibiyiz herşeyinden haberim var ama bir sevgilimin olduğunu hissetmek istiyorum azıcık ilgi istiyorum hepsi bu. Bunun için de ne yapmam gerekir diye soruyorum.

Watsapptan müstehcen fotoğraflarını atarak ilgi çekebilirsin diye dşünüyorum:27:

Şaka bir yana bunu sen biliceksin canım. Ya da şu duruma alışacaksın. Ben ilişkilerin monoton halini seviyorum mesela. Sabah erken kalk işe git akşam gel alel acele yemek pişir ye. Koltuğa yayıl çayı yudumlarken bi bak 11 olmuş. Yat uyu. Evlilik de böyle bir şey. Ayy bugün bana biraz az mı ilgi gösterdin diyemiyosun. O rutinlik senin hayatının bir parçası oluveriyor.

Bu arada benim eşim de yurtdışında çalışıyor. 3-4 ayda bir görüyorum. Anlayabiliyorum. Ama ben hiç sallamıyorum bu durumu artık. Hee arada ilk verdiğim tavsiyeyi uygulamıyorum değil :52:

içinde ve kafanda ne varsa kendisiyle bunları konuşman gerek sonuçta işi de kolay değil aylarca sürer yolculuk stres sıkıntı belki seninle alakası yoktur davranışlarının o an morali bozuktur ama genede içinin rahat etmesi için onula bunları konuşman gerek o soğukluğu hissettiğin an niye böylesin birşey mi oldu diye açıklama yapmasını istersen daha mantıklı olur seni rahatlatacak tek şey onun sözleri açıklaması bence

Ilgisizligin sebebini sor sende ... Neden bir oyle bi boylesin de
sana ancak o dogru cevabi verebilir...

Belkide sana oyle geliyodur .. erkekler biz bayanlar gibi ince
dusunceli degiller .
sana tuhaf gelen bu davranis ona cok dogal geliyodur eminim.
Eger sorarsan , sscmalama felan der yok birsey der..
bundanda eminim.. yani aslinda onlarin bh haline alismak gerekiyor biz hergun askimli canimli olabiliyoruz ..
Ama erkeklerden bunu bekleme. Onlar oyle degil..

Evet haklısınız sanırım.. Ben ufak bir şey söylesem bile acaba kırdım mı onu alındı mı diye düşünüyorum konu ufak bile olsa gönlünü almaya çalışıyorum, zaten uzağız aramıza bir de soğukluk ya da kırgınlık girmesin diye.. Aynısını da ondan bekliyorum bir şey söylerken acaba kırar mıyım üzülür mü diye düşünmesini istiyorum.. Eskiden dikkat ederdi buna ya da gönlümü almasını bilirdi şimdi her şeyi şakaya vuruyor. Alındığımı, kırıldığımı söylesem bile gene şakayla karışık cevap veriyor sanki ona naz yapıyormuşum gibi. Sürekli şikayet eden, dırdırcı biri de olmak istemiyorum onu sıkmak, boğmamak için o yüzden her düşündüğümü de söylemiyorum ona. Yani ağzından bir özledim lafını bile duymak beni iki hafta mutlu edebiliyor, çok bir şey beklemiyorum aslında :43: Bazen diyorum, ben onu burada bekliyorum diye belki de bu yüzden soğumuş olsa bile bana bunu söyleyemiyor olabilir o yüzden bu şekilde davranıyor olabilir diye düşünüyorum :( ama arkadaşlarım sevmese kimse bu tür bir ilişkiye katlanmaz diyor ne düşüneceğimi bilemiyorum artık :43:

o gemilerde çalışırken siz burada.. zaten monoton olmaması pek mümkün değil.. o bir nevi dört duvar arası yaşıyor.. çok zor bir ilişki şekli.. kaptan eşi olan arkadaşlarım var.. inan evlilik de çok zor.. hemen alınmadan kırılmadan her gün güzel güzel konuşmaya çalışmak bile yorucu.. ama seviyorsanız tabiki sürecek.. yüzyüze grüştüğünüzde tartın bence durumu..

sevmese katlanmaz demiş arkadaşlarınız da onun katlandığı bir durum yokki.. o zaten işini yapıyor, kimle beraber olsa onun gerçeği bu.. ama siz denizlerde çalışan birini seçerek bazı şeylere katlanıyorsunuz..

o gemilerde çalışırken siz burada.. zaten monoton olmaması pek mümkün değil.. o bir nevi dört duvar arası yaşıyor.. çok zor bir ilişki şekli.. kaptan eşi olan arkadaşlarım var.. inan evlilik de çok zor.. hemen alınmadan kırılmadan her gün güzel güzel konuşmaya çalışmak bile yorucu.. ama seviyorsanız tabiki sürecek.. yüzyüze grüştüğünüzde tartın bence durumu..

sevmese katlanmaz demiş arkadaşlarınız da onun katlandığı bir durum yokki.. o zaten işini yapıyor, kimle beraber olsa onun gerçeği bu.. ama siz denizlerde çalışan birini seçerek bazı şeylere katlanıyorsunuz..

Evet haklısınız.. Ben elimden geldiğince alınmamaya çalışıyorum alınsam bile bu benim kuruntumdur deyip ona belli etmemeye çalışıyorum. Aynı hassasiyeti ondan da bekliyorum ama maalesef onun pek bu durumu salladığını düşünmüyorum :( onu seviyorum ve kaybetme korkum var şu durumda bile :( üzülsem de kırılsam da açık açık soramıyorum uzaktayız sadece mesaj yoluyla çözemeyiz, konu uzar ve işler daha da kötüye gider diye. kimi zaman askım lafı bile ağzından zorla çıkıyor gibi hissediyorum. kimi zaman da gayet sıcak ve ideal bir sevgili gibi.. böyle zamanlarda bir ömür bile olsa beklerim diyorum ama anlayışsız ve soğuk olduğu zamanlarda da hayattan soğuyorum resmen :( beni sevip sevmediğimi nasıl anlayabilirim ya da uzakta bile olsa beni önemsemesini nasıl sağlayabilirim :( 2 ay sonra gelicek ve açıkcası korkuyorum ya bu tavırları gelince de devam ederse diye ya o zaman da bana arkadaşı gibi davranırsa diye :43:

Evet haklısınız.. Ben elimden geldiğince alınmamaya çalışıyorum alınsam bile bu benim kuruntumdur deyip ona belli etmemeye çalışıyorum. Aynı hassasiyeti ondan da bekliyorum ama maalesef onun pek bu durumu salladığını düşünmüyorum :( onu seviyorum ve kaybetme korkum var şu durumda bile :( üzülsem de kırılsam da açık açık soramıyorum uzaktayız sadece mesaj yoluyla çözemeyiz, konu uzar ve işler daha da kötüye gider diye. kimi zaman askım lafı bile ağzından zorla çıkıyor gibi hissediyorum. kimi zaman da gayet sıcak ve ideal bir sevgili gibi.. böyle zamanlarda bir ömür bile olsa beklerim diyorum ama anlayışsız ve soğuk olduğu zamanlarda da hayattan soğuyorum resmen :( beni sevip sevmediğimi nasıl anlayabilirim ya da uzakta bile olsa beni önemsemesini nasıl sağlayabilirim :( 2 ay sonra gelicek ve açıkcası korkuyorum ya bu tavırları gelince de devam ederse diye ya o zaman da bana arkadaşı gibi davranırsa diye :43:

bence de telefonda uzar gider zor olur.. yüzyüze gelene kadar bekleyin.. o zaman daha sağlıklı görürsünüz gerçekten bir sorun var mı yok mu?? korkmayım.. açık ve net olun.. kimi zaman da gayet sıcak ve ideal bir sevgili gibi.. böyle zamanlarda bir ömür bile olsa beklerim diyorum ama anlayışsız ve soğuk olduğu zamanlarda da hayattan soğuyorum resmen :(
bunu anlatın ona.. belki azıcık dikkat edecek konuşma şekline ve pürüzler geçecek..
belki onun da zor zamanlarıdır bu ara.. belki sizinle konuşmadan önce ailesiyle konuştu tartıştı.. anlayışlı olmalısınız zor bir işi var.. ama tabiki yüzyüze de böyle olursa mutlaka konuşun açık açık.. siz onu böyle sevip beklerken kırılmayı haketmiyorsunuz..

Watsapptan müstehcen fotoğraflarını atarak ilgi çekebilirsin diye dşünüyorum:27:

Şaka bir yana bunu sen biliceksin canım. Ya da şu duruma alışacaksın. Ben ilişkilerin monoton halini seviyorum mesela. Sabah erken kalk işe git akşam gel alel acele yemek pişir ye. Koltuğa yayıl çayı yudumlarken bi bak 11 olmuş. Yat uyu. Evlilik de böyle bir şey. Ayy bugün bana biraz az mı ilgi gösterdin diyemiyosun. O rutinlik senin hayatının bir parçası oluveriyor.

Bu arada benim eşim de yurtdışında çalışıyor. 3-4 ayda bir görüyorum. Anlayabiliyorum. Ama ben hiç sallamıyorum bu durumu artık. Hee arada ilk verdiğim tavsiyeyi uygulamıyorum değil :52:

İşte sevgilim olduğu için o dediğinizi de yapamam ama onun yerine sık sık whatsapp fotoğrafımı değiştiriyorum en azından yüzümü unutmasın diye :27:

Ama işte arada o eski heyecanları da duymak istiyor insan :25: arada sırada özlediğini söylese ne bileyim sevgilim olduğunu hissettirse yeter de artar bana ama çok mu şey istiyorum bilemiyorum ki :( bir de bu rutin durumdan bu monotonluktan sıkılıp benden soğumasından da korkuyorum o yüzden de uzakta bile olsak bir hareket katmak istiyorum da bu da sanırım pek olası bişey değil :(

bence de telefonda uzar gider zor olur.. yüzyüze gelene kadar bekleyin.. o zaman daha sağlıklı görürsünüz gerçekten bir sorun var mı yok mu?? korkmayım.. açık ve net olun.. kimi zaman da gayet sıcak ve ideal bir sevgili gibi.. böyle zamanlarda bir ömür bile olsa beklerim diyorum ama anlayışsız ve soğuk olduğu zamanlarda da hayattan soğuyorum resmen :(
bunu anlatın ona.. belki azıcık dikkat edecek konuşma şekline ve pürüzler geçecek..
belki onun da zor zamanlarıdır bu ara.. belki sizinle konuşmadan önce ailesiyle konuştu tartıştı.. anlayışlı olmalısınız zor bir işi var.. ama tabiki yüzyüze de böyle olursa mutlaka konuşun açık açık.. siz onu böyle sevip beklerken kırılmayı haketmiyorsunuz..

evet ben de gelmesini bekliyorum ama gün geçtikçe de içim içim yiyor :( zaten ona birşey belli etmiyorum ne yaşıyosam içimde yaşıyorum.. bugün tesadüfen konusu geldi kırıldığım bi konu hakkında konuşurken gene şakaya vurunca senin sorunun dedim düşüncesiz olman bunu bile ciddiye almayıp uyumaya gitti hadi hadi duygu sömürüsü yapma bana dedi gülerek.. beni ciddiye alması için illa ki trip mi atmalıyım ya da sert sert mi konuşmalıyım neden düzgünce söyleyince ciddiye almıyor ki ? ben onu kırmamak için uğraşırken ya da ne olursa olsun gönlünü almaya çalışırken o benim duygularımı hiçe sayıyor. yarın konuşuruz dedi bakalım ne diyecek yarın..

evet ben de gelmesini bekliyorum ama gün geçtikçe de içim içim yiyor :( zaten ona birşey belli etmiyorum ne yaşıyosam içimde yaşıyorum.. bugün tesadüfen konusu geldi kırıldığım bi konu hakkında konuşurken gene şakaya vurunca senin sorunun dedim düşüncesiz olman bunu bile ciddiye almayıp uyumaya gitti hadi hadi duygu sömürüsü yapma bana dedi gülerek.. beni ciddiye alması için illa ki trip mi atmalıyım ya da sert sert mi konuşmalıyım neden düzgünce söyleyince ciddiye almıyor ki ? ben onu kırmamak için uğraşırken ya da ne olursa olsun gönlünü almaya çalışırken o benim duygularımı hiçe sayıyor. yarın konuşuruz dedi bakalım ne diyecek yarın..

genelleme yapmayı sevmem ama hayatımda gördüğüm 2 net durum var

1. erkekler ne yaşarlarsa yaşasınlar UYUYORLAR :)
2. erkekler problemleri tartışmamak için ellerinden geleni yapıyorlar :)

biz kadınlar sabahlara kadar oturup düşünüyoruz, problemleri saatlerce tartışacak şevkle yaşıyoruz..

yarın siz açmayın konuyu.. muhtemelen o da açmayacaktır.. biraz bekleyin.. ama sürekli bir şekilde duygularınız ciddiye alınmıyorsa bir düşünmek lazım..

Back