Arkadaşlar merhaba, 2 seneye yaklaşan bir ilişkim var. Sevgilimin işi gereği uzak mesafe ilişkisi yürütüyoruz. Sevgilim gemi mühendisi ve gemilerde çalışıyor. İlişkimiz en başından beri uzak mesafe ilişkisiydi bunu bilerek kabul ettim onu. Zaman zaman sorunlarımız oldu ama hepsini hallettik. Hatta çoğu çifte göre baya sorunsuz ilişkimiz var. Tabii dışarıdan görünen kısmı bu..Başlarda uzak da olsa bana sevgisini hissettirirdi günde bi kere bile konuşsak onun sevgisini, sıcaklığını hissederdim ve bu yüzden hiç bir zaman bu uzak ilişkiyi sorun yapmadım. Buraya geldiği zaman da aynı şekilde güzel vakit geçirirdik. Şimdi gene gemide ve diğer zamanlara göre konuşma imkanımız daha fazla. Whatsapptan da olsa her gün düzenli olarak konuşuyoruz. Ama bana karşı çok ilgisiz yani şöyle diyeyim bir gün çok iyi, çok sıcak olabiliyorken diğer gün çok soğuk olabiliyor. Artık nasıl davranacağımı şaşırdım ortada sorun falan da yok. Her gün konuşuyoruz ama artık çok arkadaş gibi olduk sevgilimmiş gibi hissetmiyorum ama onu çok seviyorum. Biraz daha ilgili biraz daha sıcak olmasını istiyorum. Diyorum beni sevmese neden hala yürütsün böyle bir ilişkiyi ya da neden her gün benimle konuşma zahmetine girsin. Bir gün önce çok güzel sözler söylerken bir gün sonra buz gibi oluyor böyle durumda ben de ona karşı sıcak olamıyorum sanki kendimi zorla ona sevdiriyor gibi hissediyorum. Bana değer vermesini ve benimle eskisi gibi ilgili olmasını istiyorum bunu nasıl düzelticem? Ya da bu durumun nedeni nedir? Eski günlerimizi özlüyorum gene öyle olmasını istiyorum yardım eder misiniz bana?