Sevgilim ile ayrılık sebebimiz

Kız da gecelik ilişki yaşasa aldatmak olur ama. Bunlar tam ikiyüzlü.

kendini doldurmussun diye basladim ama devam ettikce goz göre göre seni saf yerine koyduğunu farkettim.
bjr degil iki degil uc degil. insan küçük seyler için neden bunca yalan söyler ki? kesin vardir gizledigi "büyük" birşey.
hayırlı olsun ayrılığın

Bişeyleri sorguladığımzda nedense hasta oluyoruz paronayak oluyoruz birde çıkıp demiyor ki bizim yüzümden böyle sürekli şüpheci davranıyorsunuz. Ayrılmanız iyi olmuş insanın içine şüphe düşüyorsa ilaki sonradan bişeyler çıkıyor ortaya. Konudan bağımsız benim erkek arkadaşım bi ara gece dışarı çıkmıştı haber vermeden ilçe değiştirmiş benim haberim yok. Arıyorum cevap yok mesaj atıyorum iki tik oluyor ama görmüyor mesajlarımı.Gece üç gibi beni aradı kusura bakma arkadaşlarımla oturuyorduk şarjım azdı eve geçince ararım demiştim falan dedi. Meğerse dışarı çıkmış alkol almışlar o gece kiminleydi bilmiyorum. Sabahında engeledim her yerden kardeşinden annesinden bile aradı cvp vermedim hepsini engeledim ve o kişiyi hayatımdan çıkardım . Ara ara hala ulaşmaya çalışır. Kusura bakmayın uzun oldu söylemek istediğim şey insanın içine şüphe düşüyorsa huzursuz oluyorsak mantıklı olanı yapıp ilişkiyi bitirmek en doğrusu.Sizi tebrik ederim umarım bir an önce toparlanırsınız

çok aleni bir yalan bu ve yalan ortaya çıkmasın diye daha fazla yalan var.
birebir aynısını yaşadım. Hastayım, depresyondayım, uyuyacağım diyen adamı doğum günü partisinde yakaladım.
zamanınızı boşa harcamayın.

Sinek küçüktür ama mide bulandırır.
Mantıklı bir şey yapmışsın. Şüpheler ile ilerlemektense, noktalamakta fayda var.
Gençsin daha eminim hayatına daha mükemmel insanlar girecektir.

Konu gayet net, çok afedersiniz sizi remen sal*k yerine koymuş.

Yaptıkları da çok yanlış, şüphe çekince manyaksın, hastasın tarzı şeyler demesi de çok yanlış.bitirmen iyi olmuş.hakaret etmediğin de iyi olmuş.içine oturmuştur şimdi.bu şekilde daha etkili oluyor.hakaret etmeye kalksan o da karşılık verip üste çıkmaya çalışırdı.

Soru sahibicim, kesinlikle şüphe duymakta haklısın.
Hareketleri kesinlikle şüphe uyandırıyor. Benim aklıma da şu geldi yurt dışında ya şimdi acaba kendine ortam falan yaptı takılıyor gibi geldi.

Ki zaten sen hastasın falan diyorsa manipüle etmeye çalışıyordur seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…