E nolucak bu durumda? ayrıldın da iyi mi oldu?Evliliklerinin yazacaktım yanlış oldu
Şuan ki bulunduğumuz çağdaş yaşamda kişi annesine kardeşine kuzenine aşkım diye hitap edebilir. Bu kiskanilcak birsey degil. Ama şu var eğer müslümanm diyebiliyorsak öylede yaşamaliyiz. Ve dinimizde sevgili haram bir iliskidir. Evlenmeniz icin garanti birsey yoksa ve aileler tanismiyor ve sizde o iman cercevesinde zina yapmadan konusmuyorsaniz zina derken el ele tutusmak vs. Haramdir ve ayrilmakla iyi yapmissin derim ben ve hayirli ve ailen seninde iman cercevesinde hayrli biriyle tanisip evlenmeni dilerim. Hayirli geceler.
Bizim ailemiz normal senin beynin dar bence..senin gibilerle ugrasilmaz belkide ailende akraba evlilikleri var bilemiyorum. .bizde akrabayla evlenilmez ...neyse cocuk kaçmış kurtarmış kendini..Buldumcuklukla ne alakası var sizin aile yapıniz genişmis bayaga atismaya girmek istemiyorum Teşekkürler yorumlarınız icin
Öyle bir alışkanlığı yok aslında şaşırdım ben de karşı cinse mesafeli durulması gerektiğini söyleyen bir insandı akraba da olsa.Herkesin kriterleri vardır.Kimine göre karşı cins kuzene sarılmak normal kimine göre yanlış, hitap şekilleri de aynı şekilde. Ama direk ayrılmak yerine bu konuyu aşıp aşamayacağına bakman daha iyi olurdu.Adamın bi alışkanlığı varsa bunu hemen sana göre şekillendiremez yani.
Sadece hassasiyetlerinden ve isteklerinden bahsederdin.Sonrası ona kalmış.
Halasinin kızıyla falan evlenmez öyle bir bakış açısıyla bakmadım biliyorum onun hayattan istediklerini karşılayacak o kız küçümseme amacli da söylemiyorum yaşı küçük, ve sevgilimin dediği ortak bir nokta bulamıyorum konuşacak o yaştaki kişilerle şeklindedir hepE nolucak bu durumda? ayrıldın da iyi mi oldu?
Şimdi halasının kızıyla everecekler belki.
Aman ne hali varsa görsün bitaneciğiyle..
Bence sen kendini suçluyorsun. Ama suçlama.
Bunun olacağı varmış
Evet çok tepki verdim ama aradım sonra burdaki yorumlardan etkilenip wats an ve instagramdan engelliydm şimdi kaldirdikuzenle evlilik var bu devirde yalan değil de
çok abartmışsınız.. keşke sadece bozulsaydınız trip falan atsaydınız..
iyi bakalım hayırlısıEvet çok tepki verdim ama aradım sonra burdaki yorumlardan etkilenip wats an ve instagramdan engelliydm şimdi kaldirdi
İşte benim bozulacağimi düşünmesi gerekir sabahtan beri bana kullandığı kelimeyi başkasına kullandı hala kızı teyze kizi önemli değilBu kadar kavga edecek,olay yaratacak bir durum yok bence ortada. Tamam bozulun,tatlı tatlı trip atın,ama bu kadar art niyetli olmayın yahu. Gizli saklı konuşsa anlarım ama adam yanınızda konuşuyor.
Evet o konu doğru. Aralarında bişey olduğuna dair seyler düşünmüyorum. ama şimdi düşününce yanlışlıkla dedim demesi normalde böyle mi konuşuyorlar yada yasak bişeyler mi var aklımda deli sorular oluştu suan paranoyaklasmak da istemiyorumkonunu hatırlıyorum. hala kızıyla buluştuğunda sana evdeyim diye yalan söylemişti ve onların ailede akraba ilişkisine normal bakılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. bu duruma göre evet abartmış sevgilin. saçmalamasın bi zahmet. hala mı tanıştırmadı. hiç arama bence. tepkini bile bile böyle davranması yanlış.
kız kaç yaşındaHerkese iyi geceler taze bir ayrılık yaşıyorum.sevgilimle çok güzel bir gün geçirdik hersey mükemmeldi gs bjk maçını izliyordum bir cafede telefon geldi sevgilimin halasinin kızı arıyordu açtı ve alo bitanem nasılsın dedi ben bir bozuldum bana dediği şeyi ona dedi yanımda bi de gayet rahat Buzz gibi oldum sonra emanetler varmış uğrar alırım dedi konuşma bitti bana döndü anladı bende bişey var noldu dedi ben de sen nasıl bitanem dersin dedim. Ne var o benim kardeşim dedi ki daha önce bu konuyla alakali konu açmışTim offf bilmiyorum çok sert tepki verdim hesabı işte dedim kalktım yolda bağırdı bayaga bırak beni gidicem dedim yürüdüm gittim şimdi baktım engellemiş watsup tan instagram a bi sürü şey yukle mistik birlikte hepsini silmiş beni de takip etmiyorum artık ben de sildim
Sevilir 34 kız 24kız kaç yaşında
bana pek abartmışsın gibi gelmedi yaşları aynıysa bitanem ne demek ?
yok küçükse de abartmışsın derim
ben olsam bende aynısını yapardım.Sevilir 34 kız 24
Yaş farkı var 10 11 yaş ama genç kız ve erkek arkadaşı falan da yok küçük bir ilçede yaşıyordukız kaç yaşında
bana pek abartmışsın gibi gelmedi yaşları aynıysa bitanem ne demek ?
yok küçükse de abartmışsın derim