sevgilim hala kızına bitanem dedi ayrıldım doğru mu yaptım

Evliliklerinin yazacaktım yanlış oldu
E nolucak bu durumda? ayrıldın da iyi mi oldu?
Şimdi halasının kızıyla everecekler belki.
Aman ne hali varsa görsün bitaneciğiyle..
Bence sen kendini suçluyorsun. Ama suçlama.
Bunun olacağı varmış

sayın diyanet görevlimiz bizde fetva için sizi bekliyorduk neden bu kadar geç kaldınız

bacım ne biliyosun sen konuyu açanın ya da sevgilisinin müslüman olduğunu( konu sahibi yanlış anlama ) da gelip iman dersi veriyosun.

sana da hayırlı banlar.geçmiş olsun.

Herkesin kriterleri vardır.Kimine göre karşı cins kuzene sarılmak normal kimine göre yanlış, hitap şekilleri de aynı şekilde. Ama direk ayrılmak yerine bu konuyu aşıp aşamayacağına bakman daha iyi olurdu.Adamın bi alışkanlığı varsa bunu hemen sana göre şekillendiremez yani.

Sadece hassasiyetlerinden ve isteklerinden bahsederdin.Sonrası ona kalmış.

Buldumcuklukla ne alakası var sizin aile yapıniz genişmis bayaga atismaya girmek istemiyorum Teşekkürler yorumlarınız icin
Bizim ailemiz normal senin beynin dar bence..senin gibilerle ugrasilmaz belkide ailende akraba evlilikleri var bilemiyorum. .bizde akrabayla evlenilmez ...neyse cocuk kaçmış kurtarmış kendini..

Öyle bir alışkanlığı yok aslında şaşırdım ben de karşı cinse mesafeli durulması gerektiğini söyleyen bir insandı akraba da olsa.

E nolucak bu durumda? ayrıldın da iyi mi oldu?
Şimdi halasının kızıyla everecekler belki.
Aman ne hali varsa görsün bitaneciğiyle..
Bence sen kendini suçluyorsun. Ama suçlama.
Bunun olacağı varmış
Halasinin kızıyla falan evlenmez öyle bir bakış açısıyla bakmadım biliyorum onun hayattan istediklerini karşılayacak o kız küçümseme amacli da söylemiyorum yaşı küçük, ve sevgilimin dediği ortak bir nokta bulamıyorum konuşacak o yaştaki kişilerle şeklindedir hep

kuzenle evlilik var bu devirde yalan değil de
çok abartmışsınız.. keşke sadece bozulsaydınız trip falan atsaydınız..

Bu kadar kavga edecek,olay yaratacak bir durum yok bence ortada. Tamam bozulun,tatlı tatlı trip atın,ama bu kadar art niyetli olmayın yahu. Gizli saklı konuşsa anlarım ama adam yanınızda konuşuyor.

Valla bende kuzenimle efendim gülüm efendim bitanem efendim canım diye konuşurum yani bence çok özel değildir erkek arkadaşın bence verilmiş sadakası varmış :)

Bu kadar kavga edecek,olay yaratacak bir durum yok bence ortada. Tamam bozulun,tatlı tatlı trip atın,ama bu kadar art niyetli olmayın yahu. Gizli saklı konuşsa anlarım ama adam yanınızda konuşuyor.
İşte benim bozulacağimi düşünmesi gerekir sabahtan beri bana kullandığı kelimeyi başkasına kullandı hala kızı teyze kizi önemli değil

konunu hatırlıyorum. hala kızıyla buluştuğunda sana evdeyim diye yalan söylemişti ve onların ailede akraba ilişkisine normal bakılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. bu duruma göre evet abartmış sevgilin. saçmalamasın bi zahmet. hala mı tanıştırmadı. hiç arama bence. tepkini bile bile böyle davranması yanlış.

Evet o konu doğru. Aralarında bişey olduğuna dair seyler düşünmüyorum. ama şimdi düşününce yanlışlıkla dedim demesi normalde böyle mi konuşuyorlar yada yasak bişeyler mi var aklımda deli sorular oluştu suan paranoyaklasmak da istemiyorum

kız kaç yaşında
bana pek abartmışsın gibi gelmedi yaşları aynıysa bitanem ne demek ?
yok küçükse de abartmışsın derim

kız kaç yaşında
bana pek abartmışsın gibi gelmedi yaşları aynıysa bitanem ne demek ?
yok küçükse de abartmışsın derim
Yaş farkı var 10 11 yaş ama genç kız ve erkek arkadaşı falan da yok küçük bir ilçede yaşıyordu

daha önceki konunuzda size yalan söylemesinin sebebi neydi yine kıskandığınız için mi hala kızıyla buluştuğunu gizledi yoksa ortada hiç bir sebep yokken mi?durduk yere yalan söylediyse ve arkasından bu tarz konuşmuşsa telle kıyameti koparır ayrılırdım ve her ne olursa olsun siz kıskansanız dahi size böyle bir yalan söyleme hakkı yok .bence siz haklısınız.

biz eşimle bu kavgaları flört dönemimizde , 18 yasındayken yapardık.
Aradan 10 yıl geçti ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…