sevgilim hala kızına bitanem dedi ayrıldım doğru mu yaptım

Hakkınızda hayırlısı olsun. Belki kuzeniyle ilgili kafası karışıktır ve sizin terslemeniz işine gelmiştir. Yani siz doğru anlamış ve onun istediğini yapmış olabilirsiniz.

burdada herkes hemen ay ne kiskancsin oha abartmissin der zaten. Sasirmadim. normal hayatlarinda kiskancliktan cildirirlar. Buraya gelince herkes olgun. Kmse ergen degil Kiskanc degil. Herkes mantiktan ibaret. Bana kalirsa bende ayni seyi yapardim. kiskanirim tabikide. Bana soyledigi seyleri baska bi kiza soylemesi beni gicik eder. Okadarda genis olamam valla :)

Kim ne derse desin konu sahibi haklı. Şimdi fevri davranmasına da hak vermeye başladım, şu akraba evliliğinin normal görülmesi olayının üzerine. Bana da ters. Güncel olarak özel olan tek bir kişi vardır, o da insanın sevgilisidir. Öyle ağzına geldiği gibi hitap edemez millete, etmemeli. Ayrılmanız iyi olmuş, boşver.

Ben bu insanları anlamıyorum da zaten, ne var da yapış yapış öyle arkadaşına aşkım, canım, bebeğim falan derler? Kız kıza birbirlerine aşkım diyorlar mesela. Desen ki bana "ya eşcinselim, seviyorum" o zaman saygım sonsuz. Ama arkadaş olup da böyle mıç mıç, nedir? Ne bu laubalilik?

ben bitanem lafını eşim ve kardeşim dışında kimseye söylemem. zaten kullandığım bi kelime de değil. kelimenin ifade ettiği anlam nedeniyle eşimin kime olursa olsun bu kelimeyi kullanması beni de rahatsız ederdi. hala kızıyla evlenen dünya kadar insan var. söyleyen kötü amaçlı demese bile karşıdaki kişinin ne anlayacağı belli olmaz. bence gereksiz bir kelime. hala kızına bitanem demese ne olur yani? ki ergenlikten çıkıp evlilik yaşlarına gelen iki kuzenin bitenem canım cicim konuşması gereksiz.

kısaca kuzenine bi tanem demesinden rahatsız oldun diye seni her yerden engelleyebiliyorsa bunu fırsata çevirmiş bence. yani düşünüyorum da kuzenime bitanem demekten mi vazgeçerim yoksa sevdiğim insandan mı?
sevgilinin verdiği tepkiyi de kuzeniyle konuşma şeklini de beğenmedim.
vıcık vıcık arkadaşlarına eş dosta akrabalara aşkım canım cicim bebeğim hayatım vs şeklinde hitap edenler normal karşılayabilir. yani herkes farklı düşünebilir bu konuda. sen kendi düşüncene göre hareket et en iyisi.

bence konu sahibesi haklı bende kıskanırdım. Ama olayın ayrılığa kadar gitmesi abartı. Sanırım o an ki sinirle iki tarafta mantıksız şekilde aşırı tepkili davranmış. Ama kıskanmakta haklısın arkadaşım ben olsam trip falan atardım ya da bir daha bu şekilde davranmaması için uyarırdim..

Şuan ki bulunduğumuz çağdaş yaşamda kişi annesine kardeşine kuzenine aşkım diye hitap edebilir. Bu kiskanilcak birsey degil. Ama şu var eğer müslümanm diyebiliyorsak öylede yaşamaliyiz. Ve dinimizde sevgili haram bir iliskidir. Evlenmeniz icin garanti birsey yoksa ve aileler tanismiyor ve sizde o iman cercevesinde zina yapmadan konusmuyorsaniz zina derken el ele tutusmak vs. Haramdir ve ayrilmakla iyi yapmissin derim ben ve hayirli ve ailen seninde iman cercevesinde hayrli biriyle tanisip evlenmeni dilerim. Hayirli geceler.

Valla bizde de akraba evliligi soz konusu degildir..
Ben tek cocugum teyzemin de tek oglu var ikimiz buyuduk..
Benden buyuk diye abi derim tabi ama oz abim degildir o benim..
Oz olmak baska.. Manen kuzenimdir abimdir asla otesi olamaz ama daha kac yil oldu bitanem lafi aramizda gecmez.
Ben abi derim o bana ismimi soyler.

Benim icin de bitanem ozel bi kelimedir ve ben suana dek annem ve sevgilim disinda kimseden bu kelimeyi isitmedim.

Ha bu arada ben adamin tepkisini daha agir buldum..
Konu sahibi de abartmis hemen tribe girip ayriliyoruz diyerek,
ama cocukta mubarek dunden raziymis.

Son düzenleme:
ayrılmadan önce bunu söyleseydiniz rahatsız oldgunuzu bir şans tanısaydınız bir daha yapmaz yaparasa da o zaman ayrılırsınız. Çözümü olmayan ciddi bir ayrılık nedeni değil tabi kuzeniyle bir beraberliği oldugunu düşünoyorsanız başka

ben şunu anlayamıyorum kuzenler kardeş diyorlar bir bakmışsın hop evlenmiş çoluk cocuğa karışmışlar kardeş kardeşle evlenirmi yahu

bana görede kuzenler kardeş gibidir ama bununda ölçütleri var ben öz kardeşimn yanında yaptıgım haraketleri kuzenlerimn yanında yapamam mesela

kuzenler arasında asla evlilik olmaması gerekiyor bence kardeş gibi yaa sonuçta(bu benim fikrim)

kuzenler kardeşdir kıskanılmaz diyenlere soruyorum neden evlilik oluyor peki kuzenler arasında

ben konu sahibini haklı buldum, bitanem demesede olur sevgilisini huyunu biliyor kıskanç işte daha ne zorluyor teli bitanemle falan açmalar, gitsin ne hali varsa görsün bana göre kuzenle kafayı bozmuş o diğer konundan malum biliyoruz , takılsın kuzeniyle o yakında evlilik haberlerini alırsın zaten .:)

Pardon da, akrabası ve kan bağı olan kişi 'kuzeni' oluyor o insan.
Siz kim oluyorsunuz da, kan bağı olan bir insanla arasındaki kelimeciğe takılıp, kızabiliyorsunuz?
Eşi olsanız dahi durum aynıdır, herkes yerini bilsin lütfen....

"Aşkım bida kuzenine bitanem deme özel bi kelime bence sadece bana söyle olur mu" gibi tatlı tatlı dile getirmek varken trip atmak hesap isteyip kalkmak çok yanlış.

anaaaaaaaam 0-0

halamin ogluda bana askim der bitanem der guzelim der aramizda 10 yas var. ne bana asik ne onun bitanesiyim nede benden baska guzel yok hayatinda...

esimi kiskanc sanirdim aksam gelsin opup basima koyucam adami.

Her kavgada sonra yaptığı şeydir engelleme kişilik özelliği oldu ku sen bir erkektir maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…