yorumları okumadım ama diğer hala kızı konunuzda gereksiz kıskançlıktan olan bir konu, bence çok takıntılısınız bu konuda, sevgilinizin sahibi siz değilsinizHerkese iyi geceler taze bir ayrılık yaşıyorum.sevgilimle çok güzel bir gün geçirdik hersey mükemmeldi gs bjk maçını izliyordum bir cafede telefon geldi sevgilimin halasinin kızı arıyordu açtı ve alo bitanem nasılsın dedi ben bir bozuldum bana dediği şeyi ona dedi yanımda bi de gayet rahat Buzz gibi oldum sonra emanetler varmış uğrar alırım dedi konuşma bitti bana döndü anladı bende bişey var noldu dedi ben de sen nasıl bitanem dersin dedim. Ne var o benim kardeşim dedi ki daha önce bu konuyla alakali konu açmışTim offf bilmiyorum çok sert tepki verdim hesabı işte dedim kalktım yolda bağırdı bayaga bırak beni gidicem dedim yürüdüm gittim şimdi baktım engellemiş watsup tan instagram a bi sürü şey yukle mistik birlikte hepsini silmiş beni de takip etmiyorum artık ben de sildim
Hastalıklı beyinleri diyerek hakaret sınırlarında geziniyorsunuz lütfen dikkat edinBi tanemde der sevgilimde der canimda der..allahim ya kardes onlar..hastalikli beyinlerinizi ne zaman iyilestireceksiniz..iyi yapmis sana ...iki günlük kiz beni kuzenimden kiskansa aynisini yapardim..
bozulmuş olabilirsiniz gayet de haklısınız, bununla beraber tepkiniz de sert olmuş olabilir. üstelik bana sevgilinizin tepkisi daha fazla geldi. bağırmış whatsapp'tan silmiş falan. abartan siz değilsiniz o.Herkese iyi geceler taze bir ayrılık yaşıyorum.sevgilimle çok güzel bir gün geçirdik hersey mükemmeldi gs bjk maçını izliyordum bir cafede telefon geldi sevgilimin halasinin kızı arıyordu açtı ve alo bitanem nasılsın dedi ben bir bozuldum bana dediği şeyi ona dedi yanımda bi de gayet rahat Buzz gibi oldum sonra emanetler varmış uğrar alırım dedi konuşma bitti bana döndü anladı bende bişey var noldu dedi ben de sen nasıl bitanem dersin dedim. Ne var o benim kardeşim dedi ki daha önce bu konuyla alakali konu açmışTim offf bilmiyorum çok sert tepki verdim hesabı işte dedim kalktım yolda bağırdı bayaga bırak beni gidicem dedim yürüdüm gittim şimdi baktım engellemiş watsup tan instagram a bi sürü şey yukle mistik birlikte hepsini silmiş beni de takip etmiyorum artık ben de sildim
Sadece başlığa göre yorum yapmayın lütfen arada bi sürü seybvarSevgilin kendini kurtarmış senden resmen
Gece konuştuk savunması şu her zaman dediğim bişey değil bütün gün sana bitanem bitanem dedim arayınca açtım birden söyledim ama diyebilirim kardeşim diyoradam haklııııı sen hatalısın bence özür dilemen lazım
Sadece başlığa göre yorum yapmayın lütfen arada bi sürü seybvar
Teyze kizi hala kızı velilerin normal bakan sevgilimi kızlarına beğenen teyze ler haller var ve sevgilim de dikkatli olMAM gerek mesafeyi koyuyorum diyen bir adam o zaman neden bitanem söyledikleri yalanmiÖzür dilerim yorumları okumadın arada başka olan ne var bir özet geçsen ?
Evliliklerinin yazacaktım yanlış olduTeyze kizi hala kızı velilerin normal bakan sevgilimi kızlarına beğenen teyze ler haller var ve sevgilim de dikkatli olMAM gerek mesafeyi koyuyorum diyen bir adam o zaman neden bitanem söyledikleri yalanmi
Sağol canım zor olacak zira yanyana oturuyoruz işte masalar yanyanailişkiniz zaten pamuk ipliğine bağlıymış... sizin yaptığınız liseli muhabbeti ama erkek arkadaşınız yaptığı da sizinle eş değer... tartışabilirsniz ama sizi hemen silmesini anlamlandıramadım. boşverin bu size küçük bir ders olur bundan sonra ilşkilerinizde ben çok kıskancım kuzenınden bıle kıskanırım diye başlarsın sonradan şok olmazlar en baştan söyle canım... üzülme yeni bir başlangıç yap giden gider...
Yok bu kız değildi o teyze kiziydiBu kizi bu adama vermek istemisler anladigim kadariyla.
Ozaman tepkinde haklisinds , ben olsam bende tepki gösterirdim..
Ama ayrilnays kadar götürmezdim durumu..
Evt hastalikli beynin...ben ne dedigimi biliyorum..sinir oluyorum sizib gibi buldumcuk olanlara..adami anasindan kardesinden kiskanirsinuz..kuzen ya kuzen yani. .benim dayım da bana sevgilim der .yengem öldürsun mu beni simdi? Bazi insanlar samimiyetten böyle hitap eder bilgine..Hastalıklı beyinleri diyerek hakaret sınırlarında geziniyorsunuz lütfen dikkat edin
Buldumcuklukla ne alakası var sizin aile yapıniz genişmis bayaga atismaya girmek istemiyorum Teşekkürler yorumlarınız icinEvt hastalikli beynin...ben ne dedigimi biliyorum..sinir oluyorum sizib gibi buldumcuk olanlara..adami anasindan kardesinden kiskanirsinuz..kuzen ya kuzen yani. .benim dayım da bana sevgilim der .yengem öldürsun mu beni simdi? Bazi insanlar samimiyetten böyle hitap eder bilgine..