Kime göre neye göre özel?Bitanem özel bir kelime nasıl kullanir
Ben sorguluyormusum o da mecburen görüşmek zorundaymis kız heryer bilmiyor falan ortamı germeye için yalan söyledidaha önceki konunuzda size yalan söylemesinin sebebi neydi yine kıskandığınız için mi hala kızıyla buluştuğunu gizledi yoksa ortada hiç bir sebep yokken mi?durduk yere yalan söylediyse ve arkasından bu tarz konuşmuşsa telle kıyameti koparır ayrılırdım ve her ne olursa olsun siz kıskansanız dahi size böyle bir yalan söyleme hakkı yok .bence siz haklısınız.
O da bunu bana diyor her şey çok güzeldi bahane ettin diyor patladı birden o gün Şakayla karışık evlenme teklif etti ben de saçmalama falan dedim ben evlenmek kaçıyorum gibi yani o istiyor ama bazı şeylerden dolayı ben istemiyorum yaşanacak şehir konusunda anlasamiyoruz uzatıyorum ben de sureciSen bayan olarak bunu yapmisin. Benim kocacigim eline tlfonumu aldı. Erkek kim varsa sildi dayi amca bırakmadı. Kizdigimda da bende boyle dedi. Napacaksn evet kıskançlık kotu ama kabul etmek gerek bazen seviyorsan. Bence adam senden ayrılma bahanesi yapmiss. Kandirilmisin
oldu olacak insan içine de çıkarmasın seni erkek var diye bu ne ya...Sen bayan olarak bunu yapmisin. Benim kocacigim eline tlfonumu aldı. Erkek kim varsa sildi dayi amca bırakmadı. Kizdigimda da bende boyle dedi. Napacaksn evet kıskançlık kotu ama kabul etmek gerek bazen seviyorsan. Bence adam senden ayrılma bahanesi yapmiss. Kandirilmisin
Esinizin yaptigi normal mi yani?Sen bayan olarak bunu yapmisin. Benim kocacigim eline tlfonumu aldı. Erkek kim varsa sildi dayi amca bırakmadı. Kizdigimda da bende boyle dedi. Napacaksn evet kıskançlık kotu ama kabul etmek gerek bazen seviyorsan. Bence adam senden ayrılma bahanesi yapmiss. Kandirilmisin
Sen bayan olarak bunu yapmisin. Benim kocacigim eline tlfonumu aldı. Erkek kim varsa sildi dayi amca bırakmadı. Kizdigimda da bende boyle dedi. Napacaksn evet kıskançlık kotu ama kabul etmek gerek bazen seviyorsan. Bence adam senden ayrılma bahanesi yapmiss. Kandirilmisin
Amca oğlum geçenlerde bana canım dedi iyi ki kocam beni boşamadı :)Herkese iyi geceler taze bir ayrılık yaşıyorum.sevgilimle çok güzel bir gün geçirdik hersey mükemmeldi gs bjk maçını izliyordum bir cafede telefon geldi sevgilimin halasinin kızı arıyordu açtı ve alo bitanem nasılsın dedi ben bir bozuldum bana dediği şeyi ona dedi yanımda bi de gayet rahat Buzz gibi oldum sonra emanetler varmış uğrar alırım dedi konuşma bitti bana döndü anladı bende bişey var noldu dedi ben de sen nasıl bitanem dersin dedim. Ne var o benim kardeşim dedi ki daha önce bu konuyla alakali konu açmışTim offf bilmiyorum çok sert tepki verdim hesabı işte dedim kalktım yolda bağırdı bayaga bırak beni gidicem dedim yürüdüm gittim şimdi baktım engellemiş watsup tan instagram a bi sürü şey yukle mistik birlikte hepsini silmiş beni de takip etmiyorum artık ben de sildim
Kuzenim bana tatlım diyor.Benim eşim kuzenine yavru ceylanım diyor.Bu senin görüşünle alakalı.Bakış açınla.Herkese iyi geceler taze bir ayrılık yaşıyorum.sevgilimle çok güzel bir gün geçirdik hersey mükemmeldi gs bjk maçını izliyordum bir cafede telefon geldi sevgilimin halasinin kızı arıyordu açtı ve alo bitanem nasılsın dedi ben bir bozuldum bana dediği şeyi ona dedi yanımda bi de gayet rahat Buzz gibi oldum sonra emanetler varmış uğrar alırım dedi konuşma bitti bana döndü anladı bende bişey var noldu dedi ben de sen nasıl bitanem dersin dedim. Ne var o benim kardeşim dedi ki daha önce bu konuyla alakali konu açmışTim offf bilmiyorum çok sert tepki verdim hesabı işte dedim kalktım yolda bağırdı bayaga bırak beni gidicem dedim yürüdüm gittim şimdi baktım engellemiş watsup tan instagram a bi sürü şey yukle mistik birlikte hepsini silmiş beni de takip etmiyorum artık ben de sildim
bu kuzenler arası bağla alakalıdır bizim kuzenlerimle ilişkilerimiz çok düzeylidir hiçbiri kalkıp böyle birşey demez ama çok mıç mıç kuzenler de var görüyoruz bu tamamen kuzenlik ilişkilerinin gelişimiyle alakalı birşey samimiyetten kaynaklıdır artniyet olduğunu düşünmüyorum ayrılmaksa über saçma geldi trip atarsın ne biliyim rahatsız olduğunu belirtirsin de ayrılmak nedirHerkese iyi geceler taze bir ayrılık yaşıyorum.sevgilimle çok güzel bir gün geçirdik hersey mükemmeldi gs bjk maçını izliyordum bir cafede telefon geldi sevgilimin halasinin kızı arıyordu açtı ve alo bitanem nasılsın dedi ben bir bozuldum bana dediği şeyi ona dedi yanımda bi de gayet rahat Buzz gibi oldum sonra emanetler varmış uğrar alırım dedi konuşma bitti bana döndü anladı bende bişey var noldu dedi ben de sen nasıl bitanem dersin dedim. Ne var o benim kardeşim dedi ki daha önce bu konuyla alakali konu açmışTim offf bilmiyorum çok sert tepki verdim hesabı işte dedim kalktım yolda bağırdı bayaga bırak beni gidicem dedim yürüdüm gittim şimdi baktım engellemiş watsup tan instagram a bi sürü şey yukle mistik birlikte hepsini silmiş beni de takip etmiyorum artık ben de sildim
gerçekten bazen yaptığınız yorumlar çok acımasız ve empatisiz oluyor bence kız haklı ne demek birtanem kuzenide olsa bilmiyormusunuz bu ülkede olan akraba evliliklerini kuzen ilişkilerini kuzeni çocuğa aşık olmuş olamaz mı yani biraz geniş bir pencereden bakın bende olsam bende kızardım