sevgilim hala kızına bitanem dedi ayrıldım doğru mu yaptım

bence de biraz abartmışsınız ben de erkek kardeşime aşkım diye sesleniyorum.. sen benim eşim olsan demek ki bende de ayrılırdın.

Sen bayan olarak bunu yapmisin. Benim kocacigim eline tlfonumu aldı. Erkek kim varsa sildi dayi amca bırakmadı. Kizdigimda da bende boyle dedi. Napacaksn evet kıskançlık kotu ama kabul etmek gerek bazen seviyorsan. Bence adam senden ayrılma bahanesi yapmiss. Kandirilmisin

Ben sorguluyormusum o da mecburen görüşmek zorundaymis kız heryer bilmiyor falan ortamı germeye için yalan söyledi

O da bunu bana diyor her şey çok güzeldi bahane ettin diyor patladı birden o gün Şakayla karışık evlenme teklif etti ben de saçmalama falan dedim ben evlenmek kaçıyorum gibi yani o istiyor ama bazı şeylerden dolayı ben istemiyorum yaşanacak şehir konusunda anlasamiyoruz uzatıyorum ben de sureci

Bence tepkiniz abartılı olmuş. Derin bir nefes alın ve sakin olun. :) Olabilir diyebilir akrabası. Bizde de denir kardeş olarak görürüz birbirimizi. Kıskandıysanız bile (olabilir bir şey diyemem) bunu şakayla karışık dile getirebilirdiniz.

Ne siz 32 yaşında gibi davranıyorsunuz, ne sevgiliniz 34.

Yaşınızı yazmasanız 19 falan sanıyordum ben sizi, samimi söylüyorum.

oldu olacak insan içine de çıkarmasın seni erkek var diye bu ne ya...

İkinizde yaşınızın insanı değilsiniz kusura bakmayın. Kırmak için söylemiyorum. Madem sizin rahatsız olduğunuz bir konu var sevgiliniz neden böyle davranıyor. Hadi o davrandı diyelim siz neden bu kadar abartılı bir tepki veriyorsunuz. Ağzımdan kaçtı ne demek yahu? Yarın bir gün ağzından aşkım kelimesi de kaçarsa ve karşısındaki başka anlamlara çekerse ne olacak. Bazı arkadaşlar kuzen kardeştir demiş doğru. Ama Türkiye'de şöyle bir gerçek var ki (hala günümüzde bile) Kuzenler EVLENİYOR. Ensestin bile bu kadar yoğun olduğu bir ülkeden bahsediyoruz netice itabiryle. Ki akraba evlilikleri de bir hayli fazla.Benim ailemde de kuzen kardeştir ama bu her ailede böyle olacak diye bir şey yok maalesef. Siz hoşlanmıyorum dedikten sonra bu hareket hala devam ediyorsa diyecek bir şey yok ne yazık ki. Hem o hareketler nedir öyle sosyal ortamldan engellemeler filan.Garip bir ilişki biçimi.

Esinizin yaptigi normal mi yani?

Konu sahibi arkadaşım, ilk önce şunu söyleyeyim bitanem yada diğer hitaplar sevdiğin insan tarafindan sana söylediğinde özeldir. Kelime özel değil, kullanim alani onu ozellestirir.

Konuda da cok buyutmussun ama ben suna bagladim tepkini. Erkek arkadaşının ailesinde akraba evliligi var ve sen bunun etkisi ile kuzenine söylediği söze tepki gostermissin gibi geldi. Akraba evliliğine normal bakiyorlar diye her birey her akrabaya yan gözle bakmaz herhalde. Öyle ise zaten uzaklasin bu insanlardan.

Son durum ne bilmiyorum ama aramaniz taraftariyim. En azindan son kez konusun.

eşin seni dayından amcandan kıskanıyor kıskançlığı bırak telefonunda kayıtlı olmasına bile tahammülü yok sen de sevmekten bahsedip onay veriyorsun.sen de onun telinden halasını teyzesini silseydin bari ödeşmiş olurdunuz.

kafalar güzelmiş Allah kabul etsin.

Amca oğlum geçenlerde bana canım dedi iyi ki kocam beni boşamadı :)

benim eşimde kuzenlerine der normal bişey canım gibi bende derim

Kuzenim bana tatlım diyor.Benim eşim kuzenine yavru ceylanım diyor.Bu senin görüşünle alakalı.Bakış açınla.

bu kuzenler arası bağla alakalıdır bizim kuzenlerimle ilişkilerimiz çok düzeylidir hiçbiri kalkıp böyle birşey demez ama çok mıç mıç kuzenler de var görüyoruz bu tamamen kuzenlik ilişkilerinin gelişimiyle alakalı birşey samimiyetten kaynaklıdır artniyet olduğunu düşünmüyorum ayrılmaksa über saçma geldi trip atarsın ne biliyim rahatsız olduğunu belirtirsin de ayrılmak nedir

gerçekten bazen yaptığınız yorumlar çok acımasız ve empatisiz oluyor bence kız haklı ne demek birtanem kuzenide olsa bilmiyormusunuz bu ülkede olan akraba evliliklerini kuzen ilişkilerini kuzeni çocuğa aşık olmuş olamaz mı yani biraz geniş bir pencereden bakın bende olsam bende kızardım

iyi de sizin pencere geniş değil tam tersi çok dar.

bu ülkede amca yeğenine,baba kızına tacizde bulunuyor ne yapalım o zaman babalarımızdan uzak mı duralım? mantık bu mudur?

eğer biri diğerine bi tanem dedi diye akraba evliliği yapacaklarsa vay halimize .

zaten ne oluyorsa hep "bidenem" diyenlerden oluyor, yoksa diğerleri çok cici onlarda hiç sorun yok(!).. ama "bidenem" dediyse durum vahim..

neyse sevgiliniz ayrılmış, isabet olmuş.. bundan sonra karşıdakinin aile ilişkilerine göre karar verin sevgili olup olmayacağınıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…