sevgilim hala kızına bitanem dedi ayrıldım doğru mu yaptım

bu devirde babana bile güvenme diye bir söz var canım

sana kullandigi ozel kelimeyi bi baskasina kullanmasi yanlis; kaldi ki uyarmissin daha once..
ote yandan, belki agiz aliskanligidir ve kuzeni kendinden cok kucuktur filan, oyle abice bi yaklasim olabilir..
onun tepkisini de abartili buldum ben, hemen sosyal medyadan vurmaya calismak zaten cok ergence..

Ayrılmakla doğru yapmışsınız ama adamın kuzenine hitabından değil adamı sizden kurtardığınız için.

Art niyet barındırdığınız için yapamamışsınız ama, size 'ne var kardeşim o benim' diyen birinin sözü karşısında durup düşünmeniz gerekiyordu.

Dayımın kızı teyzemin oğluyla evlenecek yakında. Bana göre yanlış bir şeydi ama bu benim bütün kuzenlerimi sapık olarak görme nedenim değil. Ki sürekli görüşmeyiz bile.
Çok düz mantık düşünüyorsunuz. Bu biraz kuzenlerin arasında ki samimiyet ve görüşme sıklığıyla alakalıdır.

peki canım,paranoyak gibi dolaşalım etrafta.

babamıza güvenmeyelim kocamıza güvenmeyelim sevgilimize güvenmeyelim sonra da kocam kardeşinin elini tuttu sevgilim kuzenine canım dedi diye coşalım.
canım sen anlamıyosun galiba babanıza bile güvenmeyin demiş yani mesafe diyorum mesafe babanla bile mesafen olucak yeri gelince anlatabildim mi yani kızın sevgilisininde kuzeniyle bir mesafesi olmalı ben demiyorum ki babanızla konuşmayın kuzeninizle konuşmayın vs ama diyorum ki MESAFELİ olun

peki bu çocuk mesafeyi aşacak ne yapmış?

gitmiş sarılmış mı,öpmüş mü, sevgilim mi demiş.telde kuzenine efendim bi tanem demiş.konuyu açanda tepki verince saçmalama o benim kardeşim ne var bunda diye eklemiş.

ama nedense kardeşim kısmına takılan yok.

mesafeden anladığın nedir acaba?

işte bende bunu diyorum aradaki samimiyeti ayarlamak gerekir kuzeninin sapık olarak gör demedim sadece sonuçta bir erkek bir kız anladın mı yani kuzende olsa mesafe koyucaksın

mesafeden anladığım birtanem demesi mesela bir erkek bir kıza birtanem diyerek ne gibi bir mesafe koymuş olabilir dikkat edersen ben seninle tartışmalı konuşmuyorum sadece fikrimi beyan ediyorum bana laf sokar gibi cevaplar vermesen sevinirim burda tartışmaya değil yardımcı olmak için yorum yapıyoruz

laf mı soktum :))) hani,nerede? mesafeden ne anlıyorsun dedim sadece. ama bizlere dar görüşlü diyen senin yaptığın mesafe açıklaması pek de iç açıcı değil.

onlar herhangi bir erkek ve bir kız değil,kuzenini kardeşi gibi gören bir erkek ve bir kız.bunu zaten söylemiş.

çocuk yoldan geçene hey bi tanem naber dememiş.

bence daha alıntılaşmayalım :) seninki yardımcı olak değil yangına körükle gitmek.

acımasızca yorumlar gördüm sadece kızın üstüne fazla gitmelere yorum yaptım ayrıca kuzeni 5 yaşında çocuk değildir herhaldeki birtanem desin neyse daha fazla seninle polemiğe girmek istemiyorum onun bunun cevabını eleştireceğine sen bir birey olarak yorum yapıpda yardımcı olsaydın o zaman

ilk sayfayı oku o zaman,yorumlarımı göreceksin.eleştirmek de eleştirilmek de güzeldir ufku genişletir.

banlanmadan kaçayım ben iyi günler.

Desteğini için teşekkür ederim ama tamamen haksız değilim sadece tepkiyi abarttim o sözü bir daha yanımda kullanamaz kendime de soyletmiyecegim başkasına zaten artık diyemez öğle arası barışık gibi yemek yedik yemek de değil diyette salata

ev arkadaşım sevgilisi kuzenini kıskandı ve evlendikten sonra bize sürekli gelip giderse asar suratımı otururum dedi diye aydıldı. üstelik bu yaz nişanları olacaktı, bu kararının çok da arkasında durdum. kuzenini kıskanan adam çevrendeki her erkeğe tepkili olacaktır dedim. sizde de durum aynıymış, belki sevgiliniz de gelecekten korkup ayrılmıştır suçlayamıyorum onu.

iyi yapmışsın canım ayrılık çözüm değildi zaten bunlar iki birbirini seven insanın karşılıklı konuşup uzalaşabileceği konular umarım birdaha yaşanmaz mutluluklar canım :)

Bu tutumla çok sürmez o barış havası
Bugün birtanem lafına kızdın, yarın hayatım der birine yine kızarsın
Bazı şeyleri abartmamak gerek, çok naz aşık usandırır

Bu tutumla çok sürmez o barış havası
Bugün birtanem lafına kızdın, yarın hayatım der birine yine kızarsın
Bazı şeyleri abartmamak gerek, çok naz aşık usandırır
Benim tepkinde sonra diyemez artık anlaştık zaten ne bana kullanacaksınız ne başkasına dedim

Valla ayrilmakla iyi yapmssn canimm nedemek halasinn kizina bitanem demisss ben teyzemn oglu ile cok yakinmdir ama bu zamana kadar ona bitanem ne onum gib sevgi sözcükleri kullanmismdir iyi yapmssin canim kutluyorum senii şimdiden halasnn kizinabitanem diyen ilerde ne yapar kim bilir

erkek olsam bu triptirik hareketleri hic cekmem valla
yazik yaa
cekilecek gibi degil bazi kadinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…