sevgilim hala kızına bitanem dedi ayrıldım doğru mu yaptım

Bence biraz abartmışsınız.Düzelir belki sıkılmayın.
İşte bu yüzden"aşkım,canım,bitanem,hayatım" gibi sözcükler bana samimiyetsiz geliyor.Sevgililer birbirine söylese bile.Çünkü herkesin ağzında,herkes herkese söylüyor,bir anlamı kalmadı.Ali,veli gibi bir şey oldu.:KK48:

Herkese iyi geceler taze bir ayrılık yaşıyorum.sevgilimle çok güzel bir gün geçirdik hersey mükemmeldi gs bjk maçını izliyordum bir cafede telefon geldi sevgilimin halasinin kızı arıyordu açtı ve alo bitanem nasılsın dedi ben bir bozuldum bana dediği şeyi ona dedi yanımda bi de gayet rahat Buzz gibi oldum sonra emanetler varmış uğrar alırım dedi konuşma bitti bana döndü anladı bende bişey var noldu dedi ben de sen nasıl bitanem dersin dedim. Ne var o benim kardeşim dedi ki daha önce bu konuyla alakali konu açmışTim offf bilmiyorum çok sert tepki verdim hesabı işte dedim kalktım yolda bağırdı bayaga bırak beni gidicem dedim yürüdüm gittim şimdi baktım engellemiş watsup tan instagram a bi sürü şey yukle mistik birlikte hepsini silmiş beni de takip etmiyorum artık ben de sildim
o zaten niyetliymiş ayrılmaya canım boş koy gitsin

Adam iyi yapmış. Haklı da.
Bence bir daha aramayın kendisini, belli ki zihniyetler farklı. Gördüğünüz gibi herkes çekmiyor saçma kıskançlık triplerini.

E bende en yakin arkadaşıma hep bitanem kuzum canim hatta askim bile derim.
Ne yani ben lezbiyenmiyim :KK70:

Cok saçmalamışsın :) benim kuzenim de bana canım, bitanem der,öptüm, seni cok seviyorum der. Beraber buyuduk kardeş giyiz. Sacma bence

sevgiliniz haklı olsa bile tam bi odunluk yapmış.. gerçekten sevseydi bunu bu kadar büyütmezdi.. arkadaşlar sizin tribinize takılmış ama ben sevgilinizin gönül almamasına şaşırdım.. sevseydi yapardı ama sanki ayrılığa bahane aramış gibi boşverin takılmayın belki de hayırlısı budur

Bence ayrılmanız isabet olmuş zira birbirinizi alttan alamıyorsunuz bile. En ufak şeyden kavga ediyorsunuz belli, böyle yürümez ki.. Dile kolay diyeceksiniz belki ama dışardan böyle görünüyor. Hem siz abartmışsınız hem de sevgiliniz çaba sarf etmemiş..

Tamam siz abartmissiniz ayrilarak ama o da hemen silip engelleyecegine biraz zaman verip en azindan ikinizinde yatismasini bekleyip adan akilli konuşabilirdi. Konu sahibine ergen diyen arkaaslar sevgilisinin bu tavri daha ergence bence. İnsan sevdigini kiskanir. Karsidaki de bunu anlayip adam gibi konusabilirdi. Dünden raziymis sanki.

Eger aramak istiyorsaniz bile alta vermeyin kendinizi bu sefer de her erkekte oldugu gibi aa bak ben hakliyim ki aradi mantigiyla orasi burasi ayri oynayacak. Cok konusmak isterseniz cagirin yuz yuze konusun. Takildiginiz noktayı soyleyin neden kizdiginizi anlatin falan. Yalvarir gibi konusmayin da.

çok ama çok abartmıssın ya tekrar barısma sansın yokmu adam haklı bence sen kendini onun yerine koy

Bütün kuzenlerine mi bitanem diyor yoksa sadece bir tanesine mi diyor bu önemli....
Ama seni rahatsız eden sanırım bitanem kelimesinin sana özel bir şey olmadığını düşünmek...lafın gelişi söylediğini düşünüyorsun o yüzden bence.

X