- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
Ben onlara da çikistim canım.Burda kocasını kizkardeşinden kıskandı bile gördüm onlara bile bu kadar cikismadiniz hiç mi haklılık payim yok
Herkese iyi geceler taze bir ayrılık yaşıyorum.sevgilimle çok güzel bir gün geçirdik hersey mükemmeldi gs bjk maçını izliyordum bir cafede telefon geldi sevgilimin halasinin kızı arıyordu açtı ve alo bitanem nasılsın dedi ben bir bozuldum bana dediği şeyi ona dedi yanımda bi de gayet rahat Buzz gibi oldum sonra emanetler varmış uğrar alırım dedi konuşma bitti bana döndü anladı bende bişey var noldu dedi ben de sen nasıl bitanem dersin dedim. Ne var o benim kardeşim dedi ki daha önce bu konuyla alakali konu açmışTim offf bilmiyorum çok sert tepki verdim hesabı işte dedim kalktım yolda bağırdı bayaga bırak beni gidicem dedim yürüdüm gittim şimdi baktım engellemiş watsup tan instagram a bi sürü şey yukle mistik birlikte hepsini silmiş beni de takip etmiyorum artık ben de sildim
Aaaaa niye oyle yaptin biz kadinlar iste pireyi deve yapabiliyoruz.ne varki sonucta halasinin kizi kardesi sayilir ayip etmissinHerkese iyi geceler taze bir ayrılık yaşıyorum.sevgilimle çok güzel bir gün geçirdik hersey mükemmeldi gs bjk maçını izliyordum bir cafede telefon geldi sevgilimin halasinin kızı arıyordu açtı ve alo bitanem nasılsın dedi ben bir bozuldum bana dediği şeyi ona dedi yanımda bi de gayet rahat Buzz gibi oldum sonra emanetler varmış uğrar alırım dedi konuşma bitti bana döndü anladı bende bişey var noldu dedi ben de sen nasıl bitanem dersin dedim. Ne var o benim kardeşim dedi ki daha önce bu konuyla alakali konu açmışTim offf bilmiyorum çok sert tepki verdim hesabı işte dedim kalktım yolda bağırdı bayaga bırak beni gidicem dedim yürüdüm gittim şimdi baktım engellemiş watsup tan instagram a bi sürü şey yukle mistik birlikte hepsini silmiş beni de takip etmiyorum artık ben de sildim
Ben 32 erkek arkadaşım 34 hala kızı 24 sanirimCanim yaslar kac once sunu yaz.
Kuzeninin yasi kac
Cevap ver bu sorulara.
Ayni yastaysaniz eger olmaz olamaz kimse kusura bakmasin sende amca ogluna bebisim de bakalim ne oluyor......
Eger yaslar ayniysa ve sirf kiskansin diye silip atiyorsa seni eeeeeee niye usuluyorsun salla gitsin. Mesafeyi koruyabilen vicik vicik bocegim cicisimlerle konusan erkek modeliyle yapamayacaksanda bulursun erkek gibi erkek. Her seyin bir adabi var. Empati yapin biraz yaaaa.
Sakin arama birak bu sekil kalsin. Bitanemmisssss. Askimda deseymissss. Ayni yasitlarsa hosuma gitmedi yas farki varsa olabilir sorun yoktu canim
Himmm kizin yasi kucukmus. Ama benim esimde kuzenleriyle konusur. Sakalasir oyle hitaplarda bulunmaz. Belki konusma tazrlari budur bilemem. Ama sana ters ise kabullenemiyorsan salla gitsin. Herkesin bir durusu bir adabi var. Kabul edilir edilmez burda herkes kabullendigine gore cevap verir. Senin icin ters mi nettttt salla.Ben 32 erkek arkadaşım 34 hala kızı 24 sanirim
Normalde de o kadar samimi değillerdi kız başka bir şehire ydi telle bile gorusmezlerdi ama iki sene önce facede ismiyle hitap edip Naber demiş sevgilim de abi diyeceksin demis konuşma öyle kalmış okudum ben bunubana abim bile bitanem demiyo oyüzden bana normal gelmedi. Ama yorumlarda hep normal gelmiş anladığım kadarıyla demekki samimi ailelere göre değişen bi durum.
Mekandan kalktım hemen ama çarşıda bağırdım bayagi engel olamadım kendime hep bu yönum eksik haliyle haksız duruma düşüyorum sert çıkışlarımlaHerkes konu sahibine yüklenmiş ama ben tepki göstermesi konusunda konuyu açan arkadaşı biraz haklı, biraz haksız buldum. Şöyle; bitanem demesinden hoşlanmadığını, bunun özel bir laf olduğunu (herkes için özel olmasından değil iki sevgili arasındaki kelimenin anlamından bahsediyorum) güzelce anlatabilirdi, konuşabilirdi. Bunu uzatmak ve bunun için ayrılma kısmı olmamış işte. Ben olsam ayrılmazdım ama uyarırdım, ben de istemem. Canım desin, kardeşim desin falan, bitanem nedir yani? Oldu olacak bebeğim, aşkım falan da desin.
Normalde de o kadar samimi değillerdi kız başka bir şehire ydi telle bile gorusmezlerdi ama iki sene önce facede ismiyle hitap edip Naber demiş sevgilim de abi diyeceksin demis konuşma öyle kalmış okudum ben bunu
Hayır bizde normal değil kuzenlerle evlilik çünkü kardes gibiyıl ama hiçbiri bana bitanem demez mesafe vardır. Onlarda hala kızı teyze kizi evliliği normal hatta teyze vermek istemiş kızını zamanında. Bu kız burda yurtta kalıyo dört aylığına bu olay ilk çıktığında dedim ki sende kalsın nolacak araması yurt ama dedi ki yanlış anlaşma olur memlekette duyulur genç kız bu küçük değil ki dedi. Ben de ölurmu canım dedim yok dedi hem ben ona da mesafeli benden yana bişey olmaz da o bişey düşünmesi diye dikkat ediyorum da dedi ama şimdi bu bitanem nerden çıktı ki kendisi benim karşı cinsel tüm iletisimi mi kısıtlamaya çalışan kadinla erkek arkadaş olamaz mutlaka bişey hissederler diyen bir insan şimdi ben ne dusuneyim
genel manada evet kuzenler kardeş gibidir tabi bazı kuzenler yan bakabiliyorHerkese iyi geceler taze bir ayrılık yaşıyorum.sevgilimle çok güzel bir gün geçirdik hersey mükemmeldi gs bjk maçını izliyordum bir cafede telefon geldi sevgilimin halasinin kızı arıyordu açtı ve alo bitanem nasılsın dedi ben bir bozuldum bana dediği şeyi ona dedi yanımda bi de gayet rahat Buzz gibi oldum sonra emanetler varmış uğrar alırım dedi konuşma bitti bana döndü anladı bende bişey var noldu dedi ben de sen nasıl bitanem dersin dedim. Ne var o benim kardeşim dedi ki daha önce bu konuyla alakali konu açmışTim offf bilmiyorum çok sert tepki verdim hesabı işte dedim kalktım yolda bağırdı bayaga bırak beni gidicem dedim yürüdüm gittim şimdi baktım engellemiş watsup tan instagram a bi sürü şey yukle mistik birlikte hepsini silmiş beni de takip etmiyorum artık ben de sildim
Yaş kaç ?Bitanem özel bir kelime nasıl kullanir