sevgilim hala kızına bitanem dedi ayrıldım doğru mu yaptım

kesinlikle sevgilin haksız. eğer fevri davranan sadece sen olsaydın 'haklıyken haksız durumu düşmüşsün' derdim ama sevgilin bu anı bekliyor gibi davranmış. burada yazılanlardan etkilenip aramakla hata yapmışsın.

seni haksız bulan kk'cıların daha önceki konunu okumadıkalrı ve her aileyi kendi aileleri gibi düşünüp yorum yaptıklarını dikkate almalısın.

32 yaşındaki bir kadına yakışır bir tepki olmamış lise ergenlerini çağrıştırdı okuduğum konu ama sevgilinde 34 yaşına koca adam heryerden anında engellemesi fırsat kolluyomuş ayrılmak için gibi geldi(yanılıyor olabilirim yorumların hepsini okuyamadım)

Bitanem özel bir kelime nasıl kullanir
özel kelime diye bir şey kalmamış çoğu çift için...

bazen görüyorum ağızlarında sakız gibi aşkım, hayatım, bitanem vs... bu ne yahu?

günde 20 defa hayatım mı denir, 500 defa aşkım mı denir? Denirse bu lafların bir anlamı ve özelliği kalır mı? :KK64:

Saçmalamışsın birtanem, bak bende şimdi sana dedim üstelik evliyim ve iki çocuğum var

Bana ters bir durum..
Ben size hak verdim.

Kuzenine karsi seviyesini korumasi gerekirdi..

Bana normal bir durum gelmiyor..

Ne niyetle soylemis olmasida ilgilendirmezdi beni.

Karsi tarafta hemcinsimiz var..

Canim niyetiyle soylenmis bir lafa, farkli anlamlar yukleyip icinde karsiliksiz duygular besleyebilirdi ..

Sevmem ben boyle seyleri..

Yaş kaç ?
Bitanem kelimesini kız arkadaslarima anneme teyzelerime kuzenlerime akrabalarıma kullanabilirim ben
Vallahi çocuk doğrusunu yapmış engellemekle

fakat ortada hala - teyze kızlarıyla evliliğin normal görüldüğü bir aile var
ve bu kızı, bu adama vermek istemişler
ve bir süre önce bu adamın, bu kızla ilgili, kızın yanlış anlayabileceği sebebiyle "samimi olmamak" şeklinde endişeleri olmuş
böyle bir durumda adamın "birtanem" diye hitap etmesi...
yani bu durum sizin tarif ettiğiniz samimiyetin biraz farklısı gibi...

ve bir süre önce bu adamın, bu kızla ilgili, kızın yanlış anlayabileceği sebebiyle "samimi olmamak" şeklinde endişeleri olmuş

Yüz vermekten baska bir sey degil..

Bana ters bir durum..
Ben size hak verdim.

Canim niyetiyle soylenmis bir lafa, farkli anlamlar yukleyip icinde karsiliksiz duygular besleyebilirdi ..

Sevmem ben boyle seyleri..

bu cümleye aynen katılıyorum
zaten o kızı bu adamla evlendirmek istemişler ve ailede kuzen evliliği de normal, kız her anlamı yükleyebilir
ne gerek var böyle birşeye sebep olmaya?

bitanemin neyi özel ya millet yapış yapış konuşuyo. bende aşkım diyorum sevdiğim kişilere kızlarada derim ne yani lezbiyen miyim :KK70:

özel kelime bence herkesn kullandığuı değil ikiniz arasında kullanılan seylerdir :)
suda var ki samimiyeti önemli böyle kardeşi gibi seviyorsa hiç alınmam

bu cümleye aynen katılıyorum
zaten o kızı bu adamla evlendirmek istemişler ve ailede kuzen evliliği de normal, kız her anlamı yükleyebilir
ne gerek var böyle birşeye sebep olmaya?

Oyle tabi..

Kiz kuzenlikten kardeslikten cikmis ki bu durumda..zamaninda aralarini yapmak istediklerini soylemissin..

Kardeslik mi kaliyormus peh..

Her aileden auleye degisiyor.
Mesela benim nisanlimin ailesine kuzen kuzenle evlenir. Gayet normal onlarda. Oda kuzenine bitanem dese bozulurum. :KK12:

Ama benim ailemde öyle degildir biz kuzenler arasi kardes gibi bakariz birbirimize. :KK50:

Buralarda orta yolu bulan yok mu? Kimisi sevgilisi aldatır ayrılmalı mıyım diye sorar ama ayrılmaz. Kimisi de böyle yapar. Ama ben yine de konu sahibini takdir ettim. Ona ters geliyomuş böyle bir durum ayrılmış. Ne güzel sınırları var en azından. Salla gitsin ya. Ben böyle kararlı kızları seviyorum

Ben o şekilde evliliklerin normal görüldüğünü bilmiyordum o ailede
Ama artniyet yoksa işin içinde o tarz kelimeleri kuzenlerin birbirine kullanması bana göre normal

Buralarda orta yolu bulan yok mu? Kimisi sevgilisi aldatır ayrılmalı mıyım diye sorar ama ayrılmaz. Kimisi de böyle yapar. Ama ben yine de konu sahibini takdir ettim. Ona ters geliyomuş böyle bir durum ayrılmış. Ne güzel sınırları var en azından. Salla gitsin ya. Ben böyle kararlı kızları seviyorum
Ama baktım engellemiş silmiş instagram dan aradim açmadi burdaki yorumlardan etkilendim aradım

X