- 17 Mayıs 2007
- 467
- 133
Konuştuk bitirdikadam kurtulmus senden, arasanda açmazki telefonu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuştuk bitirdikadam kurtulmus senden, arasanda açmazki telefonu :)
geçmis olsunKonuştuk bitirdik
özel kelime diye bir şey kalmamış çoğu çift için...Bitanem özel bir kelime nasıl kullanir
Yaş kaç ?
Bitanem kelimesini kız arkadaslarima anneme teyzelerime kuzenlerime akrabalarıma kullanabilirim ben
Vallahi çocuk doğrusunu yapmış engellemekle
Ayni şey degil..Saçmalamışsın birtanem, bak bende şimdi sana dedim üstelik evliyim ve iki çocuğum var
fakat ortada hala - teyze kızlarıyla evliliğin normal görüldüğü bir aile var
ve bu kızı, bu adama vermek istemişler
ve bir süre önce bu adamın, bu kızla ilgili, kızın yanlış anlayabileceği sebebiyle "samimi olmamak" şeklinde endişeleri olmuş
böyle bir durumda adamın "birtanem" diye hitap etmesi...
yani bu durum sizin tarif ettiğiniz samimiyetin biraz farklısı gibi...
Bana ters bir durum..
Ben size hak verdim.
Canim niyetiyle soylenmis bir lafa, farkli anlamlar yukleyip icinde karsiliksiz duygular besleyebilirdi ..
Sevmem ben boyle seyleri..
bu cümleye aynen katılıyorum
zaten o kızı bu adamla evlendirmek istemişler ve ailede kuzen evliliği de normal, kız her anlamı yükleyebilir
ne gerek var böyle birşeye sebep olmaya?
Ben o şekilde evliliklerin normal görüldüğünü bilmiyordum o ailedefakat ortada hala - teyze kızlarıyla evliliğin normal görüldüğü bir aile var
ve bu kızı, bu adama vermek istemişler
ve bir süre önce bu adamın, bu kızla ilgili, kızın yanlış anlayabileceği sebebiyle "samimi olmamak" şeklinde endişeleri olmuş
böyle bir durumda adamın "birtanem" diye hitap etmesi...
yani bu durum sizin tarif ettiğiniz samimiyetin biraz farklısı gibi...
bu cümleye aynen katılıyorum
zaten o kızı bu adamla evlendirmek istemişler ve ailede kuzen evliliği de normal, kız her anlamı yükleyebilir
ne gerek var böyle birşeye sebep olmaya?
Ama baktım engellemiş silmiş instagram dan aradim açmadi burdaki yorumlardan etkilendim aradımBuralarda orta yolu bulan yok mu? Kimisi sevgilisi aldatır ayrılmalı mıyım diye sorar ama ayrılmaz. Kimisi de böyle yapar. Ama ben yine de konu sahibini takdir ettim. Ona ters geliyomuş böyle bir durum ayrılmış. Ne güzel sınırları var en azından. Salla gitsin ya. Ben böyle kararlı kızları seviyorum