sana göre nedir bilmem ama bize göre öylesen dedin diyede bu değişmez adam neden razı olmasın bezmiş demekki kıskançlıklarından
Kız genç kız ama bana bi kuzenim dese Çingar çıkarır.
Kıskanç değilim bu da kıskançlık değil bana söylediği tonda nasıl söyler demekki bana bişey hissedip söylememissen dedin diye de degimezkimisi o sekil,kimisi bu sekil
Bi de çocuk o benim kardeşim demiş ama hanim kızımız bu kısmı atlayip bi tanem dedi ühüü kısmında.
kardes demiş ötesi var mı?
tüm kk toplandık ilk defa bi erkeği canla başla savunuyoruz
yahu sizde olmaz ama baskalarinda olur,benim annemle ve babamin cocuklarindan baska kardesim yok.. kardes gibi olmak baska kardes olmak baska... kardes gibi oldugum cok insan vardir ama onlar adi üstünde "gibi"
Aynen öyle oldu üste çıktı ama hep yaptığı seybende olsam bozulurdum.
bana göre de normal değildir böyle sevgi sözcüklerinin herkese kullanılması...
ne olursa olsun, kim olursa olsun; insanlar arasında bir mesafe olmalıdır..
küçük bebek sevmiyor, genç bir kızla konuşuyor.
ne bitanemi ?
yok kardeşiz, yok kuzeniz.. fark etmez ki !
ne manasız bir konuşma şekli..
sevgili olan kişinin ne farkı var o zaman, her önüne gelen birtanesiyse, hayatıysa, canıysa, balıysa böceğiyse..
ben doğru bulmuyorum..
he ayrılmak gerekir miydi derseniz, zaten sizden önce adam ayrılmış...
üste çıkmış bir nevi..
kişiden kişiye göre de değişir bu konu, sevgi sözcüklerini kullanmadan da insan sevebilir sonuçta kuzenini...
kardeşim deseymiş madem, kardeş gibiymiş.. bitanem nedir ?
Bir an gaflet düştü gibi geldi bana geveledi lafı bana bakış attı bitanem dedi sonra farkettiErkek arkadaşım bir de bana kıskanç diyor gelsin de şu konuyu okusun, kıymetimi anlasın :) Kuzene bitanem demekte ne var ki hani bir kız arkadaşına söylese de bozulsan anlıcam yine. Zaten çocuk da kardeşim gibi demiş size gerekli açıklamayı yapmış bence. Ayrıca kötü niyetle söylüyor olsa sizin yanınızda niye telefonu bitanem diyerek açsın bu kadar saf mı bu çocuk?
Aynen öyle oldu üste çıktı ama hep yaptığı sey
bide şu arkaba evliliklerini normal görüp bizede dayatmaları yok mu