sevgilim hala kızına bitanem dedi ayrıldım doğru mu yaptım

Kız genç kız ama bana bi kuzenim dese Çingar çıkarır.

İyi ayrıl o zaman bizene.

Burdaki konu sahiplerinin de, karşıt görüşlere kendi görüşünü dayatmasını anlamıyorum.

Bu kadar eminsin madem, sana ters, ayrıl oturda, neyi sorguluyosun daha?

Bi de çocuk o benim kardeşim demiş ama hanim kızımız bu kısmı atlayip bi tanem dedi ühüü kısmında.

kardes demiş ötesi var mı?

tüm kk toplandık ilk defa bi erkeği canla başla savunuyoruz

Aklin yolu bir. :)

Çok doğru yapmışsın. Kesinlikle erkek arkadaşın için en hayırlısı bu. Adamın hayatı kurtulmuş resmen.

Bilmiyorum sizden gelen yorumlarla pişman oldum galiba aradım ordan engellememiş ama açmadi

yahu sizde olmaz ama baskalarinda olur,benim annemle ve babamin cocuklarindan baska kardesim yok.. kardes gibi olmak baska kardes olmak baska... kardes gibi oldugum cok insan vardir ama onlar adi üstünde "gibi"

Sizde normal diye de bizim normalleştirmemizi beklemeyin.
En sevmediğim tip evliliklerdir. Engelli çocuklar, birbirine küsen öz kardeşler.
İnsan beraber büyüdüğü beraber oynadığı insanla nasıl evlenir benim aklım almıyor.
Büyük bir kuzenim var gibi değil öz abim o benim. Bir abi ne yaparsa kardeşine bana onları yapmıştır. Benim için o abi gibi değil öz abimdir. Ötesi yok.
Çok şükür böyle ailem var da kuzenlerimle rahatım böyle şeylerden şüphelenip kendimizi de germiyoruz. Mutlu mesut yaşıyoruz,samimi ve büyük bir aileyiz.

sayende sevgilin hepimizin bi tanesi oldu tövbe ya

ilk defa bi tanecik erkeği savunuyoruz bi kıza karşı

bende olsam bozulurdum.
bana göre de normal değildir böyle sevgi sözcüklerinin herkese kullanılması...

ne olursa olsun, kim olursa olsun; insanlar arasında bir mesafe olmalıdır..
küçük bebek sevmiyor, genç bir kızla konuşuyor.
ne bitanemi ?

yok kardeşiz, yok kuzeniz.. fark etmez ki !

ne manasız bir konuşma şekli..

sevgili olan kişinin ne farkı var o zaman, her önüne gelen birtanesiyse, hayatıysa, canıysa, balıysa böceğiyse..
ben doğru bulmuyorum..

he ayrılmak gerekir miydi derseniz, zaten sizden önce adam ayrılmış...
üste çıkmış bir nevi..

kişiden kişiye göre de değişir bu konu, sevgi sözcüklerini kullanmadan da insan sevebilir sonuçta kuzenini...
kardeşim deseymiş madem, kardeş gibiymiş.. bitanem nedir ?

Burda kocasını kizkardeşinden kıskandı bile gördüm onlara bile bu kadar cikismadiniz hiç mi haklılık payim yok

Aynen öyle oldu üste çıktı ama hep yaptığı sey

Erkek arkadaşım bir de bana kıskanç diyor gelsin de şu konuyu okusun, kıymetimi anlasın :) Kuzene bitanem demekte ne var ki hani bir kız arkadaşına söylese de bozulsan anlıcam yine. Zaten çocuk da kardeşim gibi demiş size gerekli açıklamayı yapmış bence. Ayrıca kötü niyetle söylüyor olsa sizin yanınızda niye telefonu bitanem diyerek açsın bu kadar saf mı bu çocuk?

Ödüm kopuyor bizim aileye sizin gibi biri girecek diye.
Biz bütün kuzenler kızlı erkekli yavrum, hayatım, bir tanem gibi sevgi sözcükleri kullanırız birbirimize. Aileye gelen gelinler damatlar da bunu benimser. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor.

Bir an gaflet düştü gibi geldi bana geveledi lafı bana bakış attı bitanem dedi sonra farketti

Aynen öyle oldu üste çıktı ama hep yaptığı sey

heryerden silmek, engellemek falan çok saçma hareketler..
doğru dürüst konuşup sizi anlamaya kalkmamış...

baskıyla kendi düşüncesini doğruymuş gibi kabullendirmeye çalışan erkek tipi...
sizde psikolojik suçluluk etkisi uyandıracak.

size yanlış geliyorsa eğer üzerine çok da konuşulacak bir şey yok bence...

bide şu arkaba evliliklerini normal görüp bizede dayatmaları yok mu

Ay aynen aynen. Dünyanın en normal en güzel evlilik çeşidi sanki.
Kimse kusura bakmasın eskiden bilmemişler yapmışlar ama artık devir değişti. Bana kimse kusura bakmasın ama sapkınlık gibi geliyor.
Hiç bir kuzenime de o gözle bakmam bakamam.
Anormal geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…