Kendisi suan burda staj yapıyo erkek arkadaşım da yardımcı oluyo haftaya tanistiracaktiO zaman tuhaf tabii. Ailece akraba evliliğine normal bakanlar genelde mesafeli olur kuzenleriyle.
Napayım kızlar şimdi arasam haklı gibi olacak
Bitanem özel bir kelime nasıl kullanir
Kız genç kız ama bana bi kuzenim dese Çingar çıkarır.Kardeşim demiş ötesi varmı?
Bazı ailelerde kuzen Evliliği normalmiş, öle bi aileden geliyosan Anlamaman normal. Ama kuzen kardeştir, bitanem de denir, ben bebeğim derim..
Nasıl yani ona da söylüyorduZaten bu mantığınız hatalı
Dünyada sadece siz ve sevgiliniz yok herkesin başka bir hayatı var
Muhtemelen de sîzden önce de bu hitabı ona da söylüyordu sizden sonra da söyleyecek
Napayım kızlar şimdi arasam haklı gibi olacak
Kendisi suan burda staj yapıyo erkek arkadaşım da yardımcı oluyo haftaya tanistiracakti
Kendisi suan burda staj yapıyo erkek arkadaşım da yardımcı oluyo haftaya tanistiracakti
O da benim için için aynı şeyi düşündü bence istemiyorum bitti dedimHaklı zaten orası ayrı mesele de... Her yerden engellemiş silmiş fln sanki dünden mi razıydı bu cocuk ayrılığa nedir.
Nasıl yani ona da söylüyordu
Evet benim yanımda dedi ama konu kıskançık değil saygısızlık buEsasında siz bu kuzenden önceden kıskanıyormuşsunuz sanırım.
Daha öncesinde bu konuda tatsızlık çıkardıysanız artık patlama noktası da olabilir.
Çok mu aşırı takıp kıskançlık yaptınız ki.
Tanıştıracağına göre siz abartmışsınız biraz da. Farklı gözle baksa salak mı niye tanıştırsın. Sizde durduk yere işi büyütüp bu noktaya getirmişsiniz o zaman.
Bilemedim.
kuzen kandır candır. kimi insanlar kuzenleriyle flört edebiliyolar evet ama bunun rahatlığını ailelerinden alıyolar. senin sevgilinin sülalesi arasında akraba evliliği gibi bi durum yoksa o kuzenler emin ol kardeştir. ben de kuzenimle bu şekilde samimiyim. benim sevgilim kuzenime olan davranışlarımda art niyet ararsa da büyük konuşmak olmasın kapının önüne koyarım. hem neresi saygısızlık anlamadımHerkese iyi geceler taze bir ayrılık yaşıyorum.sevgilimle çok güzel bir gün geçirdik hersey mükemmeldi gs bjk maçını izliyordum bir cafede telefon geldi sevgilimin halasinin kızı arıyordu açtı ve alo bitanem nasılsın dedi ben bir bozuldum bana dediği şeyi ona dedi yanımda bi de gayet rahat Buzz gibi oldum sonra emanetler varmış uğrar alırım dedi konuşma bitti bana döndü anladı bende bişey var noldu dedi ben de sen nasıl bitanem dersin dedim. Ne var o benim kardeşim dedi ki daha önce bu konuyla alakali konu açmışTim offf bilmiyorum çok sert tepki verdim hesabı işte dedim kalktım yolda bağırdı bayaga bırak beni gidicem dedim yürüdüm gittim şimdi baktım engellemiş watsup tan instagram a bi sürü şey yukle mistik birlikte hepsini silmiş beni de takip etmiyorum artık ben de sildim