sevgilim hala kızına bitanem dedi ayrıldım doğru mu yaptım

Kardeşim demiş ötesi varmı?

Bazı ailelerde kuzen Evliliği normalmiş, öle bi aileden geliyosan Anlamaman normal. Ama kuzen kardeştir, bitanem de denir, ben bebeğim derim..
Kız genç kız ama bana bi kuzenim dese Çingar çıkarır.

Kendisi suan burda staj yapıyo erkek arkadaşım da yardımcı oluyo haftaya tanistiracakti

Haaa şimdi hatırladım o zaman da abartılı gelmişti tepkiniz arkadaşlar yazdığı için yorum yapmamıştım

Gereksiz yere adamı yıpratıyorsunuz

Kendisi suan burda staj yapıyo erkek arkadaşım da yardımcı oluyo haftaya tanistiracakti

Esasında siz bu kuzenden önceden kıskanıyormuşsunuz sanırım.
Daha öncesinde bu konuda tatsızlık çıkardıysanız artık patlama noktası da olabilir.
Çok mu aşırı takıp kıskançlık yaptınız ki.
Tanıştıracağına göre siz abartmışsınız biraz da. Farklı gözle baksa salak mı niye tanıştırsın. Sizde durduk yere işi büyütüp bu noktaya getirmişsiniz o zaman.
Bilemedim.

Aramayın. Bir süre bekleyin.
Aranızda kullandığınız özel bir kelimeyse ve başkasına söylemesini istemiyorsanız şımarıklıkla/tatlılıkla uyarırsınız.
Bazı insanlar bu şekilde konuşmayı alışkanlık haline getirmişler.. Ben " canım" kelimesini bile kullanmam mesela.
Sevgilinizinkide dil alışkanlığı.

Evet benim yanımda dedi ama konu kıskançık değil saygısızlık bu

kuzen kandır candır. kimi insanlar kuzenleriyle flört edebiliyolar evet ama bunun rahatlığını ailelerinden alıyolar. senin sevgilinin sülalesi arasında akraba evliliği gibi bi durum yoksa o kuzenler emin ol kardeştir. ben de kuzenimle bu şekilde samimiyim. benim sevgilim kuzenime olan davranışlarımda art niyet ararsa da büyük konuşmak olmasın kapının önüne koyarım. hem neresi saygısızlık anlamadım

arasam haklı cıkcak demissiniz sonuna kadar haklı zaten kimse kardesiyle sevgilisi arasında kalmamalı ve kuzen kardeştir. eğer sorunu cıkaran sizseniz tabiki kardesini secer sizede yol verir. boyle davranmamalısınız eğer kuzenle evliliğe olumlu bakıyosanız kıskanın ama sevgilinizin kardes gördüğü belli. bu arada yasınız kac acaba orta okul gibi geldi bana ve inanın büyüdüğünüzde fikriniz değişir sizinde

Eğer ilişkiniz bitmesin istiyorsan ara açık açık konuş. Ben seni çok sevdiğim için kıskandım , bir anda aşırı tepki gösterdim deyin. Sevmek , sevdiğini söylemek ayıp değil sonuçta...

Benim ailemde kuzenler kardes gibidir ve guzelim, bitanem, canim gibi hitaplar havalarda ucusur. Hepimizin coktan bosanmasi lazimdi. bence aramayin ve ustune gitmeyin bu adam sizinle mutlu olamaz kendinize kendiniz gibi birini bulun. Sevgili olunca disi kus otse namahrem diye kulagini tikasin. Yoksa hayati kendinize de birlikte oldugunuz insana da zehir edersiniz.

kaç yaşındasınız acaba? böyle bir nedenden dolayı birbirinizi engellemeler,silmeler falan. çok komik geldi bana kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…