sevgilim hala kızına bitanem dedi ayrıldım doğru mu yaptım

"Bi' tanem" demiş lakin "kardeşim" de demiş aynı zamanda.
Birini istediğiniz gibi yorumlayıp ötekini görmezden gelmişsiniz.
Muhtemelen ilk vukuat değil bu ki sizi engellemiş, bıktırmışsınız.
Sizi yermiyorum, kendinize objektif bakamıyorsunuz.

Burda kocasını kizkardeşinden kıskandı bile gördüm onlara bile bu kadar cikismadiniz hiç mi haklılık payim yok
Ben onlara da çikistim canım.

Sevgilin konuşmayı abartsa tamam ama kardeşim o demiş sen bi tanemde takılı kalmissin kendini olmayan bi seye inandiriyosun bunun içinde bizden destek bekliyosun.

Herkese iyi geceler taze bir ayrılık yaşıyorum.sevgilimle çok güzel bir gün geçirdik hersey mükemmeldi gs bjk maçını izliyordum bir cafede telefon geldi sevgilimin halasinin kızı arıyordu açtı ve alo bitanem nasılsın dedi ben bir bozuldum bana dediği şeyi ona dedi yanımda bi de gayet rahat Buzz gibi oldum sonra emanetler varmış uğrar alırım dedi konuşma bitti bana döndü anladı bende bişey var noldu dedi ben de sen nasıl bitanem dersin dedim. Ne var o benim kardeşim dedi ki daha önce bu konuyla alakali konu açmışTim offf bilmiyorum çok sert tepki verdim hesabı işte dedim kalktım yolda bağırdı bayaga bırak beni gidicem dedim yürüdüm gittim şimdi baktım engellemiş watsup tan instagram a bi sürü şey yukle mistik birlikte hepsini silmiş beni de takip etmiyorum artık ben de sildim
Herkese iyi geceler taze bir ayrılık yaşıyorum.sevgilimle çok güzel bir gün geçirdik hersey mükemmeldi gs bjk maçını izliyordum bir cafede telefon geldi sevgilimin halasinin kızı arıyordu açtı ve alo bitanem nasılsın dedi ben bir bozuldum bana dediği şeyi ona dedi yanımda bi de gayet rahat Buzz gibi oldum sonra emanetler varmış uğrar alırım dedi konuşma bitti bana döndü anladı bende bişey var noldu dedi ben de sen nasıl bitanem dersin dedim. Ne var o benim kardeşim dedi ki daha önce bu konuyla alakali konu açmışTim offf bilmiyorum çok sert tepki verdim hesabı işte dedim kalktım yolda bağırdı bayaga bırak beni gidicem dedim yürüdüm gittim şimdi baktım engellemiş watsup tan instagram a bi sürü şey yukle mistik birlikte hepsini silmiş beni de takip etmiyorum artık ben de sildim
Aaaaa niye oyle yaptin biz kadinlar iste pireyi deve yapabiliyoruz.ne varki sonucta halasinin kizi kardesi sayilir ayip etmissin :KK43:

Ben de senin halanın kızına birtanem dedi sandım.
Yahu annen sana aşkım, yavrum, canım, bebeğim demiyor mu hiç?
O zaman o da sana trip atsın annen nasıl öyle der, sana sadece ben bebeğim derim falan desin?
Hoş mu bu şimdi?
Sizin ailede akraba evliliği çok mu oluyor?
Eğer öyleyse belki önyargı vardır.

Canim yaslar kac once sunu yaz.

Kuzeninin yasi kac

Cevap ver bu sorulara.

Ayni yastaysaniz eger olmaz olamaz kimse kusura bakmasin sende amca ogluna bebisim de bakalim ne oluyor......

Eger yaslar ayniysa ve sirf kiskansin diye silip atiyorsa seni eeeeeee niye usuluyorsun salla gitsin. Mesafeyi koruyabilen vicik vicik bocegim cicisimlerle konusan erkek modeliyle yapamayacaksanda bulursun erkek gibi erkek. Her seyin bir adabi var. Empati yapin biraz yaaaa.

Sakin arama birak bu sekil kalsin. Bitanemmisssss. Askimda deseymissss. Ayni yasitlarsa hosuma gitmedi yas farki varsa olabilir sorun yoktu canim

Biraz once taciz konulari vardi ve babanin evledina tecavuzunu anlatmisti bir bayan ve herkes orda kimseye guvenemyceksin yazmisti bu konuya gelince yok kuzen yok yigen yemisim kuzenini kocamdan baska kimse bana bitanem diyemez tonla kuzenim var unutmayinki hala teyze amca cocuklari evlenen bir ulkede yasiyoruz cok civik iliskilrin her zamn suyu cikar bence ii yapmissn canim herkes yerini bilse zaten bu kadar konuda acilmaz kimseye taviz verme kafanada takma bossssver gitsn :-)

Benim halamin oğlu da bana bazen bitanem der, evli coluk çocuk sahibi yanında buyudugum bi abim. Yengem bir güne bir gün surat asmamistir. Bende olsam bozulmam. Yani sana ne var bunda demiyorum herkesin bakış açısı farklı, ama istemiyosan farklı bi şekilde belirtebilirdin neden bu kadar abarttin ki tepkini? Bende olsam ugrasmaz ayrılır giderdim açıkçası. Kizdigin için değil bu derece ayarsizlasarak Kizdigin için:s şaşırdım doğrusu.

Canim yaslar kac once sunu yaz.

Kuzeninin yasi kac

Cevap ver bu sorulara.

Ayni yastaysaniz eger olmaz olamaz kimse kusura bakmasin sende amca ogluna bebisim de bakalim ne oluyor......

Eger yaslar ayniysa ve sirf kiskansin diye silip atiyorsa seni eeeeeee niye usuluyorsun salla gitsin. Mesafeyi koruyabilen vicik vicik bocegim cicisimlerle konusan erkek modeliyle yapamayacaksanda bulursun erkek gibi erkek. Her seyin bir adabi var. Empati yapin biraz yaaaa.

Sakin arama birak bu sekil kalsin. Bitanemmisssss. Askimda deseymissss. Ayni yasitlarsa hosuma gitmedi yas farki varsa olabilir sorun yoktu canim
Ben 32 erkek arkadaşım 34 hala kızı 24 sanirim

bana abim bile bitanem demiyo oyüzden bana normal gelmedi. Ama yorumlarda hep normal gelmiş anladığım kadarıyla demekki samimi ailelere göre değişen bi durum.

Herkes konu sahibine yüklenmiş ama ben tepki göstermesi konusunda konuyu açan arkadaşı biraz haklı, biraz haksız buldum. Şöyle; bitanem demesinden hoşlanmadığını, bunun özel bir laf olduğunu (herkes için özel olmasından değil iki sevgili arasındaki kelimenin anlamından bahsediyorum) güzelce anlatabilirdi, konuşabilirdi. Bunu uzatmak ve bunun için ayrılma kısmı olmamış işte. Ben olsam ayrılmazdım ama uyarırdım, ben de istemem. Canım desin, kardeşim desin falan, bitanem nedir yani? Oldu olacak bebeğim, aşkım falan da desin.

Ben 32 erkek arkadaşım 34 hala kızı 24 sanirim
Himmm kizin yasi kucukmus. Ama benim esimde kuzenleriyle konusur. Sakalasir oyle hitaplarda bulunmaz. Belki konusma tazrlari budur bilemem. Ama sana ters ise kabullenemiyorsan salla gitsin. Herkesin bir durusu bir adabi var. Kabul edilir edilmez burda herkes kabullendigine gore cevap verir. Senin icin ters mi nettttt salla.

bana abim bile bitanem demiyo oyüzden bana normal gelmedi. Ama yorumlarda hep normal gelmiş anladığım kadarıyla demekki samimi ailelere göre değişen bi durum.
Normalde de o kadar samimi değillerdi kız başka bir şehire ydi telle bile gorusmezlerdi ama iki sene önce facede ismiyle hitap edip Naber demiş sevgilim de abi diyeceksin demis konuşma öyle kalmış okudum ben bunu

Herkes konu sahibine yüklenmiş ama ben tepki göstermesi konusunda konuyu açan arkadaşı biraz haklı, biraz haksız buldum. Şöyle; bitanem demesinden hoşlanmadığını, bunun özel bir laf olduğunu (herkes için özel olmasından değil iki sevgili arasındaki kelimenin anlamından bahsediyorum) güzelce anlatabilirdi, konuşabilirdi. Bunu uzatmak ve bunun için ayrılma kısmı olmamış işte. Ben olsam ayrılmazdım ama uyarırdım, ben de istemem. Canım desin, kardeşim desin falan, bitanem nedir yani? Oldu olacak bebeğim, aşkım falan da desin.
Mekandan kalktım hemen ama çarşıda bağırdım bayagi engel olamadım kendime hep bu yönum eksik haliyle haksız duruma düşüyorum sert çıkışlarımla

Normalde de o kadar samimi değillerdi kız başka bir şehire ydi telle bile gorusmezlerdi ama iki sene önce facede ismiyle hitap edip Naber demiş sevgilim de abi diyeceksin demis konuşma öyle kalmış okudum ben bunu

sevgilin abim diyeceksin demeyi akıl etmişte, kardeşim demeyi akıl edememiş demekki, bitanem nedir ya?senin tepkin biraz ağır olmuş gerçi ama tamamen haksız değilsin bence.

Hayır bizde normal değil kuzenlerle evlilik çünkü kardes gibiyıl ama hiçbiri bana bitanem demez mesafe vardır. Onlarda hala kızı teyze kizi evliliği normal hatta teyze vermek istemiş kızını zamanında. Bu kız burda yurtta kalıyo dört aylığına bu olay ilk çıktığında dedim ki sende kalsın nolacak araması yurt ama dedi ki yanlış anlaşma olur memlekette duyulur genç kız bu küçük değil ki dedi. Ben de ölurmu canım dedim yok dedi hem ben ona da mesafeli benden yana bişey olmaz da o bişey düşünmesi diye dikkat ediyorum da dedi ama şimdi bu bitanem nerden çıktı ki kendisi benim karşı cinsel tüm iletisimi mi kısıtlamaya çalışan kadinla erkek arkadaş olamaz mutlaka bişey hissederler diyen bir insan şimdi ben ne dusuneyim

konu sadece sevgilinizin hala kızına "birtanem demesi" ve "o benim kardeşim" demesi olsaydı %100 sizi hatalı bulurdum, aşırı kıskançlık derdim

fakat ortada hala - teyze kızlarıyla evliliğin normal görüldüğü bir aile var
ve bu kızı, sevgilinize vermek istemişler
ve zamanında sevgilinizin bu kızla ilgili, kızın yanlış anlayabileceği sebebiyle "samimi olmamak" şeklinde endişeleri olmuş

bu endişeleri yaşayan bir adamın, kendisiyle evlendirilmek istenen bir kıza "birtanem" demesi bence yanlış
kardeşlik de bunun neresinde, anlayamadım...

fakat bu yanlışlık size saygısızlık yapıyor anlamında değil
kendisine karşı umut besleyebilecek kimseye umut vermemeli insan, eğer o kişiyi istemiyorsa

ha, tavrınız çok abartılı
uygun bir dille "bana hitap ettiğin şekilde başkasına hitap etmeni istemiyorum, hem o kızı seninle evlendirmeye çalışmışlardı, böyle kelimelere gerek yok, bu konuda benim duygularımı önemseyebilir misin" gibi içten bir yaklaşımınız olsaydı keşke, belki durum farklı olurdu...

genel manada evet kuzenler kardeş gibidir tabi bazı kuzenler yan bakabiliyor :KK53:

küçülüğümüzden beri bi arada büyüdüğümüz, bayramlarda aynı odada dizilip yattığımız kuzenlerimden biri beni vakti zamanında kimseyle paylaşamadı meğer yan bakangillerdenmiş :KK53: (açılmasına fırsat vermedim)

muzurtilki arkadaşım aynen söylemek istedikleri söylemiş zaten harfiyyen katılıyorum.

kısacası o özel kelimelerin manaları kişiden kişiye değişir

Hastalık derecesinde bir kıskançlık. Ben olsam ben de bir daha asla barışmazdım..

Hala ogullari tüm kız kuzenlerine bitanem der tatlım der
Teyze oğlu der
Enistelerim bile öyle seslenir
Bunda ne var allah aşkına ?
Bitirmek için bahane mi ariyodun?

X