sevgilim hala kızına bitanem dedi ayrıldım doğru mu yaptım

Kız genç kız ama bana bi kuzenim dese Çingar çıkarır.

Bir karar verin ama. Sizin ailede mi normal akraba evliliği onlar da mı?
Sanırım siz de kuzenlerinizle kardeş ilişkisi kurmuyorsunuz. Ondan tuhaf geliyor size, bu kuzene de kafayı takmışsınız zaten belli.
Ben şehir dışına gittiğimde büyük bekar kuzenimin evinde kalıyorum ve evi stüdyo daire ben onun yatağında o yerde şişme yatakta yatıyoruz. Rahatsız da olmuyoruz çünkü biz kardeşiz yani.
Eğer siz de normalse ama onlarda normal değilse akraba evliliği anlamamanız normal.
Beraber büyüdüğün, küçüklükten dip dibe olduğun insana o gözle bakmazsın cidden kardeşin gibi olur. Büyük kuzenlerin ben elinde büyüdüm yaşıtlarla dövüşe oynaşa büyüdük, küçükler de benim elimde büyüdü. Kuzenler böyledir.
Abartmamak lazım :KK66:

Bunu bütün erkekler yapıyor.
Benim nişanlımda kuzenine gülüm, yavrum vs seyler söylerdi.
Bir kere kızdım. Rahatsız olduğumu söyledim sonra düzeltti.
Ama abartılıp, ayrılacak kadar bir durum yok.

kuzen kardestir safsatasini birakin Allah askina,sana göre kardestir ona göre kardestir, kuzen kardes felan degildir. ayrica adam da dünden razi gibi heryerden engellemis bence orasi da enteresanmis.

artık erkekler bile birbirlerine bitanem hayatım diye hitap ediyorlar neyseki sizi heryerden engellemiş kurtulmuş çocuk. neme lazım evlenirdiniz falan kardeşiyle konuşamaz görüşemezdi

Evet benim yanımda dedi ama konu kıskançık değil saygısızlık bu

O zaman bizim ailedeki yengelere üzülürsün sen görsen.
Düğünlerde tüm kuzenler toplaşırız birinin evinde yengeler enişteler ve kuzenler güle eğlene içeriz. Birtanemler canımlar da söylenir.
Sen kaç göç olan kuzenden kork. Onlar da evlilik olur. Samimiyetin olduğu kuzenler cidden öz kardeş gibi olduğundan, nikah ayıptır aileler karşıdır. Ondan samimilik vardır zaten

Benden büyük 3 erkek kuzenim var 3üde bitanem, canım vs. şeklinde hitap eder. Sorun sevgilinizde değil sizde

Bir karar verin ama. Sizin ailede mi normal akraba evliliği onlar da mı?
Sanırım siz de kuzenlerinizle kardeş ilişkisi kurmuyorsunuz. Ondan tuhaf geliyor size, bu kuzene de kafayı takmışsınız zaten belli.
Ben şehir dışına gittiğimde büyük bekar kuzenimin evinde kalıyorum ve evi stüdyo daire ben onun yatağında o yerde şişme yatakta yatıyoruz. Rahatsız da olmuyoruz çünkü biz kardeşiz yani.
Eğer siz de normalse ama onlarda normal değilse akraba evliliği anlamamanız normal.
Beraber büyüdüğün, küçüklükten dip dibe olduğun insana o gözle bakmazsın cidden kardeşin gibi olur. Büyük kuzenlerin ben elinde büyüdüm yaşıtlarla dövüşe oynaşa büyüdük, küçükler de benim elimde büyüdü. Kuzenler böyledir.
Abartmamak lazım :KK66:
Hayır bizde normal değil kuzenlerle evlilik çünkü kardes gibiyıl ama hiçbiri bana bitanem demez mesafe vardır. Onlarda hala kızı teyze kizi evliliği normal hatta teyze vermek istemiş kızını zamanında. Bu kız burda yurtta kalıyo dört aylığına bu olay ilk çıktığında dedim ki sende kalsın nolacak araması yurt ama dedi ki yanlış anlaşma olur memlekette duyulur genç kız bu küçük değil ki dedi. Ben de ölurmu canım dedim yok dedi hem ben ona da mesafeli benden yana bişey olmaz da o bişey düşünmesi diye dikkat ediyorum da dedi ama şimdi bu bitanem nerden çıktı ki kendisi benim karşı cinsel tüm iletisimi mi kısıtlamaya çalışan kadinla erkek arkadaş olamaz mutlaka bişey hissederler diyen bir insan şimdi ben ne dusuneyim

Erkek arkadaşın aklı başında bi çocukmuş. Kaçırmışsın. Otur ağla şimdi.

başlık "oruçluyken sakız çiğnedim orucum bozulur mu?" tadında olmuş :KK70:
cevap veriyorum yanlış yapmışsın.

kuzen kardestir safsatasini birakin Allah askina,sana göre kardestir ona göre kardestir, kuzen kardes felan degildir. ayrica adam da dünden razi gibi heryerden engellemis bence orasi da enteresanmis.

Bizim sülalede büyük ayıptır kuzen evlenmeleri. Büyük teyzem dedemin kardeşinin çouğuna aşık oluyor rahmetli dedem üç gün uyuyamamış ve kardeşini arayıp biz de bu rezillik olacak mıydı diye ağlamış mesela.
Düşün dedemlerde dahi yokmuş. Dedem 1923 doğumluydu onlar da yokmuş
Biz ufacıktan siz kardeşsiniz diye ayrıldı her kavgamızda. Bayramlarda tek odaya kız erkek bizi tek sıra yatırırlardı, en fazla kavga eder ağlaşırdık.
Ve evet öz kardeşim hepsi. Birine bile ne ben ne o öyle bakar.
Her kültürü kendi kültürünüzle bir tutmayın.
Bizim gibi kuzen evliliklerinin adının anılmadığı aileler de var.

Bi de çocuk o benim kardeşim demiş ama hanim kızımız bu kısmı atlayip bi tanem dedi ühüü kısmında.

kardes demiş ötesi var mı?

tüm kk toplandık ilk defa bi erkeği canla başla savunuyoruz:KK53:
Kendini savunmak için kardes diyecek tabi

sana göre nedir bilmem ama bize göre öyle :KK14: sen dedin diyede bu değişmez :KK66: adam neden razı olmasın bezmiş demekki kıskançlıklarından

Hayır bizde normal değil kuzenlerle evlilik çünkü kardes gibiyıl ama hiçbiri bana bitanem demez mesafe vardır. Onlarda hala kızı teyze kizi evliliği normal hatta teyze vermek istemiş kızını zamanında. Bu kız burda yurtta kalıyo dört aylığına bu olay ilk çıktığında dedim ki sende kalsın nolacak araması yurt ama dedi ki yanlış anlaşma olur memlekette duyulur genç kız bu küçük değil ki dedi. Ben de ölurmu canım dedim yok dedi hem ben ona da mesafeli benden yana bişey olmaz da o bişey düşünmesi diye dikkat ediyorum da dedi ama şimdi bu bitanem nerden çıktı ki kendisi benim karşı cinsel tüm iletisimi mi kısıtlamaya çalışan kadinla erkek arkadaş olamaz mutlaka bişey hissederler diyen bir insan şimdi ben ne dusuneyim

E ama bunu iyice aklına sokmak demek kıskançlık krizleri. Belki de ailesi öyle düşünüyor ama bu adam hakikaten kızı kardeşi gibi görüyor. Ailesinin yanlışından rahatsız demek ki. O akraba evliliği saçmalığına karşı demek ki.
Kıskançlığı da abartmamak gerek sonu ayrılık oluyor yoksa

Bizim sülalede büyük ayıptır kuzen evlenmeleri. Büyük teyzem dedemin kardeşinin çouğuna aşık oluyor rahmetli dedem üç gün uyuyamamış ve kardeşini arayıp biz de bu rezillik olacak mıydı diye ağlamış mesela.
Düşün dedemlerde dahi yokmuş. Dedem 1923 doğumluydu onlar da yokmuş
Biz ufacıktan siz kardeşsiniz diye ayrıldı her kavgamızda. Bayramlarda tek odaya kız erkek bizi tek sıra yatırırlardı, en fazla kavga eder ağlaşırdık.
Ve evet öz kardeşim hepsi. Birine bile ne ben ne o öyle bakar.
Her kültürü kendi kültürünüzle bir tutmayın.
Bizim gibi kuzen evliliklerinin adının anılmadığı aileler de var.

yahu sizde olmaz ama baskalarinda olur,benim annemle ve babamin cocuklarindan baska kardesim yok.. kardes gibi olmak baska kardes olmak baska... kardes gibi oldugum cok insan vardir ama onlar adi üstünde "gibi"

X