Seni seven olduğun gibi sevsin. Görmüyormuydu ne giydiğini niye sevgili oldu o zaman? Sadece giyim konusu değil aslında insan neden sevdiğini değiştirmeye çalışır? Bunlar akıllarında bir adam/kadın canlandırıyorlar sora sevgili oldukları kişileri o akıllarındaki kişiye benzetmeye çalışıyorlar. Karşi tarafda kendini değiştirmeyince kırgın kıyamet başlıyor
Kesinlikle bana savunması şu ben de senin için kendimi değiştiriyorum. Ben vejeteryanım et yemiyorum kokusundan da midem kalkıyor. Bunu belirttim ona yemeklerde kullanmadığımı ama saygı duyduğumu isterse yapabileceğini ama ileride benden etli yemek beklememesi gerektiğini. Bana tamam dedi. İki kedim var 5 senedir baktığım bunu da belirttim dışarda yaşamayı bilmezler bebekken aldım dedim hep benle olacak ölene kadar dedim kabul etti. Bana bunları sunuyor ben kendimi değiştirdim ama senin için diyor. Dedim ki sen 28 yaşında adamsın birincisi sana etli yemek yapmayı bırak yemek yapma zorunluluğum dahi yok. Yemek yapacak biri için evleniyorsan kendine aşçı tut. 2.si kedilerim 5 senedir benle sen 3 aydır. Ben büyüttüm onları evladım gibiler bırak at sokağa dersen zaten vicdansızsındır. Bunlar çok farklı şeyler karşılaştırma bile bunları taviz olarak görme dedim