Sevgilim giyim tarzım nedeniyle ayrılmakla tehdit etti ben de bitirdim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seni seven olduğun gibi sevsin. Görmüyormuydu ne giydiğini niye sevgili oldu o zaman? Sadece giyim konusu değil aslında insan neden sevdiğini değiştirmeye çalışır? Bunlar akıllarında bir adam/kadın canlandırıyorlar sora sevgili oldukları kişileri o akıllarındaki kişiye benzetmeye çalışıyorlar. Karşi tarafda kendini değiştirmeyince kırgın kıyamet başlıyor

Kesinlikle bana savunması şu ben de senin için kendimi değiştiriyorum. Ben vejeteryanım et yemiyorum kokusundan da midem kalkıyor. Bunu belirttim ona yemeklerde kullanmadığımı ama saygı duyduğumu isterse yapabileceğini ama ileride benden etli yemek beklememesi gerektiğini. Bana tamam dedi. İki kedim var 5 senedir baktığım bunu da belirttim dışarda yaşamayı bilmezler bebekken aldım dedim hep benle olacak ölene kadar dedim kabul etti. Bana bunları sunuyor ben kendimi değiştirdim ama senin için diyor. Dedim ki sen 28 yaşında adamsın birincisi sana etli yemek yapmayı bırak yemek yapma zorunluluğum dahi yok. Yemek yapacak biri için evleniyorsan kendine aşçı tut. 2.si kedilerim 5 senedir benle sen 3 aydır. Ben büyüttüm onları evladım gibiler bırak at sokağa dersen zaten vicdansızsındır. Bunlar çok farklı şeyler karşılaştırma bile bunları taviz olarak görme dedim

Yazıyı okurken adam gerçekten kıskanmış olabilir dedim çünkü bazen cidden çok dekolteli fotoğraflar paylaşan arkadaşlar oluyor. Ama fotolarına baktım tatil yerine göre gayet normal hiçbir sıkıntı yok. Kıskanabilir o da sıkıntı değil ama ayrılıkla tehdit etmesi ve teşhir lafı hoş olmamış. Birbirinize göre değilsiniz, kendinden vazgeçme.

Çok teşekkürler

Burada sormanız bile hata.Karışma hakkını kendinde nasıl buluyor ?
Yok benim evleneceğim kadın tripleri falan da nedir daha 3 ay olmuş.Hiç hoşlanmam bu tiplerden,ayrılmanız iyi olmuş.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Belli bir yaşa geldim ilişkiye ciddi bakıyorum diyordu başından beri annesiyle falan tanıştırmıştı. Yaza yüzük takalım bu şekilde anlaşmaya devam edersek diyordu ta ki anlaşmazlıklar çıkana kadar

Teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Erkek olmadığın için anlamıyorsun bi de benim gözümden bak diyor ki beni de bu gerdi. Tüm erkekler mi böyle dedim. Çok fazla ilişki tecrübem yok çünkü. Ben de dedim demek ki sen böyle giyinenlere bakıp kötü şeyler düşünüyorsun ki ben giyince bana da kötü düşünürler diye korluyorsun kişi kendinden bilir işi dedim

Zaten kendinizin farkinda birisiniz belli ki.
Erkek arkadaşınız durumu dramatize etmiş. Akli basinda herkes nerede nasil giyinilmesi gerektiğini bilir,bir dönem büyük sehirde görev yaptim o zaman cok bohem ve ruhumu yansitan kıyafetler giyiyordum simdi ise küçük bir sehirde yasıyorum o kiyafetlerimden sadece birkacini kullanabiliyorum ama tatilde işim hemen dolaptan o parcalari cikarmak oluyor.

Insan kendini bildikten sonra gerisi boş. Erkekler sözünü dinletme peşinde ama iste o her zaman herkese sökmez.

Bence normal iyi yapmışsın senin bu yaptığını yapmak isteyip yapamayanlar sineye çekenler utansın

Ha giymene izin veriyor ama fotoğrafa sorun yapıyor. Bu da bayağı değişik bir kafa yapısıymış. Sanki giyince dışarıdaki insanlar görmüyor da fotoğraf atınca bütün dünya görüyor :ukala: :işsiz:

Tuhaf olan da o ya. Ya dedim giydiğim yerde instagramda görenlerden daha fazla insan gördü. Giymemi sorun etmiyorsan fotoğrafa niye karışıyorsun. O kadar tatil yapmışım aktivite yapmışım gezmişim tozmuşum jeep safari paraşüt dalış akla gelebilecek herşeyi yapmışım ne güzel anılarım fotoğraflarım olmuş sırf göbek açık şort kısa diye pylaşmayacakmışım. Ki ben çok dikkat ederim öyle saçma sapan yorum yapan olmadı hiç olsa da hemen silip engelliyorum yani

İnstagram hesabın aynı zamanda gezi hesabı olduğu için herkese açık muhtemelen.
Yani bunları Bitlis te giymedim Muğla da giydim diyorsun da; Bitlis te adını bilen herkes de görüyor sonuçta, eğer sana göre Bitlis te giymek problemse...

bence sıkıntı Yok; herkes yoluna baksın, birbirinize uygun degilmişsiniz demekki.

Bir de konuyu açmıştın zaten...

Kesinlikle bana savunması şu ben de senin için kendimi değiştiriyorum. Ben vejeteryanım et yemiyorum kokusundan da midem kalkıyor. Bunu belirttim ona yemeklerde kullanmadığımı ama saygı duyduğumu isterse yapabileceğini ama ileride benden etli yemek beklememesi gerektiğini. Bana tamam dedi. İki kedim var 5 senedir baktığım bunu da belirttim dışarda yaşamayı bilmezler bebekken aldım dedim hep benle olacak ölene kadar dedim kabul etti. Bana bunları sunuyor ben kendimi değiştirdim ama senin için diyor. Dedim ki sen 28 yaşında adamsın birincisi sana etli yemek yapmayı bırak yemek yapma zorunluluğum dahi yok. Yemek yapacak biri için evleniyorsan kendine aşçı tut. 2.si kedilerim 5 senedir benle sen 3 aydır. Ben büyüttüm onları evladım gibiler bırak at sokağa dersen zaten vicdansızsındır. Bunlar çok farklı şeyler karşılaştırma bile bunları taviz olarak görme dedim
görende senin için vejeteryan olmuş sanır. Sunduğu bahanelere bak kurnaz tilki. Defolsun bundan hayır gelmez

Zaten kendinizin farkinda birisiniz belli ki.
Erkek arkadaşınız durumu dramatize etmiş. Akli basinda herkes nerede nasil giyinilmesi gerektiğini bilir,bir dönem büyük sehirde görev yaptim o zaman cok bohem ve ruhumu yansitan kıyafetler giyiyordum simdi ise küçük bir sehirde yasıyorum o kiyafetlerimden sadece birkacini kullanabiliyorum ama tatilde işim hemen dolaptan o parcalari cikarmak oluyor.

Insan kendini bildikten sonra gerisi boş. Erkekler sözünü dinletme peşinde ama iste o her zaman herkese sökmez.

Kesinlikle. Şuan bitliste öğretmenim mesela bırakın böyle kıyafetleri sıfır kol bile giymem. Giydiğim en açık şey tişört kottur. Burası kapalı biyer çünkü giyen yok öyle açık bön bön bakıyorlar rahatsız oluyorum dikkat çekmekten hoşlanmıyorum. Kendide diyor sen nerde ne giyeceğini biliyorsun diye ama bi öyle bi böyle dengesiz. Fotoğrafa taktı en son tamam giy yerine göre giyiyorsun zaten ama fotoğraf ekleme diyor. Kaç kere tartıştık bu konudan. Her foto eklememde. Bir sabrettim iki sabrettim sonunda Eeeh sana mı sorcam be kuklanmıyım ben senin istediğin gibi hareket edeyim dedim çektim resti en sonunda

O kendini değiştirmiş de siz başta söylemişsiniz, kabul etmiş, öyle değişmiş. Size başta ben böyle böyle yaparım dese kabul etmezdiniz. Madem öyle, baştan söyleyecekti. Bu şekilde sizi kandırmış oluyor. Oyunun ortasında kural değiştirilmez.

Ha giymene izin veriyor ama fotoğrafa sorun yapıyor. Bu da bayağı değişik bir kafa yapısıymış. Sanki giyince dışarıdaki insanlar görmüyor da fotoğraf atınca bütün dünya görüyor :ukala: :işsiz:

Mantıgı doğru bulmasam da anladım.
Konu sahibi yerine göre giyiniyorum diyor.
Tatil yerlerinde, Ege’de, Güney’de, bazı şehirlerde daha iddialı da giyinseniz dikkat çekmez..
ama Bitlis’teyim diyor :) orada böyle giyinmem de diyor. Hesabın gizlilik ayarları nasıl bilmiyorum ama çok takipçili bir hesaptan bahsediyor.
E Bitlis te giyinmediği şeyi zaten herkes de görüyor.
Bitlis te giymekte sorun varsa paylaşıma açık da olmamalı, diye düşünüyor demekki.

İnstagram hesabın aynı zamanda gezi hesabı olduğu için herkese açık muhtemelen.
Yani bunları Bitlis te giymedim Muğla da giydim diyorsun da; Bitlis te adını bilen herkes de görüyor sonuçta, eğer sana göre Bitlis te giymek problemse...

bence sıkıntı Yok; herkes yoluna baksın, birbirinize uygun degilmişsiniz demekki.

Bir de konuyu açmıştın zaten...

Bitliste samimi olduğum bitlisli kimse yok. Öğretmenlerle takılırım genelde başka memleketlerden. Bitlisin halkı sorunlu zaten buralı olanlar çok geri kafalı onlarla da arkadaş değilim bile zaten ekli de değiller haliyle

Bitliste samimi olduğum bitlisli kimse yok. Öğretmenlerle takılırım genelde başka memleketlerden. Bitlisin halkı sorunlu zaten buralı olanlar çok geri kafalı onlarla da arkadaş değilim bile zaten ekli de değiller haliyle

Hesabım gezi hesabı diyince çok takipçili herkesi tanımamızın pek de mümkün olmadığı bir hesap yada her kullanıcıya açık bir hesap diye hayal ettim :)
Yani çok da şey yapmayın, olmuyorsa olmuyordur.
Burada sizin giyiminizi kimin nasıl değerlendireceği de mühim değil, önemli olan istekleriniz ve sizin seçiminiz

O kendini değiştirmiş de siz başta söylemişsiniz, kabul etmiş, öyle değişmiş. Size başta ben böyle böyle yaparım dese kabul etmezdiniz. Madem öyle, baştan söyleyecekti. Bu şekilde sizi kandırmış oluyor. Oyunun ortasında kural değiştirilmez.
Katılıyorum benim her yaz tatilde böyle giyiniyorum bunu da biliyordu bi sürü fotom vardı instagramda böyle bi takıntısı varsa baksaymış peşinde koştuğu kızın profiline. Ki söylediğne göre 1 senedir beni instagramdan takip ediyordu elbet görmüştür öyle fotoğrafımı. Sonradan değiştirme çabalarına ayar oluyorum ya ben kendisine de dedim baştan kendine göre birini bulsaydın ya diye

Mantıgı doğru bulmasam da anladım.
Konu sahibi yerine göre giyiniyorum diyor.
Tatil yerlerinde, Ege’de, Güney’de, bazı şehirlerde daha iddialı da giyinseniz dikkat çekmez..
ama Bitlis’teyim diyor :) orada böyle giyinmem de diyor. Hesabın gizlilik ayarları nasıl bilmiyorum ama çok takipçili bir hesaptan bahsediyor.
E Bitlis te giyinmediği şeyi zaten herkes de görüyor.
Bitlis te giymekte sorun varsa paylaşıma açık da olmamalı, diye düşünüyor demekki.
Kişisel Instagram hesabı olmadığı için tanıdığı tanımadığı herkese açık olabilir. Kimisi Ege'den takip eder kimisi Van'dan Ağrı'dan, doğru bilemezsin. Ancak buna konu sahibinin de yapabileceği bir şey yok. İçi kötü adam olduktan sonra bunu Ege'de yaşayan biride yapar. Ha bu kötülüğü hesapta yorum olarak dile getirirse konu sahibinin silip engel atıp o tipleri bir daha sayfasında barındırmama gibi bir seçeneği de var.

Sırf 3-4 tane pislik için de fotoğraf paylaşma özgürlüğünü de kimse kısıtlayamaz.

Tam istediğim hayat geziyim tozuyum yeni yerler keşfedeyim.

Hayaller Çırağan düğün sarayı,gerçekler Sincan düğün salonu ..:)

def etmekle iyi yapmissin

Kişisel Instagram hesabı olmadığı için tanıdığı tanımadığı herkese açık olabilir. Kimisi Ege'den takip eder kimisi Van'dan Ağrı'dan, doğru bilemezsin. Ancak buna konu sahibinin de yapabileceği bir şey yok. İçi kötü adam olduktan sonra bunu Ege'de yaşayan biride yapar. Ha bu kötülüğü hesapta yorum olarak dile getirirse konu sahibinin silip engel atıp o tipleri bir daha sayfasında barındırmama gibi bir seçeneği de var.

Sırf 3-4 tane pislik için de fotoğraf paylaşma özgürlüğünü de kimse kısıtlayamaz.

Size katılıyorum evet öok takipçim var ancak hiç bugüne kadar sapıkça bir muameleye yanda yoruma izin vermedim kalkışamıyorlar bile hiç yaşamadım yani. Zaten takip edilince bildirim geliyor şöyle bi bakıyorum dengesiz arıza çıkarcak tipse direkt engelliyorum. Saçma sapan yorumlara meydan vermiyorum bile. Öyle bi yoruma denk gelmişliği olsa sinirlense gene anlarım o kadar dikkat ediyorum ki hiç öyle bir şey yaşamadım. Saçma sapan yorum yapan olmadı hiç.

Tam istediğim hayat geziyim tozuyum yeni yerler keşfedeyim.

Hayaller Çırağan düğün sarayı,gerçekler Sincan düğün salonu ..:)

def etmekle iyi yapmissin

Hayallerimizi yaşamak lazım. Bir sürü şehir gördüm bir sürü güzellik gördüm bir çok farklı şehirde güneşin doğuşunu batışını izledim doğada kuş sesler arasında çadırımda uyanmanın verdiği mutluluğu hiçbir şey veremez. 25 yaşıdayım ama koca bi ömür yaşamışım gibi hissediyorum öylesine dolu dolu ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X