Sevgilim giyim tarzım nedeniyle ayrılmakla tehdit etti ben de bitirdim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tarzınız gayet yerli yerinde,teşhir olacak bir durum yok. Sevgiliniz abarttikca abartmış.
Ilkel erkek egosuyla baskilamaya calismis sizi sadece ama pabuc birakmamissiniz tebrik ederim.

Ben beğendim çok cici. Bu konu kamp tanıdık geldi. O ayrılmıştı gerçi.

Senmişsin o. Ayrılmamışsın...

Teşekkür ederim fikrinizi almak iyi geldi. Ben mi anormal giyiniyorum diyordum. Ya muğla fethiyede giydim bunları. Millet bikiniyle geziyor orda sokakta deniz kenarı yerlerde yani kimse dönüp bakmadı bile bu kıyafetleri de tutup konyada bitliste kapalı yerlerde giymem ki zaten
Seni olduğun gibi kabul edemeyecek biriyle yapamazsın. Müsamaha gösterdikçe ilerde iyice tepene çıkar. Sanırım o tarz yerlerde sadece senin öyle giyindiğini düşünüyor. Bir gün birlikte gidin ve ona etrafı gözlemlemesini söylesin. Eğer dürüst biriyse haksızlık ettiğini düşünecektir.

ay hiç te abartılacak bir şey yok fotoğraflarda. bazı insanlarda gerçekten çok hoş durmuyor ama siz ince olduğunuz için gayet güzel durmuş. fazla yüz vermeye gelmiyor bu erkeklere saça bile karışıyorlar yok yandan ayır yok şöyle yap...

Açıkçası konuyu okurken kıyafetleriniz daha açık canlanmıştı kafamda ki daha açık olsa bile siz haklısınız. Ama bu kadar normal kıyafetlere laf eden bir adamı bıraktığınız için ama seviyorum deyip çekmediğiniz için sizi ayakta alkışlıyorum gerçekten. Sonuna kadar haklısınız kararınızdan dönmeyin.

Çok teşekkürler. Ya bir de ayrılmadan önce bana dedi ben evleneceğim kadının sosyal medyada böyle şeyler paylaşmasını kaldıramam giymene karışmıyorum ama foto paylaşmanı istemiyorum düşün taşın karar ver bana haber ver. Bende ertesi günü düşündüm taşındım bir güzel ayrıldım. Karın falan olmayacağım senin çünkü sen evleneceğin insanı malın olarak görüp barbie gibi kukla gibi yönlendirebileceğini düşünüyorsun dedim ayrıldım. Bana dedi ben seni hala seviyorum ikimize dair inancımı yitirmiş değilim sorunları halledeceğimize orta yolu bulacağımıza inandığında buradayım bunları da geçtim bir sıkıntı yaşadığında buradayım küs de değilim düşman da değilim dedi. Ben de ben bize olan inancımı yitirdim. Kafa yapımız birbirinden tamamen farklı. Beni olduğum gibi sevip kabul etmeyeceksen sana göre değilsem olduğu gibi seveceğin birini bul ne sen mutsuz ol ne ben. Teşekkür ederim düşündüğün için ama herhangi bir konuda eski sevgiliden yardım isteme taraftarı değilimdir. Kendi işimi kendim yapmayı severim. Bir ilişki bittiyde bitmiştir benim için bir konuda yardıma ihtiyacım olunca seni aramam dedim.

Seni seven olduğun gibi sevsin. Görmüyormuydu ne giydiğini niye sevgili oldu o zaman? Sadece giyim konusu değil aslında insan neden sevdiğini değiştirmeye çalışır? Bunlar akıllarında bir adam/kadın canlandırıyorlar sora sevgili oldukları kişileri o akıllarındaki kişiye benzetmeye çalışıyorlar. Karşi tarafda kendini değiştirmeyince kırgın kıyamet başlıyor

Ben sizin tarzınızda giyinmem. Ama bireylerin kendi istediğini özgürce giyebilmesi gerektiğini savunurum. Erkeklerin de bu kılık kıyafete takması beni çok kızdırıyor. Sizi böyle giyinirken sevmiş. Kılık kıyafetinize karışması da tamamen size tahakküm kurma çabasından başka bir şey değil. Bunun bir üst modeli hadi kapan/açıl diye direten kazmalar değil mi zaten? Böylelerine tepik basa basa kadınların özgür iradesini kabul ettirecegiz.

Helal olsun sizi ayakta alkışlıyorum ne güzel yazmışsınız

Burada sormanız bile hata.Karışma hakkını kendinde nasıl buluyor ?
Yok benim evleneceğim kadın tripleri falan da nedir daha 3 ay olmuş.Hiç hoşlanmam bu tiplerden,ayrılmanız iyi olmuş.

böyle şeyler paylaşmasını kaldıramam giymene karışmıyorum ama foto paylaşmanı istemiyorum düşün taşın karar ver bana haber ver.
Ha giymene izin veriyor ama fotoğrafa sorun yapıyor. Bu da bayağı değişik bir kafa yapısıymış. Sanki giyince dışarıdaki insanlar görmüyor da fotoğraf atınca bütün dünya görüyor :ukala: :işsiz:

Kıyafetlerin gayet sıradan göze batmıyor. Ben ankarada avm de iç çamaşırı ve uzun tişörtle gezen gördüm o yüzden kıyafetde aşırı hicbsy yok. Anneni babanı karşına almışsın ama sevgiline tamam hayatm kaldiriorm deseydn bu ailene haksızlık olurdu .

Helal olsun. Baska bisey demiyorum. Yildim cunku ay sevgilim oy sevgilim diye kendinden odun veren tiplerden.

Bence bu fotoğraflara takılma sebebi fotoğrafların çekilme şekli.
Aynı kıyafetlerle doğa manzarası önünde, antik kent önünde, ne bileyim bir parkta falan resim çekilmiş olsa idiniz bence bu kadar tepki vermeyecekti. Muğla resimleri demişsiniz. Muğla'da poz verilecek kartpostal gibi o kadar manzara var ki, inanamazsınız.

Bu benim şahsi fikrimdir, sizi tenzih ederim ama bazen bir şeyleri bu tarz şeyler yaparak biz çekiyoruz üstümüze.

Tarzı yanlış mıdır? Yanlıştır. Kimse kimsenin hayatına müdahale etmemelidir ancak fikrini söylemekle yetinmelidir.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

ekleme: Üstelik gezi blogunuz varmış. Takipçileriniz de çokmuş. Bu resimleri mi koydunuz blogunuza?

Hayır ancak bu kıyafetlerle gezdiğim yerlerde fotoğraf koydum

1. Foto hoş değil
2. Foto kombin uyumsuz
3 ve 4 aynı kombin ve en normali onlar
Ama sonuçta senin yaşam tarzın bu
Buna saygı duymayan birine geri dönme.

kıyafetlerde sıkıntı yok, ama o etek ve püsküllü üst hiç olmamış görsel olarak yani . Yoksa kimse kıyafetine karışamaz, bugun göbeği açık giyme der, yarın skinny jeans giyme der, öbür gün kollarını da kapa ile gider...

Ben de bundan korktuğum için izin vermek istemiyorum taviz versem devamı gelir diye düşündüm çünkü

Giyim tarzinda bana gore asirilik yok. Demek ki yasam tarzi kabuller arasinda farklilik var. İyi olmus. Zaman kaybi ona kendini uydurmak

Tarzınız gayet yerli yerinde,teşhir olacak bir durum yok. Sevgiliniz abarttikca abartmış.
Ilkel erkek egosuyla baskilamaya calismis sizi sadece ama pabuc birakmamissiniz tebrik ederim.

Teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Erkek olmadığın için anlamıyorsun bi de benim gözümden bak diyor ki beni de bu gerdi. Tüm erkekler mi böyle dedim. Çok fazla ilişki tecrübem yok çünkü. Ben de dedim demek ki sen böyle giyinenlere bakıp kötü şeyler düşünüyorsun ki ben giyince bana da kötü düşünürler diye korluyorsun kişi kendinden bilir işi dedim

Yazıyı okurken adam gerçekten kıskanmış olabilir dedim çünkü bazen cidden çok dekolteli fotoğraflar paylaşan arkadaşlar oluyor. Ama fotolarına baktım tatil yerine göre gayet normal hiçbir sıkıntı yok. Kıskanabilir o da sıkıntı değil ama ayrılıkla tehdit etmesi ve teşhir lafı hoş olmamış. Birbirinize göre değilsiniz, kendinden vazgeçme.

Teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Erkek olmadığın için anlamıyorsun bi de benim gözümden bak diyor ki beni de bu gerdi. Tüm erkekler mi böyle dedim. Çok fazla ilişki tecrübem yok çünkü. Ben de dedim demek ki sen böyle giyinenlere bakıp kötü şeyler düşünüyorsun ki ben giyince bana da kötü düşünürler diye korluyorsun kişi kendinden bilir işi dedim
Çok güzel demişsin :KK9:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X