Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni olduğun gibi kabul edemeyecek biriyle yapamazsın. Müsamaha gösterdikçe ilerde iyice tepene çıkar. Sanırım o tarz yerlerde sadece senin öyle giyindiğini düşünüyor. Bir gün birlikte gidin ve ona etrafı gözlemlemesini söylesin. Eğer dürüst biriyse haksızlık ettiğini düşünecektir.Teşekkür ederim fikrinizi almak iyi geldi. Ben mi anormal giyiniyorum diyordum. Ya muğla fethiyede giydim bunları. Millet bikiniyle geziyor orda sokakta deniz kenarı yerlerde yani kimse dönüp bakmadı bile bu kıyafetleri de tutup konyada bitliste kapalı yerlerde giymem ki zaten
Açıkçası konuyu okurken kıyafetleriniz daha açık canlanmıştı kafamda ki daha açık olsa bile siz haklısınız. Ama bu kadar normal kıyafetlere laf eden bir adamı bıraktığınız için ama seviyorum deyip çekmediğiniz için sizi ayakta alkışlıyorum gerçekten. Sonuna kadar haklısınız kararınızdan dönmeyin.
Kaldıracağım zaten yorumları alayım daZaten ayrılmışsınız ne gerek var ki buraya foto yüklemeye?
Ben sizin tarzınızda giyinmem. Ama bireylerin kendi istediğini özgürce giyebilmesi gerektiğini savunurum. Erkeklerin de bu kılık kıyafete takması beni çok kızdırıyor. Sizi böyle giyinirken sevmiş. Kılık kıyafetinize karışması da tamamen size tahakküm kurma çabasından başka bir şey değil. Bunun bir üst modeli hadi kapan/açıl diye direten kazmalar değil mi zaten? Böylelerine tepik basa basa kadınların özgür iradesini kabul ettirecegiz.
Ha giymene izin veriyor ama fotoğrafa sorun yapıyor. Bu da bayağı değişik bir kafa yapısıymış. Sanki giyince dışarıdaki insanlar görmüyor da fotoğraf atınca bütün dünya görüyorböyle şeyler paylaşmasını kaldıramam giymene karışmıyorum ama foto paylaşmanı istemiyorum düşün taşın karar ver bana haber ver.
Bence bu fotoğraflara takılma sebebi fotoğrafların çekilme şekli.
Aynı kıyafetlerle doğa manzarası önünde, antik kent önünde, ne bileyim bir parkta falan resim çekilmiş olsa idiniz bence bu kadar tepki vermeyecekti. Muğla resimleri demişsiniz. Muğla'da poz verilecek kartpostal gibi o kadar manzara var ki, inanamazsınız.
Bu benim şahsi fikrimdir, sizi tenzih ederim ama bazen bir şeyleri bu tarz şeyler yaparak biz çekiyoruz üstümüze.
Tarzı yanlış mıdır? Yanlıştır. Kimse kimsenin hayatına müdahale etmemelidir ancak fikrini söylemekle yetinmelidir.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
ekleme: Üstelik gezi blogunuz varmış. Takipçileriniz de çokmuş. Bu resimleri mi koydunuz blogunuza?
kıyafetlerde sıkıntı yok, ama o etek ve püsküllü üst hiç olmamış görsel olarak yani . Yoksa kimse kıyafetine karışamaz, bugun göbeği açık giyme der, yarın skinny jeans giyme der, öbür gün kollarını da kapa ile gider...
Tarzınız gayet yerli yerinde,teşhir olacak bir durum yok. Sevgiliniz abarttikca abartmış.
Ilkel erkek egosuyla baskilamaya calismis sizi sadece ama pabuc birakmamissiniz tebrik ederim.
Çok güzel demişsinTeşekkür ederim içimi rahatlattınız. Erkek olmadığın için anlamıyorsun bi de benim gözümden bak diyor ki beni de bu gerdi. Tüm erkekler mi böyle dedim. Çok fazla ilişki tecrübem yok çünkü. Ben de dedim demek ki sen böyle giyinenlere bakıp kötü şeyler düşünüyorsun ki ben giyince bana da kötü düşünürler diye korluyorsun kişi kendinden bilir işi dedim