Kendisi de biliyor evlenilecek bir adam olmadığını, “ille de kocam olsun, ister çamurdan olsun” diyen biri dışında aklı başında bir kadının onunla evlenmek istemeyeceğini. O yüzden de kadını evlilik meraklısı diye yaftalıyor.Tek amacı evlenmek ne demek ya kız evlenmek istiyor olabilir ne var bunda bunun neresi garipseniyor ki adamın zihniyeti bu bak ömründen yıl eksiltme bu mal için ayrıl direkt
halbuki önceki kız kaçmış bu heriften haberi yok günlerini boşa mı harcasın akıllı kızmış öbürüKendisi de biliyor evlenilecek bir adam olmadığını, “ille de kocam olsun, ister çamurdan olsun” diyen biri dışında aklı başında bir kadının onunla evlenmek istemeyeceğini. O yüzden de kadını evlilik meraklısı diye yaftalıyor.
Erkolara yaranmaktan öleceğiz, yazık kadına sırf eski sevgilisine evlilik meraklısı dedi diye şakayla söylemiş evlilik planı olduğunu yok artık.Tek amacı evlenmek ne demek ya kız evlenmek istiyor olabilir ne var bunda bunun neresi garipseniyor ki adamın zihniyeti bu bak ömründen yıl eksiltme bu mal için ayrıl direkt
Adamın öyle bir derdi yok ki, bak sıraya giriyorlar evlenmek için. Hak görüyor kendine artık haliyle.Yere göğe sığdırmadığınız sevgiliniz evlilik adamı görünmüyor. Üstelik 37 yaşındaymış. Bu kadar yaş büyük birinin sizi kaçırmak istemem lazımdı ama tersi yaşanıyor. Ben olsam anında ayrılırdım. Mezarda evlenecek Herhalde.
aynen ya ben de bunu anlamıyorum her yerde var erkek. kıtlıkta olan bir şey de değil ki. boş yere nice ömrünü harcıyor bu kızlar.Erkolara yaranmaktan öleceğiz, yazık kadına sırf eski sevgilisine evlilik meraklısı dedi diye şakayla söylemiş evlilik planı olduğunu yok artık.
erkek mi çıktın soru sahibi naptın bunu bir insan nasıl hemcinsine der halen daha çözemedim. insan bi şüphelenir önceki kız neden bıraktı diye onu sorgulamak yok ama direkt kızı kötüleKız evliliği kurtuluş olarak görüyormuş. Ayakları üzerinde duramayan veya seviye atlamak isteyen kadınlar olabiliyor. Evliliği de bir araç olarak görüyorlar ve çok var artık böyle . Ama tabi ben onların ilişkisini bilmiyorum ve bilemem de. Belki kız da benimle aynı durumda hissetmiştir
bu da yüksek bir ihtimal benceBelki de evlidir!!
AA olur mu öyle bir şey başkası beceremedi o beceriksiz ama ben bu adam benimle evlenir, ben gencim prensesim . O kadın 35 lik kim napsin onu kafasında. Eşim eski ilişkileri hakkında olumsuz konuşamaz, kendisi melekti de eski sevgililer mi kotuydu . Tek tarafın sorunlu olduğu ilişki sayısı çok az saten, sorun varsa da kalmasaydi ordaerkek mi çıktın soru sahibi naptın bunu bir insan nasıl hemcinsine der halen daha çözemedim. insan bi şüphelenir önceki kız neden bıraktı diye onu sorgulamak yok ama direkt kızı kötüle
Yani 40 a merdiven dayamış ve evlilikten bu kadar kaçıyor bide yani ilişkinin en başında evlilik istemediğini hemen belli ediyor sorumluluk almıyor.bu da yüksek bir ihtimal bence
ilişkide taraflardan birinin tek yaşadığı ayrı bir evi varsaZaten evlilik hayatı yaşıyorsaniz erkek evlenmek istemez. İstediği herşeyi elde ederken neden o sorumluluğun altına girsin ki? Şimdi sözü, nişanı, düğünü, eşyası derken bir sürü tantana. Adam da bir yerde haklı bu ekonomik krizde. Evlenme niyeti olsa değil 8 ayda 8 günde karar verirdi. Zaten her yerde konuşuluyor "Bu zamanda evlenilmez be ya." diye. Nasıl olsa herşey ellerinin altında. Ben olsam ben de evlenmezdim.
Yiaaaa kudra bebişimm sen nerdesin bee. ÖzlemiştimmmFarketmez, süre önemli değil. Sizin ondan farkınız ne?
Adamın öyle bir derdi yok ki, bak sıraya giriyorlar evlenmek için. Hak görüyor kendine artık haliyle.
Bir de bu erkekler kendini ne sanıyor. Onlarla evlenmek için ölüp bitiyoruz çok meraklıyız soyadlarına... Kendisiyle evlenmek isteyen bir kız bulup öpüp alnına koyacağına söylediği laflara bak. Inandina evlenmezdim kalsın evde 45 yaşına kadarTek amacı evlenmek ne demek ya kız evlenmek istiyor olabilir ne var bunda bunun neresi garipseniyor ki adamın zihniyeti bu bak ömründen yıl eksiltme bu mal için ayrıl direkt
kızlaaar, ne düşünüyorsanız ona göre davranın ya. bir yanım geleneksel olsun ama işime geldiği taraflarda da modern olayım diye bir şey olmuyor maalesef. ne siz ne karşı taraf mutlu olur bundan. sekiz ayda evlilik diye tutturan birine ben evlilik meraklısı, tek derdi evlenmek derdim. sizin eski sevgili için dediğiniz gibi, bir fark yok bence.
hatta bu konuda siz değil, evlenmek istemediğini belirttiği halde baskı gören, evlilik imalarına maruz kalan erkek arkadaşınız mağdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?