- 29 Nisan 2013
- 1.697
- 2.432
- 333
- Konu Sahibi Gulenyuzlerrr
-
Ciddi bir soru mu ya. Tabi ki aldatıyor adam daha ne yapsın. Adamda her numara var. Üzgünüm sizi f.buddy olarak kullanıyor. Yolunuza bakın. Onun size layık gördüğü hayatı siz kendinize görmeyin. Hala doğru olanı yapabilirsiniz.1 bucuk senedir evli biriyle beraberim ve ayrılamıyoruz her bıraktığımda oda beni bırakmıyor onu gerçekten seviyorum eve gitmeyip beynimle kaldığı günler çok ayrılmasını istemiyorum çocuğunu çok seviyor bunu biliyorum ama son zamanlarda iletişimimiz azaldı ama hep yanlış düşünüyorsun diyor whatsapta birileriyle konusuyor beni bazen 1 gün aramadığı oluyor ben ç. İçiykem kimle konusuyorsun diye hesap soruyor bana fazla güveniyor kıskançlıkları çok nadir çünki hiç yalan söylemedim ne zaman arasa bakıyorum aramızda ki ilişkide asla maddi bir durum söz konusu değil bu uda biliyor hiç bir isteğim olmadı bu zamana kadar ki durumu iyi ailesinden iş yerinden bizi bilenler var ben üzülünce hemen ilgileniyor yada ufak tartısmalar oluyor ama sadece kaldığımız günler var önceden dısarı çıkardık bunlar azaldı şimdi diyeceksiniz bu adam zaten eşini aldatıyor seni mi aldatmasın bilmiyorum öyle bir his olustu sadece cinsellik olmaya başladı sanki yada bana öyle geliyor ben ondan. Başka hiç kimseyi göremiyorum tip olarak hiç tarzım değildi gerçekten güzel bir kadınım aşkın gözü körmüş sonu yok biliyorum tüm acıyı üzüntüyü tek başıma yaşıyorum onlar hayatına devam ediyor ayrılsamda mahfolurum aldatılıyor muyum bilmem lazım. Geç saatte whatsapp gündüz öyle başkası olsa ben 1 bucuk yıldır nasıl olayım ayrılmıyoruzda hep heyecanla yanımda kavga etsemde sakinleştirir ki çok dırdır biriyim şimdiye kadar yeter derdi bilmiyorum saçma bir haldeyim
Hemde ne 2. Kadin sosyal medyada kadini aramis bulmus resimlerini gormus kudurmus kiskancliktan ayyy gene tutamadim cenemi banlanmam yakindir bu bizim konu sahibesiyle ayni köydenHayrola 2.kadin filan misin ? Başına gelmiş demek ki biliyorsun
Ayy muhteşemsinnn. Aklı başında bir yorum okudum sonunda, bu arkadaşlar kendileri aldatılıyor gibi tribe giriyorlarda ondan bu hırsları
Bu arada şunu da diyim, iş yerinde biz kız var ve başka bi bölümden evli bi adamla gönül ilişkisi oldu. Gizliydi tabi ama öğrenen öğrendi. Ilişkileri başlamadan evvel de adamın eşiyle olan ilişkisinin iyi olmadığınu ve çocuk için devam ettiğini söylüyordu. Daha sonra bu iş yerin de ki kızla ilişkileri başladı, ve adam karısından boşandı. Kızla beraberler şimdi. Hani konu sahibini taşlıyorsunuz ya tek o suçlu gibi, aman dikkat edin ben bu örneği gözümle gördüm...
Benim eşkişisininde sevgilisi babasını kaybetmiş heralde böyle tiplerin bu travmalarla bağlantısı var çünkü eşime bana konusundan girip önce acitasyonlarla başlamış ve kavga ettiklerinde babasının mezarının başına gidiyormuş intihar etcem diye eşimi tehtit ediyomuş.demekki baba travması varÇok merak ediyorum bir baba travman var mı? Küçük yaşta babanı kaybettin mi? Ya da babanla iletişimin nasıldı?
Birde utanmadan yaşamayan bilemez diyor arsızlığa bakar mısınız? Ar damarım çatlamış diyemiyorda.Yoo biz gayet namuslu hayatlar sürüyoruz
Ben şahsen hayatım boyunca başkasının nikahında olan adamla düşüp kalkmadım
Annemin babamın suratına bakabildim
Size de tavsiye edeceğim ama o köprüyü çoktan geçmişsiniz
Olabilir çünkü bu tipler genelde bir aile babasını buluyorlar ama bunu bilerek yapmıyorlar bu kodlanmış bir travma. Kendi babalarının yapmadıkları babalığı elalemin kocasına arıyorlar. El oğlu acır mı adama acımaz tabi baba mana dinlemez alır alacağını gider sen de kullanıldığına kalırsın. Genelde bu durum hep böyledir. Kişi kendini bilip bunu düzeltmeye çalışırsa bu tür yablış ilişkiler seçmeyebilirBenim eşkişisininde sevgilisi babasını kaybetmiş heralde böyle tiplerin bu travmalarla bağlantısı var çünkü eşime bana konusundan girip önce acitasyonlarla başlamış ve kavga ettiklerinde babasının mezarının başına gidiyormuş intihar etcem diye eşimi tehtit ediyomuş.demekki baba travması var
2.Kadın devreye evli olmayanla girsin Kendini 2.kadınlığa düşürmesinSizin başınıza aynısı gelse acaba konu sahibi gibi olmazmisiolmazmisiniz emin olun konu sahibi gibi çok kadın var burda sadece konu sahibi açık yüreklilikle anlatmış durumu kimde 2. Kadınlari suclamasın zor ama yapabilecek bir şey yok eveli kadın kendini çocuklara bakmayı ev işi yemek yapmaya odaklanıyorlar. İşte böyle olonca 2. Kadın devreye giriyor kimse istemez 2. Kadın olmayı ama işte başına gelmeyen bilemez.
Vesikaliyarim lütfen eloselosun yazdıklarını okuyun
Hahahaha ha aynen hep öyle derlerNedir bu adam? Zembille gökten filan mı indi? Bulunmaz hint kumaşı mı?
Karısını aldatabilecek kadar karaktersiz bir adamın metresi olmayı niye kabul ediyorsunuz ki? Ha bir de "Acaba aldatıyor mu?" diyorsunuz. Adam evine gittiğinde oturup sabahlara kadar sizi düşünmüyor. Siz de biliyorsunuz değil mi?
Hiç "Çok aşığız." mavalını okumayın lütfen. Muhtemelen adam zorla evlenmiştir, çocuk da kazayla olmuştur, ha bir de ayrılmaları mümkün değildir... Niye böyle insanlara inanıp onurunuzdan vazgecersiniz ki?
Hemen ardından da ikinci çocuk gelir....Hahahaha ha aynen hep öyle derler
Halbuki hamilelik ve bebeklerin ilk yaş dönemlerinde kadınların cinsel anlamda biraz geri çekilmesinden kaynaklanan bir durumdan adamların arandıklarını, ne zaman anlayacaklar acabaHemen ardından da ikinci çocuk gelir....
E yok artik.kadin ev isine odaklanmak istiyordu zatenerkek ev hayatina yardim etse kadinin kendine ait alani olsa desen iyi niyetle yaklasiyor derim ama bu ne?kadin ev isi yapiyor kocayla ilgilenmiyor o nedenle zavalli ikinci kadin masum köylü magdur kocayla ilgilenmek zorunda kaliyor gibi olmus zavalli 2.kadin yazik ona zavalli koca yazikkkkk tum suc ev isi yapan kadinda zaten
Ahahah acı ama gerçek bende hamileyken eş kişisi aldattı o zaman başlamış ilişkisi.ama ben affetmedim kabul edemezdim o zevkini yaşasın diye ben sabahlara kadar kramplarla boğuşurken oda töbe töbe.....neyse....erkeklerin bu maymun iştahını anlayamıyorum.valla allah dağına göre karını verirmiş evimin hem erkeği hem kadını oldum gül gibi bakıyorum evlatlarıma başım dik.eş kişisi sürünüyo şuanda.sırf sevgilisini elinde tutmak için evliya hani ikna etmek için lanet bir kadın olmuşum resmen çekilmeyen suratsız yemek vermeyen üyüsünü dahi yapmayan hergün dırdır eden bir kadınmışım ama ne hikmetse çocuk oluyor:)) böyle aptallar olduğu sürece olan evli kadınla çocuklara oluyor.zina yrniden suç görülmeli mutlaka bi karşılığı olmalı hapis cezası.o kadar arttıki o kadar çoluk çocuk böylr örneklere maruz kalması çok kötü:/(Halbuki hamilelik ve bebeklerin ilk yaş dönemlerinde kadınların cinsel anlamda biraz geri çekilmesinden kaynaklanan bir durumdan adamların arandıklarını, ne zaman anlayacaklar acaba
Hemde ne 2. Kadin sosyal medyada kadini aramis bulmus resimlerini gormus kudurmus kiskancliktan ayyy gene tutamadim cenemi banlanmam yakindir bu bizim konu sahibesiyle ayni köyden
Çok ağırmış yaşadığın ben de hamileyim ve o ladar iyi anlıyorum ki insan bu kadar sıkıntı çekiyor evladı için ... Allah düşman başına vermesin gerçektenAhahah acı ama gerçek bende hamileyken eş kişisi aldattı o zaman başlamış ilişkisi.ama ben affetmedim kabul edemezdim o zevkini yaşasın diye ben sabahlara kadar kramplarla boğuşurken oda töbe töbe.....neyse....erkeklerin bu maymun iştahını anlayamıyorum.valla allah dağına göre karını verirmiş evimin hem erkeği hem kadını oldum gül gibi bakıyorum evlatlarıma başım dik.eş kişisi sürünüyo şuanda.sırf sevgilisini elinde tutmak için evliya hani ikna etmek için lanet bir kadın olmuşum resmen çekilmeyen suratsız yemek vermeyen üyüsünü dahi yapmayan hergün dırdır eden bir kadınmışım ama ne hikmetse çocuk oluyor:)) böyle aptallar olduğu sürece olan evli kadınla çocuklara oluyor.zina yrniden suç görülmeli mutlaka bi karşılığı olmalı hapis cezası.o kadar arttıki o kadar çoluk çocuk böylr örneklere maruz kalması çok kötü:/(
Çok kötüydü yaşadıklarım rabbim yaşatmasın kimselere.en brni yıkansa eşimin bir maskesinin olması.brnim tanıdığım adamdan ilişkisini öğrendikten sonraki ortaya çıkan adam bambaşkaydı.arsızlık yüze vurunca adama bi rahatlık geldi hakaretler eleştiriler sanki ben onu aldatmışım üste çıkma çabaları falan ama ne yaptım anında yıllarımı çöp ettim gözüme gelmedi.brnim gururum herşeyden daha önrmli ve pahalıÇok ağırmış yaşadığın ben de hamileyim ve o ladar iyi anlıyorum ki insan bu kadar sıkıntı çekiyor evladı için ... Allah düşman başına vermesin gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?