- 12 Nisan 2016
- 1.892
- 7.425
- 158
- 24
- Konu Sahibi pinkmozard
-
Evliliğiniz boyunca size aileniz mi bakacak ne demek hayatımızı kuramıyoruz ya? E senin anne baba ne yapıyor? Ya maddi durumu yerinde olmayanlar evlenmesin lütfen ya. Erteleyin evliliği. Senelerce birlikteyiz diyorsunuz ama senelerce hiç mi ileriye dönük birikim yapmadınız da aileye muhtaç kaldınız bir hayat kurmak için?bu yüzden de biz kendi hayatımızı kuramıyoruz.
Kız sen niye bu kadar taktın estetiğeMinicik burun yapmazlar zaten erkeklere Bülent Ersoy değilse
kusura bakmayın senelerdir bir yol kat edemedik ailesinin eviydi babasının arabasıydı şunun suyuydu derken.Ya aynen paragöz değilsin. Ailesi size destek olup paraları dökse, gıkın çıkmaz bu kan konusuna
Ya konuşmak için konuşmayın yukarıda elli kere yazdım. Onlar zaten etmiyor üstüne sevgilimin maaşının nereye gideceğinin hesabını ay başı gelmeden yapıyorlar. Ne sanıyorsunuz sizEvliliğiniz boyunca size aileniz mi bakacak ne demek hayatımızı kuramıyoruz ya? E senin anne baba ne yapıyor? Ya maddi durumu yerinde olmayanlar evlenmesin lütfen ya. Erteleyin evliliği. Senelerce birlikteyiz diyorsunuz ama senelerce hiç mi ileriye dönük birikim yapmadınız da aileye muhtaç kaldınız bir hayat kurmak için?
Hastanede işlemleriyle ben ilgileniyorum? Biliyorum zaten, emin olmadan neden yazayım böyle bir şeyi
Ayrıca benim maddi hiçbir sorunum yok destek oluyorum yeterince ama bu şekilde de ilerlemiyorYa konuşmak için konuşmayın yukarıda elli kere yazdım. Onlar zaten etmiyor üstüne sevgilimin maaşının nereye gideceğinin hesabını ay başı gelmeden yapıyorlar. Ne sanıyorsunuz siz
kusura bakmayın senelerdir bir yol kat edemedik ailesinin eviydi babasının arabasıydı şunun suyuydu derken.
Pandemi de online eğitim ile hemşirekeşke bu kısım şaka olsa idi.
o halde annenin Bombay tipi kan grubu ihtimali olamayacağını size düşündüren nedir?
Normalde kimsenin hiçbir şeyine karışmam korkarım ki bu konu da beni korkutuyor. Belki başıma bir şey bile gelebilir ama onu söyle görmeye dayanamıyorum ciddenBence bu topa hiç girmeyin ve sevgiliniz dillendirmediği sürece de siz bu meseleyi unutun.
gerçekten böyle bi şey varsa bile unutun çünkü ileride aranızdaki ilişki ciddiyet kazanır da hayatınızı birleştirirseniz bu insanlar, sizin ailenizin bir parçası olacak. siz dışarıda kalın ve hiç bilmeyin.
kusura bakmayın senelerdir bir yol kat edemedik ailesinin eviydi babasının arabasıydı şunun suyuydu derken.
E o zaman burada lafını yapacağınız kişi sevgiliniz oluyor ailesi değil. Ailesi hesap yapıyor sevgiliniz ne tepki veriyor? Durduramıyor mu ailesini? Sevgilinize hesap sorun.Ya konuşmak için konuşmayın yukarıda elli kere yazdım. Onlar zaten etmiyor üstüne sevgilimin maaşının nereye gideceğinin hesabını ay başı gelmeden yapıyorlar. Ne sanıyorsunuz siz
Kimseye muhtaç değilim çok şükür sen olayı anlamamaya devamİnsanlara muhtaç olmak yerine çalışıp kendi paranı biriktirseydin o zaman.
Ya senin oyununa gelemeyeceğim şu an hadiYa da başkasının ailesinden para bekleyeceğine kendi ailene söyle sana ev arsa alsınlar
İşte nasıl sorabilirim ne diyebilirim? Ben karışmıyorum ki bekliyorum kendi akışında toparlanmasını ama daha da kötüye gidiyorE o zaman burada lafını yapacağınız kişi sevgiliniz oluyor ailesi değil. Ailesi hesap yapıyor sevgiliniz ne tepki veriyor? Durduramıyor mu ailesini? Sevgilinize hesap sorun.
Ben şokSevgilimin ailesinde gördüğüm kadarıyla çirkin ve baskın genlere sahipler.
Normalde kimsenin hiçbir şeyine karışmam korkarım ki bu konu da beni korkutuyor. Belki başıma bir şey bile gelebilir ama onu söyle görmeye dayanamıyorum cidden
Bombay kan grubu iki ebeveyn o ise cocugun AB olması ya da ablerden 0 kan grubu çocuk olması vs diyor. Yani orda konu 0 ve AB grupları arasında. Burada cocuk a grubu diyor. Oturdum doktor sitesinde kan gruplarını okuyorum te allam ya. Gerçi anne ya da babadan biri kan grubu başka olabilir. Yanlış bakilmis olabilir. Benim halam da 30 yıl kendini a sanıyordu AB imiş meğer. Bir sözelci istanbuldan bildirdi. [ ytd]keşke bu kısım şaka olsa idi.
o halde annenin Bombay tipi kan grubu ihtimali olamayacağını size düşündüren nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?