Sevgilim evlatlık ya da babası farklı

bu yüzden de biz kendi hayatımızı kuramıyoruz.
Evliliğiniz boyunca size aileniz mi bakacak ne demek hayatımızı kuramıyoruz ya? E senin anne baba ne yapıyor? Ya maddi durumu yerinde olmayanlar evlenmesin lütfen ya. Erteleyin evliliği. Senelerce birlikteyiz diyorsunuz ama senelerce hiç mi ileriye dönük birikim yapmadınız da aileye muhtaç kaldınız bir hayat kurmak için?

Evliliğiniz boyunca size aileniz mi bakacak ne demek hayatımızı kuramıyoruz ya? E senin anne baba ne yapıyor? Ya maddi durumu yerinde olmayanlar evlenmesin lütfen ya. Erteleyin evliliği. Senelerce birlikteyiz diyorsunuz ama senelerce hiç mi ileriye dönük birikim yapmadınız da aileye muhtaç kaldınız bir hayat kurmak için?
Ya konuşmak için konuşmayın yukarıda elli kere yazdım. Onlar zaten etmiyor üstüne sevgilimin maaşının nereye gideceğinin hesabını ay başı gelmeden yapıyorlar. Ne sanıyorsunuz siz

Hastanede işlemleriyle ben ilgileniyorum? Biliyorum zaten, emin olmadan neden yazayım böyle bir şeyi

Bence bu topa hiç girmeyin ve sevgiliniz dillendirmediği sürece de siz bu meseleyi unutun.
gerçekten böyle bi şey varsa bile unutun çünkü ileride aranızdaki ilişki ciddiyet kazanır da hayatınızı birleştirirseniz bu insanlar, sizin ailenizin bir parçası olacak. siz dışarıda kalın ve hiç bilmeyin.

Ya konuşmak için konuşmayın yukarıda elli kere yazdım. Onlar zaten etmiyor üstüne sevgilimin maaşının nereye gideceğinin hesabını ay başı gelmeden yapıyorlar. Ne sanıyorsunuz siz
Ayrıca benim maddi hiçbir sorunum yok destek oluyorum yeterince ama bu şekilde de ilerlemiyor

Bence bu topa hiç girmeyin ve sevgiliniz dillendirmediği sürece de siz bu meseleyi unutun.
gerçekten böyle bi şey varsa bile unutun çünkü ileride aranızdaki ilişki ciddiyet kazanır da hayatınızı birleştirirseniz bu insanlar, sizin ailenizin bir parçası olacak. siz dışarıda kalın ve hiç bilmeyin.
Normalde kimsenin hiçbir şeyine karışmam korkarım ki bu konu da beni korkutuyor. Belki başıma bir şey bile gelebilir ama onu söyle görmeye dayanamıyorum cidden

E o zaman burada lafını yapacağınız kişi sevgiliniz oluyor ailesi değil. Ailesi hesap yapıyor sevgiliniz ne tepki veriyor? Durduramıyor mu ailesini? Sevgilinize hesap sorun.

E o zaman burada lafını yapacağınız kişi sevgiliniz oluyor ailesi değil. Ailesi hesap yapıyor sevgiliniz ne tepki veriyor? Durduramıyor mu ailesini? Sevgilinize hesap sorun.
İşte nasıl sorabilirim ne diyebilirim? Ben karışmıyorum ki bekliyorum kendi akışında toparlanmasını ama daha da kötüye gidiyor

Normalde kimsenin hiçbir şeyine karışmam korkarım ki bu konu da beni korkutuyor. Belki başıma bir şey bile gelebilir ama onu söyle görmeye dayanamıyorum cidden

bu mesele ciddien sizi ilgilendirmiyor. tıpkı ailesine bekarken yaptığı yatırımlar gibi annesinin ya da babasının neler yaptığı da sizi ilgilendirmiyor.
ailesine yaptığı yatırımlar sizi hayatınızda ve ilişkinize duraklatıyorsa müzakere süreci başlatırsınız ve mutabık olmaya bakarsınız. baktınız ki kendisi yatırımlara devam etmek istiyor ve bu durum, size ve gelecekteki planlarınıza uygun değil; yolunuza bakarsınız.
annesinin geçmişini deşmek nedir yahu?

Bu arada şu anda tepki almanızın sebebi sevgilinizin evlatlık mı değil mi konusunu sorgulamak ve aile tarafının destekte bulunmaması. Eğer benim mesajıma yazdığınız gibi ''sevgilimin maaşının hesabını yapıyorlar, hayat kuramıyoruz'' şeklinde konuşsaydın çok daha farklı yorumlar alırdın. Kendini ifade edemediğini düşünüyorum.

keşke bu kısım şaka olsa idi.
o halde annenin Bombay tipi kan grubu ihtimali olamayacağını size düşündüren nedir?
Bombay kan grubu iki ebeveyn o ise cocugun AB olması ya da ablerden 0 kan grubu çocuk olması vs diyor. Yani orda konu 0 ve AB grupları arasında. Burada cocuk a grubu diyor. Oturdum doktor sitesinde kan gruplarını okuyorum te allam ya. Gerçi anne ya da babadan biri kan grubu başka olabilir. Yanlış bakilmis olabilir. Benim halam da 30 yıl kendini a sanıyordu AB imiş meğer. Bir sözelci istanbuldan bildirdi. [ ytd]

Yanlış anlamayın ama sizi ilgilendiren bir konu değil? Eşiniz olsa dahi, değil ki kaldı ki eşiniz bile değil.
Aile memnun erkek arkadaşınız memnun siz karışmayın kurcalamayın

Back