Sevgilim evlatlık ya da babası farklı

Zaten çok saçma diyelim ki evlatlık konu sahibine ne ?

Bi de bisürü kardeşi varmış adamın, evlatlık çocuk alanın bi evladı olur.

Zaten çocuğu olmadığı için alınır ya evlatlık :)

Adamı manipüle edecek bak sana evlenirken kese açmıyorlar demek ki evlatlıksın diye
Amaç ortalığı karıştırmak. Çok tehlikeli birisi.

Zaten çok saçma diyelim ki evlatlık konu sahibine ne ?

Bi de bisürü kardeşi varmış adamın, evlatlık çocuk alanın bi evladı olur.

Zaten çocuğu olmadığı için alınır ya evlatlık :)

Adamı manipüle edecek bak sana evlenirken kese açmıyorlar demek ki evlatlıksın diy
Aynen öyle o yüzden direkt ona gidip söylemek yerine burdan akıl almak istedim. Böyle bir şeyi sen fark etsen ne yapardın? Bana onu söyleyin boş konuşmayın

Ailesi rica ettiği için gidip geliyorum, hayır diyemeyeceğim için

Sen daha kendin karar veremiyorsun. Başkasının aklıyla hareket ediyorsun. Birde bu aklınla, gitmişsin sevgilinin aileeinin maddi konularına laf ediyorsun.

Sevgiliniz evlatlık olduğunu kendisi mi soydi yoksa siz mi kendi kendinize senaryo yaşıyorsunuz?
Kendisi zaten bunu iki üç kere söylemiş ailesine. Bende ailesinin hastane işleriyle uğraşırken kan gruplarından fark ettim.

Aynen öyle o yüzden direkt ona gidip söylemek yerine burdan akıl almak istedim. Böyle bir şeyi sen fark etsen ne yapardın? Bana onu söyleyin boş konuşmayın
Kardeşim sana ne yahu. Velev ki dediğin gibi, belki bir akrabalarının başına bişi geldi çocuğu kendileri büyüttü. Belki başka durumlar var. Dış kapının dış mandalıyken her yere karışma hakkınız yoktur.

Sen daha kendin karar veremiyorsun. Başkasının aklıyla hareket ediyorsun. Birde bu aklınla, gitmişsin sevgilinin aileeinin maddi konularına laf ediyorsun.
Maddi konularına laf etmiyorum, evlatlık vs diye ayrım yapılıyor gibi. Bu noktada ya açıklasınlar ya da çocuğa hem yük olup hem de hayatını mahvetmesinler diye. Ön yargılarınızla konuşmayın

Üşenmedim baktım. Anne baba 0 ise çocuk 0 oluyor. Çocuk a grubu ise anne ve babadan biri a olmali diğeri sıfır ise. Yani ya baba ya anne ya da ikisi de üvey.

Kardeşim sana ne yahu. Velev ki dediğin gibi, belki bir akrabalarının başına bişi geldi çocuğu kendileri büyüttü. Belki başka durumlar var. Dış kapının dış mandalıyken her yere karışma hakkınız yoktur.
Evet o yüzden çocuğu sömürme hakları var.

Sizi ailesi şuan ilgilendirmiyor. Nişanlı vs değilsiniz. El kızısınız... Yardım vs için erken. Sevgilinin tavırları ilgilendiriyor şuan. Oturup kendi ailesinin dedikodusunu yapan adamda ne bileyim Bi tuhaf geldi. Eve girip çıkana kadar anlatmış. Anneye iftira boyutunda

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır bir ilişkim var. Ve sevgilimin ailesiyle akrabalarıyla tanısıgım. Sevgilimin ailesinde gördüğüm kadarıyla çirkin ve baskın genlere sahipler. Fakat erkek arkadaşım hem ten hem saç hem göz vücut her şeyiyle ailesinden akrabalarından çok ayrılıyor. Karakter olarakta çok farklılardı. Ve bana bir keresinde evde babası yokken küçüklüğünde eve adamların gelip gittiğini gördüğünü söylemişti ama baya küçükmüş o nedenle çok sonradan fark edince de bir şey dememiş kimseye. Bende çok önemli bir detay fark ettim. Anne 0+ baba 0+ kan grubuna sahip fakat sevgilim A+ grubundan. Yani ya babası değil ya da evlatlık. Şu anda da biz ileriye dönük kararlar almaya çalışıyoruz ama ailesi hiç destek olmuyor hatta ondan beklentileri var bu yüzden de biz kendi hayatımızı kuramıyoruz. Diğer çocuklarına hiç para hesabı yapmıyorlar ama sevgilime gelince hep bir para hesabı. Hiç yardımcı olduklarını da görmedim. Bu durumda da haliyle artık gidip gelmek de istemiyorum içten içe. Aramda kötü olmaya başladı, ne yapacağımı bilmiyorum siz ne tavsiye edersiniz

Maddi olarak ayrım yapmasalarda fark etmeyecekmiydi?
Sevgilinizin babası o olabilir başkası olabilir bu sizi ilgilendiren bir konu değil.
Sevgiliniz isterse bu konuyu araştır istemezse kendi hayatını kurar.
Karakter olarak iyi biriyse mutluysanız beraber hayatınızı kurun. Başkalarından birşey beklemeyin.
Gerekirse evlendikten sonra mesafenizi koyarsınız.

Üşenmedim baktım. Anne baba 0 ise çocuk 0 oluyor. Çocuk a grubu ise anne ve babadan biri a olmali diğeri sıfır ise. Yani ya baba ya anne ya da ikisi de
Evet. Ve çocuk bunu ailesine iki üç kere belirtmesine rağmen söylemiyorlar ama somuruyorlar senelerdir. Kaç senedir evlenicez daha bir adım ilerleyemedik. Bide ben tehlikeli oluyorum nasıl oluyorsa burda yazanlara göre.
Amaç ortalığı karıştırmak. Çok tehlikeli birisi.
Sen öyle bil

Sizi ailesi şuan ilgilendirmiyor. Nişanlı vs değilsiniz. El kızısınız... Yardım vs için erken. Sevgilinin tavırları ilgilendiriyor şuan. Oturup kendi ailesinin dedikodusunu yapan adamda ne bileyim Bi tuhaf geldi. Eve girip çıkana kadar anlatmış. Anneye iftira boyutunda

Maddi olarak ayrım yapmasalarda fark etmeyecekmiydi?
Sevgilinizin babası o olabilir başkası olabilir bu sizi ilgilendiren bir konu değil.
Sevgiliniz isterse bu konuyu araştır istemezse kendi hayatını kurar.
Karakter olarak iyi biriyse mutluysanız beraber hayatınızı kurun. Başkalarından birşey beklemeyin.
Gerekirse evlendikten sonra mesafenizi koyarsınız.
ama inanılmaz karışıyorlar huzurumuz kalmadı artık. Senelerdir kendimize geleceğimize birikim yapamadık. Bir yol kat edemedik

Evet. Ve çocuk bunu ailesine iki üç kere belirtmesine rağmen söylemiyorlar ama somuruyorlar senelerdir. Kaç senedir evlenicez daha bir adım ilerleyemedik. Bide ben tehlikeli oluyorum nasıl oluyorsa burda yazanlara göre.

Sen öyle bil
Sömürültmesin kendini. Bunun muhatabı sevgiliniz değil mi?

Sen öyle bil
Ama eve gelen adamlarla alakasini anlamadım. Kan grubuna çocuk da bakar internette yaziyor zaten istediği zaman supheleniyorsa öğrenir. Siz çocuğun kacirildigini falan mı dusunuyorsunuz orasını anlamadim.

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır bir ilişkim var. Ve sevgilimin ailesiyle akrabalarıyla tanısıgım. Sevgilimin ailesinde gördüğüm kadarıyla çirkin ve baskın genlere sahipler. Fakat erkek arkadaşım hem ten hem saç hem göz vücut her şeyiyle ailesinden akrabalarından çok ayrılıyor. Karakter olarakta çok farklılardı. Ve bana bir keresinde evde babası yokken küçüklüğünde eve adamların gelip gittiğini gördüğünü söylemişti ama baya küçükmüş o nedenle çok sonradan fark edince de bir şey dememiş kimseye. Bende çok önemli bir detay fark ettim. Anne 0+ baba 0+ kan grubuna sahip fakat sevgilim A+ grubundan. Yani ya babası değil ya da evlatlık. Şu anda da biz ileriye dönük kararlar almaya çalışıyoruz ama ailesi hiç destek olmuyor hatta ondan beklentileri var bu yüzden de biz kendi hayatımızı kuramıyoruz. Diğer çocuklarına hiç para hesabı yapmıyorlar ama sevgilime gelince hep bir para hesabı. Hiç yardımcı olduklarını da görmedim. Bu durumda da haliyle artık gidip gelmek de istemiyorum içten içe. Aramda kötü olmaya başladı, ne yapacağımı bilmiyorum siz ne tavsiye edersiniz
Yuh artık sizin gibi gelin düşman başına. Adamın annesine nasıl yakıştırmalar yapmak o öyle. Allah yardımcısı olsun insanların. Korkulur.

Back