Sevgilim evlatlık ya da babası farklı

Üşenmedim baktım. Anne baba 0 ise çocuk 0 oluyor. Çocuk a grubu ise anne ve babadan biri a olmali diğeri sıfır ise. Yani ya baba ya anne ya da ikisi de üvey.

Sömürültmesin kendini. Bunun muhatabı sevgiliniz değil mi?
Sen olsan aşık olduğun adamın hem hiç değer görmemesini hem de bu denli kullanılmasını izleyebilir misin

Maddi konularına laf etmiyorum, evlatlık vs diye ayrım yapılıyor gibi. Bu noktada ya açıklasınlar ya da çocuğa hem yük olup hem de hayatını mahvetmesinler diye. Ön yargılarınızla konuşmayın

Eğer çocuğun babası annesini öldüren bir adamsa ya da çocuk tecavüz sonucu doğan biriyse bu yüzden evlat edinildiyse burnunu soktuğun bokta o çocuk nasıl boğulacak haberin var mı?

Sırf sana para gelmiyor diye yaptığına bak. Elalemin parasının hesabına göz dikeceğine kendi ailene söyle çalışıp senin gözünü doyursunlar.

Yuh artık sizin gibi gelin düşman başına. Adamın annesine nasıl yakıştırmalar yapmak o öyle. Allah yardımcısı olsun insanların. Korkulur.
Ne yakıştırması? Cevap verecekseniz gerçekten okuyup verin artık sıkıldım ya

Kendisi zaten bunu iki üç kere söylemiş ailesine. Bende ailesinin hastane işleriyle uğraşırken kan gruplarından fark ettim.

Bu konuda iyi eğitimli değilseniz kan grubuna bakarak doğru sonuca varamaya bilirsiniz. Öyle ilk okulda şu kan grubuna ait kişini çocuğunun kan grubu böyle demekle olmuyor çok fazla değişken var.

Ya cidden nasıl milletiz laflara bak. Okumadan anlamadan işiniz gücünüz yazmak.

Sen olsan aşık olduğun adamın hem hiç değer görmemesini hem de bu denli kullanılmasını izleyebilir misin
İyi de sizin mantığınızı anlamadım ben.

Sömürülüyorsa eşek kadar adam, anne baba beni sömürdüğünüzü hissediyorum ben evleneceğim ben size artık destek olmayacağım çünkü iyi niyetli olmadığınızı düşünüyorum diyecek çekilecek işin içinden.

Ha bunu diyemiyorsa ne planlıyorsunuz bir aile buluşmasında pembe dizi senaryosu gibi senin annen baban onlar değil mi diyeceksiniz? N'olacak bunu deyince?

1) Evlatlık olması sizi ilgilendirmez.
2) Kendi öz evlatlarına dahi böyle davranan aileler var.
3) Evlilik düşünüyorsanız aileye muhtaç olmayın boyun bükmeyin birikiminiz varsa evlenin eğer yoksa birikim yapmaya çalışın kendinizi maddi konuda hazır hissettiğinizde evlenin.

Şu kk'de hem ailesine güvenerek bebek yapanları anlamam hem de evlilik hayali kuranları.

Arkadaşım yeni anne oldu. Bebeğin kan grubu anne babadan çok farklı. Adam şaka yollu DNA testi yaptıracaktım az kalsın falan dedi gülerek. Gitmiş tekrar kan vermiş, 35 yaşındaki adamın kan grubu bildiğinden çok daha farklı çıkmış.

Hemşirelikte bu tarz şeylere denk gelmediniz mi hiç?

öncelikle tesekkür ederim düzgün cevap verdiğiniz için. hayır öyle bir şey yapacak bir kişi değilim, yoksa yapardım çoktan. kimseye de anlatamıyorum ona da. O yüzden buraya içimi dökmek rahatlatmak bir şeyler duymak istedim ama daha da kötü oldu.

keşke bu kısım şaka olsa idi.
o halde anne ya da babasından birisinin 0A+ olma ihtimali olamayacağını size düşündüren nedir?
Hastanede işlemleriyle ben ilgileniyorum? Biliyorum zaten, emin olmadan neden yazayım böyle bir şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…