Sen dayanamıyorsun diye dayanıyor. Az kafa dinleyeyim, sonra nasılsa iki özre çiçeğe gönlünü alırım rahatlığı ile yellene yellene uyuyor.Bensiz uyuyamazdı bensiz bir yere gidemezdi. Şimdi ailesinin evinde yalnız uyuyor. Ben dayanamıyorken o nasıl dayanıyor.
Dün akşam yine konuştuk. 2 ay ara verelim kafamızı toparlayalım dedi. Kardeşi ile beraber dükkan açıçakmış iş kuracaklarmış. O süre zarfında ilişkimizi değerlendirelim dedi. İşim olursa kendi mahallemizde ev tutarız dedi. Ama ne kadar güvenebilirim bilmiyorum onun lafına.Sen dayanamıyorsun diye dayanıyor. Az kafa dinleyeyim, iki özre çiçeğe gönlünü alırım rahatlığı ile yellene yellene uyuyor.
O yönden düşündüğüm zamanda. İyiki bitmiş diyorum. Ama 1 senedir beraberiz yokluğu da çok canımı yakıyor.Size şiddet uygulandığını kaldı ki eve polislerin bile geldiğini sık sık hatırlarsanız rahat uyursunuz merak etmeyin.
Çok haklısınız. Şuan mantığımla ve kalbimi dinlemekle çelişki içersindeyim. Psikolojimi gerçekten çok bozdu. Ne yaparım inanın bilmiyorumAhh ahh bir evlat kolay yetişmiyor. Anne babaninizin emeğine yazık. Neden kendinize bunu layık görüyorsunuz?
Değiştiririm dedim onu gerçekten o pis işlerden alırım kurtarırım dedim.
Bir beladan kurtulup bir belayı başınıza sarmak zorunda mısınız ? İllaha bir erkeğe ihtiyacınız mı var ? Adam sağlı sollu falso.Ama kendisi çok SİNİRLİ.. Ve kıskanç bir insandı. Kafasında
Önüne bak, olmaz ondan. 2 ayda iş kuruluyorsa biz yok yere uğraşıyoruz. Sağlam oyalıyor. Annesinin haberi var mıymış peki mahallesine gideceğinden? Nasılsa işi de kurdular diye kız bulur oğluna, ne olacak o zaman?Dün akşam yine konuştuk. 2 ay ara verelim kafamızı toparlayalım dedi. Kardeşi ile beraber dükkan açıçakmış iş kuracaklarmış. O süre zarfında ilişkimizi değerlendirelim dedi. İşim olursa kendi mahallemizde ev tutarız dedi. Ama ne kadar güvenebilirim bilmiyorum onun lafına.
Evet çok şükür güçlü bir kadınım. Bütün herşeyi kendim çabaladım yaptım. Kimse yanında olmadı o zor günde. Gelin evimi kendim 1 gecede tek başıma topladım. Ev buldum taşındım. Ama sizinde dediğiniz gibi bu kötü kader peşimi bırakmadı. Gerçekten yine çok kötü şiddet gördüm. O sinirlendiği zaman gözü görmüyordu. Ama sonra pişman olup yanıma gelip özür diliyordu. Ne kadar dilesede. Ondan nefret ediyordum. Seven insan nasıl sevdiğine zarar verir ki. Ortada aldatmadım ihanet etmedim yalan söylemedim. Küçük suda sebeplerden çıkardı kavgalar ve birden canavara dönüşürdüİlk eşinizden şiddetten dolayı boşanmışsınız. Siz güçlü bir kadınsınız ki buna cesaret edip kendinize bir hayat kurmussunuz. Ama yine kendinizi aynı kadere sürüklüyorsunuz. Eve polis gelmesi ne demek bu nasıl ilişkidir böyle... Yapmayın Allah aşkına. Kim dokunursa dokunsun kim evlenirse evlensin o adamla boşverin ya. Hiç bi albenisi olmayan adamı tepenize çıkartmışsınız bi de kötüyüm diye arıyorsunuz. Ayrılın unutulmayan kim var şu hayatta
He tamam o zaman. Aldatma yoksa barisin. Diger tum ozellikleri bir onda, bir de meleklerde var. Kusu kafesten kacirmayin.Olayın içinde aldatma kesinlike yok.
Annesinin beraber yaşadığımızdan haberi vardı. Öyle bir gerçekten varmı. Yoksa ayrılmak için bahane mi yaptı. İnanın bilmiyorum. Çünkü kendisi yalan söylemeyi çok sever. Ağzı çok iyi laf yapar. Sokakda büyümüş. Annesi babasından ayrılmış. Anne sevgisi yok.Önüne bak, olmaz ondan. 2 ayda iş kuruluyorsa biz yok yere uğraşıyoruz. Sağlam oyalıyor. Annesinin haberi var mıymış peki mahallesine gideceğinden? Nasılsa işi de kurdular diye kız bulur oğluna, ne olacak o zaman?
Hiç mantıklı değil biliyorum. Şiddet gördüğüm zamanlar kurana sarılıp ağladığım keşke bu evden gitsede kurtulsam diye dua ettiğimi hatırlıyorum. Çünkü Devam etseydik benim ölüm çıkacaktı onu da çok iyi biliyorum. Ama bir yanım nasıl düşünüyorsa kendime kalbime engel olamıyorum. Bu süreci nasıl atlatıcam. Yeniden yıkıldım.. En başa döndüm. Bu sefer nasıl toparlayacağım.Evliliginde siddet görmüssün. Simdi sevgilin siddet uyguluyor ve hala seviyorum diyebiliyorsun. Kendini buna mi layik görüyorsun gercekten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?