• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim eskisi gibi değil

Kubra Alkan

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2020
20
13
18
27
Merhaba. Erkek arkadaşım bir buçuk ay önce askerden geldi ve bir hafta sonra işe başladı. Parkeci ağır bir iş kendine hiç zaman bulamıyor. Sürekli stres halindeydik ve tartışmalarımız çoğalmıştı. En son kavgada çok yorulduğunu söyledi birbirimizi yıpratıyoruz dedi. Ve uzun bir tartışmadan sonra hatalarımı anladım. Bir süre hiç kavga etmedik çünkü ben daha anlayışlıydım. Dün hafif bir gerginlik oldu ve bana eskisi kadar mutlu değilim. 7 aydır hiçbişey yapmadım çok bunladım. Bilmiyorum düzelecek miyiz. Ben düzelicez diyorum, o inşallah bilmiyorum düzelmesini istiyorum tartışmak istemiyorum artık diye umutsuz bir şekilde konuşuyor. Çok güzel günlerimiz oldu. hatalar hep karşılıklıydı ama bunu düzeltmek için elimden geleni yapsamda karamsar konuşuyor. Askerdi işti tartışmalardı çok üstüne gelmiş olabilir ama işte bende elimden geleni yapıyorum. Sizce bu durum geçici mi düzelirmi

Merhaba. Erkek arkadaşım bir buçuk ay önce askerden geldi ve bir hafta sonra işe başladı. Parkeci ağır bir iş kendine hiç zaman bulamıyor. Sürekli stres halindeydik ve tartışmalarımız çoğalmıştı. En son kavgada çok yorulduğunu söyledi birbirimizi yıpratıyoruz dedi. Ve uzun bir tartışmadan sonra hatalarımı anladım. Bir süre hiç kavga etmedik çünkü ben daha anlayışlıydım. Dün hafif bir gerginlik oldu ve bana eskisi kadar mutlu değilim. 7 aydır hiçbişey yapmadım çok bunladım. Bilmiyorum düzelecek miyiz. Ben düzelicez diyorum, o inşallah bilmiyorum düzelmesini istiyorum tartışmak istemiyorum artık diye umutsuz bir şekilde konuşuyor. Çok güzel günlerimiz oldu. hatalar hep karşılıklıydı ama bunu düzeltmek için elimden geleni yapsamda karamsar konuşuyor. Askerdi işti tartışmalardı çok üstüne gelmiş olabilir ama işte bende elimden geleni yapıyorum. Sizce bu durum geçici mi düzelirmi
Bir yerde karışıklık olmuş o 7 aydır hbişey yapmadım, düzeledebiliriz düzelmeyedebilriiz gibi konuşuyor yani

Size karşı sevgisi bitmiş belki yeni birisini bile bulmuş olabilir askerden geldiğine göre ailesi birini bulmuş olabilir yol ver gitsin.
Biraz ara verin o da yalnız kalsın belki dediğim gibi değildir geçici de olabilir

Belki aile ve iş hayatından bunalmıştır.

Fazla üstüne gitmeyip destek olmaya çalışın..

Düzelir Inşallah

Diğer konudan biliyorum sizi. Adamın üstüne fazla gittiniz sanırım ağır işte çalısıyor sonuçta ve siz neden gelmiyor neden görüşmüyoruz diye üstüne gidiyordunuz öbür konunuzda bilmiyorum sıkılmış olabilir

Adam sıkılmıştır bunalmıştır soğumuştur. Bunda en anlayış beklediği yorulduğu zamanda üstüne gitmenizin etkisi olabilir hiç alakası olmayabilir de. Düzelceğini zannetmiyorum evet zor bir durum ama dünyanın sonu değil.

Ortada fazlasıyla yıpranmış bir ilişki var, artık uzatmalara oynuyor. Birbirinizi daha fazla kırmadan bu ilişkiyi bitirmek en mantıklısı

Back