Siz hatayı ayrilik döneminde tekrar karşı taraf ile görüştüğünü bile bile barismakla yapmışsınız. Yaş kaç ?
Ahahah kopyala yapıştır yapmaya bile üşendin mi?
27 o zaman sen sinirlendirdiğin için görüştüm dedi ben bu konuşa çok üzerinde gitmişimSiz hatayı ayrilik döneminde tekrar karşı taraf ile görüştüğünü bile bile barismakla yapmışsınız. Yaş kaç ?
NeEvlenin.
Haklısın galibasizi eski sevgilisiyle kıyasladığı anda bitirip bir daha muhattap olmayacaktınız. o yüzden hep bir soru işareti kalıcak aklınızda.
Sen beni kışkırttığın için görüştüm dediBeni aldatan hele bir aylık adamı sepetlerim. Adam seni aldatmış ne diye seni sevmeyen biriyle sevgili oluyorsun.
Tabiki öyle birde yarın beni kardeşiyle tanıştıracakmış onu düşünüyorum şimdiayrilin. emin olun birinin A plani olmak istersiniz B ya da C degil
Tabiki öyle birde yarın beni kardeşiyle tanıştıracakmış onu düşünüyorum şimdi
Sen beni kışkırttığın için görüştüm dedi
Sen de bi kışkır başkasıyla görüş bakalım napıyo.Sen beni kışkırttığın için görüştüm dedi
tanismayin. niye bataklikta batasiniz ki. diyin eskini unutamadigini dusunuyorum, kusura bakma ama bu benim kaldirabilecegim bir sey degil. gule gule.Tabiki öyle birde yarın beni kardeşiyle tanıştıracakmış onu düşünüyorum şimdi
Haklısınız ama böyle konuşup ayrıldığımda kafanda kuruyorsun diyor beni suçlu durumuna düşürüyor kendimi özür dilerken buluyorumtanismayin. niye bataklikta batasiniz ki. diyin eskini unutamadigini dusunuyorum, kusura bakma ama bu benim kaldirabilecegim bir sey degil. gule gule.