Sevgilim eski sevgilisini unutamadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden kendinize hiç saygınız yok? Bence konuya burdan başlayın, gelecekteki ilişkilerinizde de benzer deneyimler yaşarsınız yoksa, gekecekteki deneyimler dedim çünkü sevgiliniz eski sevgilisine aşık belki de onu kıskandırmak için sizi kullanıyor

Haklısınız ama böyle konuşup ayrıldığımda kafanda kuruyorsun diyor beni suçlu durumuna düşürüyor kendimi özür dilerken buluyorum
Başkasıyla görüşüp olmayınca sana dönen birine tekmeyi basmak yerine özür diliyorsun bravo

Haklısınız ama böyle konuşup ayrıldığımda kafanda kuruyorsun diyor beni suçlu durumuna düşürüyor kendimi özür dilerken buluyorum
cok iyi anliyorum. ama soyle dusunun, kafanizda kuruyor olabilirsiniz ama bu sizin iliskide mutlu olmadiginiz gercegini degistirmez. iliskide mutlu degilseniz ayrilirsiniz aslinda bu kadar basit

Üzgünüm ancak dediğiniz gibi eski nişanlısını unutamamış. Ömür boyunca bunun ağırlığı altında ezilirsiniz. Bir kere dalgın görseniz onu düşünüyor kesin dersiniz çok takıntılı olmaya başlarsınız. Kendinize bunu yapmayın.

Üzgünüm ancak dediğiniz gibi eski nişanlısını unutamamış. Ömür boyunca bunun ağırlığı altında ezilirsiniz. Bir kere dalgın görseniz onu düşünüyor kesin dersiniz çok takıntılı olmaya başlarsınız. Kendinize bunu yapmayın.
Zaten sürekli öyle düşünüyorum

Sizi eski sevgilisiyle kıyaslıyor, o da yetmiyor siz ayrılınca hemen eski sevgilisine koşuyor. Sonra eski sevgiliden tekme yiyor ve yedekte görüp size tekrar dönüyor. Bu adamın sizi sevdiğine inanıyor musunuz gerçekten? Eski sevgili saplantısından kurtulamamış ve sizi yara bandı olarak görüyor. Bence bitirin.

Sizi eski sevgilisiyle kıyaslıyor, o da yetmiyor siz ayrılınca hemen eski sevgilisine koşuyor. Sonra eski sevgiliden tekme yiyor ve yedekte görüp size tekrar dönüyor. Bu adamın sizi sevdiğine inanıyor musunuz gerçekten? Eski sevgili saplantısından kurtulamamış ve sizi yara bandı olarak görüyor. Bence bitirin.
O ayrıldı ama eski sevgilisinden

Bu kurnazlığa bi kere maruz kalmıştık dersimi aldım.
1730117243366.png

Hem konuyu burada açmak yerine başka bir sitede açtığınız konunun görselini ekleyerek fikir soruyorsunuz, hem de içerik olan görseli siliyorsunuz.
Üstelik burada yeni üye de değilsiniz ki kuralları bilmiyor olasınız zira daha önce de içerik silmekten ceza almışsınız.
Görsel olursa silerim konu da KK’ya ait olmayacağından içerik de görsel olduğu için geri getirilemez diye mi düşündünüz bilmiyorum lakin bizde görsel dahil içerik silmek yasaktır.

Bundan sonra size zahmet olmazsa konu içeriklerinizi doğrudan girin ve içeriklerinizi silmeyin.

Kurallara uymadığınız takdirde siteye içerik girmeniz yasaklanacaktır bilginize.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X