- 31 Mayıs 2013
- 149
- 4
Demek ki sizin eski sevgilisi dediginiz kisi hic eski olmamıs , eskimemis yeri daimiymiş.. sizede cok ayıp etmiş!
demek ki öyleymiş canım...allah büyük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demek ki sizin eski sevgilisi dediginiz kisi hic eski olmamıs , eskimemis yeri daimiymiş.. sizede cok ayıp etmiş!
biten her ayrilik acidir.ister serefli bir gidis olsun,ister serefsiz..cidden dogru söylüyorum..icinden firtinalar kopar,hazmedemezsin..ben simdi onun yüzünden mutsuzum ama mutlu gününü gün ediyor dersin.pismanliklar,pismanliklar..bazen sana geri dönsün istersin,bazen istemezsin...
sudan cikmis balik gibi hissedersin..merak edersin ne yapiyor diye..ama arkadasim olmuyorsa olmaz..olmayacaksa olduramazsin..vayada olacaksa engelleyemezsin..kendine biraz zaman ver..3 sene mi..bir üc senede belki ben kaybettim..
her sey insanlar icin..Allaha dayan ve bol bol dua et, cünkü dogrusunun o biliyor..
kendine meskale bul derim ya da bi terapi al böle durmadan düşün düşün kafayı yersin zaten genelde yalnız kaldığında aklına geliyodur arkadaşlarınlayken falan geçiyodur içinin acısı fazla yalnız kalmamaya çalış bide boşluktayım diye sakın bu halinle sevgili yapma daha büyül acılar doğurur
kendine meskale bul derim ya da bi terapi al böle durmadan düşün düşün kafayı yersin zaten genelde yalnız kaldığında aklına geliyodur arkadaşlarınlayken falan geçiyodur içinin acısı fazla yalnız kalmamaya çalış bide boşluktayım diye sakın bu halinle sevgili yapma daha büyül acılar doğurur
Zen nasıl oldun canım daha iyisindir inşallah
her geçen gün daha iyi olduğumu hissediyorum ama çoğu zaman geçici bir iyilik hali oluyor. Ama bu defa farklı algım değişmeye başladı ona karşı, gözümde giderek küçülüyor acıyorum bile ona bir erkekte bulunması gereken hiç bir değeri kendinde barındıramadığı için. Benim şimdi gördüğümü o kız zamanında görmüş ki bırakmış bunu elbet yine görecektir kendi üzüntüsü ve boşluğu geçince :)
Aynen canım onları düşünme bile artık emin ol senin ahın çıkar birgün onlardan en azından hiçbirşey olmasa bile mutlu olamazlar bu neredeyse hep böyle olmuştur...
Şimdi önüne bak oraya saplanıp kalma inşallah en kısa sürede hayatına düzgün biri girer ve yuva kurarsınız :)
amin cnm desteğin için teşekkür ederim. Ayrıca bana burdan destek olan herkesin Miraç kandilini kutlamak istiyorum. hepinizin duaları kabul olur inşallah.
kandilin mübarek olsun tatlım yani ben kendi hatalarımdan yola çıkarak sana tavsiye veriyorum tabi herkesim mizacı farklı ama nasıl bi çöküntüde olduğunu anlayabiliyorum inş en kısa sürede atlatırsın ama evlilikten ilişkiden soğuma bebeğim hayatta hep en dibe vurduğun anlarda çok çok iyi olaylarla karşılaşırsın unutma bunu bu senin dönüm noktan olucakbu arada bırak sevgiliyi erkek lafına bile tahamüllüm yok o derece soğudum. mucize lazım yeni bir ilişkiye başlamam için
kandilin mübarek olsun tatlım yani ben kendi hatalarımdan yola çıkarak sana tavsiye veriyorum tabi herkesim mizacı farklı ama nasıl bi çöküntüde olduğunu anlayabiliyorum inş en kısa sürede atlatırsın ama evlilikten ilişkiden soğuma bebeğim hayatta hep en dibe vurduğun anlarda çok çok iyi olaylarla karşılaşırsın unutma bunu bu senin dönüm noktan olucak
çok haklısın canım bende çok inanırım dediğine...en karanlık an sabaha en yakın anmış. buradan herşeyin iyi olduğunu da yazabilirim inş en yakın zamanda.
inş hayatım ama eskiye dönmek yeni üzüntülere dertlere yol açar sana dönse bile sakın geri dönme şimdi sinirle asla falan dersin ama dönünce yumuşar insan benm arkadaşım öle sevgilisi terk eder bak sakın derim artık olmaz zaten bilmem ne sonra yavşak yavşak koşar yanına sen sakın yapma 1 gün iyiler 3 hafta ayrılar herkese sölüyorum bunu eski sevgiliye dönmek çare değil olmayan bişeyi zorlamaktır
sevseydim yumuşama giibi bir risk olabilirdi ama ona ne sevgim ne de saygım kaldı. şu an yaşadığım acının nedeni hazımsızlığa döndü. malum o alışık eskilere dönmeye ama ne demişler exten next olmaz :)) bana tercih ettiği de ex olduğuna göre durum ortada cnm içim rahat allah da çok büyük
döndüm dersen seni fena yaparım bak ama benm yapmama gerek kalmaz dönünce onlar fena yapıyo zaten ben sevgilimden ayrıldıktan bi hafta sonra tanıştım 1 sene olucak nerdeyse aşkı onda anladım bişey olursa yaşayamam nerdeyse aşk çok tuhaf bişey acısı çok kötü ölüm gibi