- 31 Mayıs 2013
- 149
- 4
bunlar nasıl karaktersiz erkekler içlerinde başka biri yaşarken yeni birine seni seviyorum demek nedir? sen neyse ki bununla evlenmemişsin birde düşünsene evlendiğinizi ve bunun gibi aşağılık erkekleri...içlerinde unutamadıkları bir kadın varken karılarına baktıklarında ona dokunduklarında hep unutamadıklarını görüyorlar bunu o eşlerine o kadınlara yapmaya hakları yok! Allah korusun Allah uzak etsin hepimizden... nasıl birşeydir bu unutamadığın biri varsa başkasının gururuyla oynamaya ne hakkın var?
senin bir suçun yoksa ki yok anlattığın kadarıyla emin ol ki ahın tutar mutlu olamazlar.
ne demişler "Alma mazlumun ahını,çıkar aheste aheste..."
sakın sıkma canını canım seni çok iyi anlıyorum yaşından dolayıda evlilik düşüncesi endişeler falan yaşıyorsundur ama Allaha dua et hayırlı kısmet çıkarsın karşına inşallah üzülme sakın gidenin arkasından insan üzülüyor kaldıramıyor yapılanı ama aslında biliyormusun ne kadar canımız acısada kafanda bitirince bitiyor yapabilirsin :) sonra pişman olan o olacak eminim ama sen öyle karaktersiz birine bir daha boyun eğmeyeceksin
işin kötüsü ben istemiyordum en başlarda onu. beni sevmesini sevdim resmen. her gören imrenirdi nasıl sevdiğine beni. suç meselesine gelince hiç suçum yok zaten kendi yalvarıyordu en son seni seviyorum diye. bende burnu sürtsün diye biraz nazlanınca olan oldu belkide bahanesi oldu bilmiyorum. dediğin gibi inşallah bende o ahın çıktığını görürüm. çok saol desteğin için