• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim eski kız arkadaşıyla görüşüyor.ayrılmakta istemiyorum ne yapmalıyım?

Bence dikkatli ol sen uzun iliskiler kolay atlatilmiyr. Numarasini degstrsin kiz yazamaz boylece bak bakalim dvarislari hala aynimi sana karsi. Belkide sen oyle hissedyrsn pskolojik olarak.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

10 yıldır aynı numarayı kullanıyorum değiştirmem zaten aramayacak ben konuştum diyor.

şimdi ben birinin uzun süredir sevgilisiyim ve bir şekilde yarıldık ama bir hata oldugunu düşünüyorum ve çok özlüyorum çok seviyorum çok pişmanım.ee bu durumda ne yaparım? elimden geleni arkama koymam doğrusu.sonuçta karar erkek arkadaşınızın , size vereceği kararı kabullenmek düşer.ayrıca böyle bir ilişkinin üstünden çok geçmeden başlanılan ilişkilerin çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.

10 yıldır aynı numarayı kullanıyorum değiştirmem zaten aramayacak ben konuştum diyor.

Bence sen hal ve hareketlerini gozlemle sana karsi tavirlarini. Bide biliyrsn bizim hissiyatimz kuvvetli, eger devam ederse daha fazla surdurme 2ay olms daha bosuna zaman harcama. Aenin sevgilinmi ayrilms kizmi canm? Benmde 5 yillik bir iliskim var bu arada(:

Bence sen hal ve hareketlerini gozlemle sana karsi tavirlarini. Bide biliyrsn bizim hissiyatimz kuvvetli, eger devam ederse daha fazla surdurme 2ay olms daha bosuna zaman harcama. Aenin sevgilinmi ayrilms kizmi canm? Benmde 5 yillik bir iliskim var bu arada(:

ALLAH BOZMASIN.ortak karar vermişler anlaşamıyoruz diye.

ya o ayrılık döneminde çıktığınız insanın ne suçu vardı.benim ne suçum var ya bir tek beni sevsin istedim başka hiç bir şeyi düşünmedim istemedim.

Kimse iliskiye ayrilmak icin baslamiyor. Herkes mutlu olmak istiyor. Ben bunun huzursuzlugunu cok yasadim. Esimle yeniden konusmaya basladigimda kesinlikle onu istemiyodum. O donemde ciktigim cocuktan cok hoslanmaya baslamistim bile. Ama esimle konusmalarimiz siklastikca yapamayacagimi anladim ve direk ayrilma kararimi soyledim. Uzun iliskiden cikmis insanla birliktelik risktir gercekten. Uzun iliskiden cikan insan zor dikis tutturuyor. Benim karsimdaki insan bunlari biliyodu. Ama sen sonradan ogrenmissin sanirim. Gercekten sesszce cekilmek senin acindan en hayirlisi :(

:1: saf olunca numara ezberliyemiyomusun güldürdün beni :27: iyi niyetli oluşundan safsın dedim bu kadar şeye rağmen ayrılmak istememenden söyledim
iyi niyetliyim evet bu da aptallık oluyor sanırım. ama bitireceğim. onu üzmemek adına beni üzmesine izin vermicem

Kimse iliskiye ayrilmak icin baslamiyor. Herkes mutlu olmak istiyor. Ben bunun huzursuzlugunu cok yasadim. Esimle yeniden konusmaya basladigimda kesinlikle onu istemiyodum. O donemde ciktigim cocuktan cok hoslanmaya baslamistim bile. Ama esimle konusmalarimiz siklastikca yapamayacagimi anladim ve direk ayrilma kararimi soyledim. Uzun iliskiden cikmis insanla birliktelik risktir gercekten. Uzun iliskiden cikan insan zor dikis tutturuyor. Benim karsimdaki insan bunlari biliyodu. Ama sen sonradan ogrenmissin sanirim. Gercekten sesszce cekilmek senin acindan en hayirlisi :(
bana yakışan da bu sessizce çekilmek. ALLAH kahretsin yine olmadı yine başaramadım mutlu olmayı

Back
X