Sevgilim doğumgünümde bir şey yapmadığı için ayrıldım. Çok mu abarttım bilmiyorum

Lanlu lunlu konuşan kekpnun neyini özlediniz acaba?

Aaaa Yengeç sende olmasan böyle iki yüzlü konu sahibini tanımayacaktık.. Enteresan biri gerçekten.

Konu sahibinin morayicik isimli hesabında yaptığı kavgaları okuyun orada eski mesleğiyle ilgili şeylerde söylenmiş ben daha bir şey demiyorum tabi eski hesabıysa o . Eski hesabı olduğu söylenmiş burada ona göre yazıyorum

Hesabi bulamadim link atar misiniz?
suzanna32 bacımda girmis bakmis cevap vermeden vınlamis bakmis popo ortada bari toplasaydin be bacim şurayı. Ama sen uzulme ben bundan sonra actigin acacagin her konuya bu yalanlar linkini atarim

Üye arama kısmına ismini yazınca yazdığı mesajlar çıkıyor o kadar kötü ki utanç verici. Bi konuda kavga etmişler o konuyu okuyun mutlaka neler neler

Yengenc in bulup çıkardığı yazıyı bir kenara koyuyorum da,bu olay bir kurgu değilse abarttiniz.Bir ayda nasıl bir isim koydunuz bir ilişkiye? Ben bir aylık kişiye bişey niye yapmadın demezdim herhalde ya,paragöz muamelesi görmek istemezdim çünkü.Ayrica adamla ikiniz de lan lunlu üslupla konuştunuz.Ne olduysa karşılıklı yukselmissiniz.Siz de kavgacı fevri birisiniz forumda gördüğüm kadarıyla

Hayır ayrılma sebebim aslında arabada söylediği sözler. “Almıyorum lan 1 aylık ilişkiye” diye bana bağırması ve evde unuttum demesi yalan. Buluştuğumuz yer evine çok yakındı
Yalniz siz degil o ayrilmis beni sil diyerek. Bence haklisiniz alttan almasi gerekirdi abartsaniz bile. Cevap cok cirkin 1 aylik iliski olunca insan yerine konmuyor muymus karsidaki

Bence tam sana göre biri devam etmelisin .
Lanli lunlu falan konuşuyor .
Sende çok ponçik bir kız olmadığına göre .
Ettiğin hakaretler burdan millete demedigini birakmaman .
Üslup konusunda tencere kapak
Eski hesabında kons olduğundan ve çok kazandığından bahsedip övünüyormuş sonra protez tırnak yapıyorum demiş burda da öğretmenim diyor hangisi doğru kafa mı buluyor fake üye mi anlayamadım.

Eski hesabında kons olduğundan ve çok kazandığından bahsedip övünüyormuş sonra protez tırnak yapıyorum demiş burda da öğretmenim diyor hangisi doğru kafa mı buluyor fake üye mi anlayamadım.
Bende fal topiklerinde gördüm.
Sürekli kavga çıkarıp üyelerin özelini ifşa ediyordu .
Ne bilim her tip insan var burda iste

Bir aylık ilişki olabilir ama insan bir özenir de bir şey yapar. Ciddi düşünüyosa tabii. Olmamış, adam çok ham

makarna geldi diye burun kiviriyorsunuz. Elinizi cebinize atıp, pizza alsaydiniz kendinize.

Adam bir aylık iliskide enayi miyim hediye alayım demiş. Daha ne diye bir mekana goturseydin çiçek alsaydın bir hediye alsaydın yok krem alacaktı diye söyleniyorsunuz. Adam zaten alsa AVM de sormaz alayım mı diye ki yok demişsiniz hediye hazır sanarak. Bu ne iki yüzlülük?

Sözün özü saçma sapan para odaklı ilişkiler böyle oluyor demek ki.

Son düzenleme:
öğretmen mi? bir kurumsal şirkette sekreter gibi bir görev yapıyordu sanki,flört ettiğim kişi patronuma beni şikayet edecekmiş işten atılır mıyım gibi bir konu açmıştı. Ne yazsan tırnaklarını çıkaran üye. Kavga etmeye meyilli

Ben daha önce öğretmenim dediği bi mesajını okudum hatta okul öncesi öğretmeniyim diyordu

Ben daha önce öğretmenim dediği bi mesajını okudum hatta okul öncesi öğretmeniyim diyordu
eğer başka bir suzanna diye üye yoksa.benim aklımda kalan flörtümün evine gidiyorum öğlen arası,şimdi bu onu şantaj olarak kullanıyor patronuma anlatacakmış işten atılır mıyım gibi bir konusu vardı,eğer başka bir suzannayla karıştırmıyorsam

Siz bugün üye oldunuz bunca bilgiye nasıl sahip oldunuz çok şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…