Lanlu lunlu konuşan kekpnun neyini özlediniz acaba?Merhabalar. 1 aylık bir ilişkim vardı ve bu 1 ay kavgasız, saygılı değerli hissettiğim bir ilişkiydi. Evet kısa bir süre biliyorum. Geçen gün doğumgünümde gece 00.30 gibi aradı kutladı falan ve bana “ohoo hediyeni çoktan hazır ettim” dedi. Beni bir yükseltti tabii ki. Doğumgünümde buluştuk bir avmde krem alacaktı. Ünlü bir kozmetik markasının önünde durdu “bir şey ister misin alayım” dedi. Bunu kabul etmedim, al diyecek halim yok. Eli boştu zaten ve arabaya bindik gözüm etrafı aradı ama boştu. Aç mısın diye sordu bir pizzacıya gittik sonra kahve içme derken anladım ki bir şey yok. Eve bırakırken arabada neyin var elimi bile ayıp olmasın diye tutuyorsun dedi. “Evet sağ ol doğumgünümde çok değerli hissettirdin bari bi çiçekle gelseydin, yılda bir kere olan bir şey bu ya da güzel bir mekana götürseydin pasta söyleseydin inanamıyorum yüz yüze öpmedin kutlamadın bile hani hediyem hazırdı nerde” dedim. Bir an öfke patlaması yaşadı “almıştım ama evde unuttum haketmiyorsun zaten sabahtan beri yüzün asık almıyorum lan 1 aylık ilişkiye tek sen mi kazık yedin, beni eve gidince sil” falan daha bir sürü laf söyledi. Eve geldim bir sürü mesaj attı saçma sapan. 2 saat sonrada tek gönderimlik hediye paketi attı almıştım ama anlamı kalmadı diye. Bu şekilde ilişkimi bitirdim ama kendisini özlüyorum ve pişmanım. Daha da bir iletişim kurmadık bilmiyorum
Aaaa Yengeç sende olmasan böyle iki yüzlü konu sahibini tanımayacaktık.. Enteresan biri gerçekten.O zaman bu yazdığin yalandı yani??
Neden bir şeyin yokluğundan acı duyup konu açan insana sende de olmayan şeyin havasını atmaya çalışıp kırıcı cümleler söyledin ki o zaman?
Eki Görüntüle 3380231
Hesabi bulamadim link atar misiniz?Konu sahibinin morayicik isimli hesabında yaptığı kavgaları okuyun orada eski mesleğiyle ilgili şeylerde söylenmiş ben daha bir şey demiyorum tabi eski hesabıysa o . Eski hesabı olduğu söylenmiş burada ona göre yazıyorum
Hesabi bulamadim link atar misiniz?
suzanna32 bacımda girmis bakmis cevap vermeden vınlamis bakmis popo ortada bari toplasaydin be bacim şurayı. Ama sen uzulme ben bundan sonra actigin acacagin her konuya bu yalanlar linkini atarim
Yalniz siz degil o ayrilmis beni sil diyerek. Bence haklisiniz alttan almasi gerekirdi abartsaniz bile. Cevap cok cirkin 1 aylik iliski olunca insan yerine konmuyor muymus karsidakiHayır ayrılma sebebim aslında arabada söylediği sözler. “Almıyorum lan 1 aylık ilişkiye” diye bana bağırması ve evde unuttum demesi yalan. Buluştuğumuz yer evine çok yakındı
Eski hesabında kons olduğundan ve çok kazandığından bahsedip övünüyormuş sonra protez tırnak yapıyorum demiş burda da öğretmenim diyor hangisi doğru kafa mı buluyor fake üye mi anlayamadım.Bence tam sana göre biri devam etmelisin .
Lanli lunlu falan konuşuyor .
Sende çok ponçik bir kız olmadığına göre .
Ettiğin hakaretler burdan millete demedigini birakmaman .
Üslup konusunda tencere kapak
Bende fal topiklerinde gördüm.Eski hesabında kons olduğundan ve çok kazandığından bahsedip övünüyormuş sonra protez tırnak yapıyorum demiş burda da öğretmenim diyor hangisi doğru kafa mı buluyor fake üye mi anlayamadım.
öğretmen mi? bir kurumsal şirkette sekreter gibi bir görev yapıyordu sanki,flört ettiğim kişi patronuma beni şikayet edecekmiş işten atılır mıyım gibi bir konu açmıştı. Ne yazsan tırnaklarını çıkaran üye. Kavga etmeye meyilliEski hesabında kons olduğundan ve çok kazandığından bahsedip övünüyormuş sonra protez tırnak yapıyorum demiş burda da öğretmenim diyor hangisi doğru kafa mı buluyor fake üye mi anlayamadım.
Ben daha önce öğretmenim dediği bi mesajını okudum hatta okul öncesi öğretmeniyim diyorduöğretmen mi? bir kurumsal şirkette sekreter gibi bir görev yapıyordu sanki,flört ettiğim kişi patronuma beni şikayet edecekmiş işten atılır mıyım gibi bir konu açmıştı. Ne yazsan tırnaklarını çıkaran üye. Kavga etmeye meyilli
eğer başka bir suzanna diye üye yoksa.benim aklımda kalan flörtümün evine gidiyorum öğlen arası,şimdi bu onu şantaj olarak kullanıyor patronuma anlatacakmış işten atılır mıyım gibi bir konusu vardı,eğer başka bir suzannayla karıştırmıyorsamBen daha önce öğretmenim dediği bi mesajını okudum hatta okul öncesi öğretmeniyim diyordu
Siz bugün üye oldunuz bunca bilgiye nasıl sahip oldunuz çok şaşırdımEski hesabında kons olduğundan ve çok kazandığından bahsedip övünüyormuş sonra protez tırnak yapıyorum demiş burda da öğretmenim diyor hangisi doğru kafa mı buluyor fake üye mi anlayamadım.
Hepsj aynı anda doğru da olabilir ya.Eski hesabında kons olduğundan ve çok kazandığından bahsedip övünüyormuş sonra protez tırnak yapıyorum demiş burda da öğretmenim diyor hangisi doğru kafa mı buluyor fake üye mi anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?