- 29 Mayıs 2021
- 13.507
- 87.607
- 548
- 36
Merhaba mavicicekli yeni bir üye olarak ne kadar çok şey biliyorsunuz maşallah. Aramıza hoş geldiniz...
Üye arama kısmına ismini yazınca yazdığı mesajlar çıkıyor o kadar kötü ki utanç verici. Bi konuda kavga etmişler o konuyu okuyun mutlaka neler neler
Ergen ergen hareketlerMerhabalar. 1 aylık bir ilişkim vardı ve bu 1 ay kavgasız, saygılı değerli hissettiğim bir ilişkiydi. Evet kısa bir süre biliyorum. Geçen gün doğumgünümde gece 00.30 gibi aradı kutladı falan ve bana “ohoo hediyeni çoktan hazır ettim” dedi. Beni bir yükseltti tabii ki. Doğumgünümde buluştuk bir avmde krem alacaktı. Ünlü bir kozmetik markasının önünde durdu “bir şey ister misin alayım” dedi. Bunu kabul etmedim, al diyecek halim yok. Eli boştu zaten ve arabaya bindik gözüm etrafı aradı ama boştu. Aç mısın diye sordu bir pizzacıya gittik sonra kahve içme derken anladım ki bir şey yok. Eve bırakırken arabada neyin var elimi bile ayıp olmasın diye tutuyorsun dedi. “Evet sağ ol doğumgünümde çok değerli hissettirdin bari bi çiçekle gelseydin, yılda bir kere olan bir şey bu ya da güzel bir mekana götürseydin pasta söyleseydin inanamıyorum yüz yüze öpmedin kutlamadın bile hani hediyem hazırdı nerde” dedim. Bir an öfke patlaması yaşadı “almıştım ama evde unuttum haketmiyorsun zaten sabahtan beri yüzün asık almıyorum lan 1 aylık ilişkiye tek sen mi kazık yedin, beni eve gidince sil” falan daha bir sürü laf söyledi. Eve geldim bir sürü mesaj attı saçma sapan. 2 saat sonrada tek gönderimlik hediye paketi attı almıştım ama anlamı kalmadı diye. Bu şekilde ilişkimi bitirdim ama kendisini özlüyorum ve pişmanım. Daha da bir iletişim kurmadık bilmiyorum
Sevgili Yengeç, bu susanna adlı üye fal topiğinde harıl harıl falcı arayıp, falcılara işlem adı altında erkeklere büyü yaptıran ve özel mesajlarda üyelerin onunla paylaştıklarını yani özellerini forumda paylaşan güvenilmez biridir. Benim ve diğer üyelerin yaşlarıyla, fiziksel özellikleriyle dalga geçip hakaret ettiği için ban yedi kaç defa. O nedenle yazdığı hiçbir şeye güvenmeyin.O zaman bu yazdığin yalandı yani??
Neden bir şeyin yokluğundan acı duyup konu açan insana sende de olmayan şeyin havasını atmaya çalışıp kırıcı cümleler söyledin ki o zaman?
Eki Görüntüle 3380231
Uzun zamandır üye olmadan takip ediyordum bu kişi dikkatimi çekti yorumlarını okudum hep herkese saldırıyordu çünkü çok ilginç bi kişilikSiz bugün üye oldunuz bunca bilgiye nasıl sahip oldunuz çok şaşırdım
Az önce okudum tüm mesajlarını. Cidden ne biçim üslup öyle ya. Millete teyze diyip durmuş. Sanki hep genç kalacak. 24 yaşım sanki dündeymiş gibi gelir. Öyle hızlı geçti yıllar.Arkadaşlar, Susanna32 hakkında fikir sahibi olmanız için paylaşıyorum. Allah bir derse inanmayın kendisine. Başkalarına hakaret eden, kendini olduğundan farklı lanse eden, etik değerlere sahip olmayan biri. Gözü çok yükseklerde Pandora da onu kesmez emin olun.
Hiç de hata değil bence. Bir tane çiçek almak ya da hatırlandığını önemsendiğini gösteren ufacık bir şey almak herkesin hakkı bence. Kadın için de erkek için de. Yemekmiş iyi restoranmış oymuş buymuş onları geçiyorum. Herkes kendi bütçesine ve içinden geldiğine göre hareket eder. Ama küçücük bir çiçek almak 1 aylık ilişki için de gayet normal bir durum.1 aylık ilişkide hediye beklemen hata. Hatta bunun için trip atman ayrı hata. Sevgilinde yalancı dangozun biri. Engelle geç. Neyini özlüyorsun.
Benim ex de ilk doğum günümde istediğin beğendiğin bi şey varsa link at demişti .ocak doğumluydum .sonra benim doğum günüm araya kaynamıştı memleketime dönmüştüm .dönüşte de sevgililer günüyle doğum günümü birleştirp saat hediye etmişti onu da bana seçtirmişti.Ya güldüm kusura bakmayın. Neyin yalanı neyin hayal kırıklığı? Her şeyi bitmişmiş, neyi vardı bir aylık ilişkide? Ertesi gün nikah vardı da o mu iptal oldu?? Şunu bunu ister misin alayım mı diyen erkeklerle asla beraber olmayın. Tamam kimse restoran kapatsın istemiyor ama özel bir yemek rezervasyonu da yapılır yani. Neyse ziyan olan vaktiniz sadece 1 ay. Yıllarını heba eden kadınlar varken siz şanslısınız.
Eve geldim bana yazdığı mesajlar
Bir daha sakın arama ben herşeyi kabul etmişim sen kalıp benim ağzıma s…. tüm gün surat sabahtan beri
Konu hediye olsaydı aşkım bir sonraki buluşmamızda verirsin derdin onuda çöpe atıcam geçelim bence sen hiç birşeyi hakketmiyorsun
Seninle olan herşeyim bitti tüm güvenimi kırdın bitirdin
Hiç biri yalan değil sen yalansın o kadar hayal kırıklığısın ki
Arkadaşlar, Susanna32 hakkında fikir sahibi olmanız için paylaşıyorum. Allah bir derse inanmayın kendisine. Başkalarına hakaret eden, kendini olduğundan farklı lanse eden, etik değerlere sahip olmayan biri. Gözü çok yükseklerde Pandora da onu kesmez emin olun.
Benim ve diğer üyelerin yaşlarıyla, fiziksel özellikleriyle dalga geçip hakaret ettiği için ban yedi kaç defa. O nedenle yazdığı hiçbir şeye güvenmeyin.
Az önce okudum tüm mesajlarını. Cidden ne biçim üslup öyle ya. Millete teyze diyip durmuş. Sanki hep genç kalacak. 24 yaşım sanki dündeymiş gibi gelir. Öyle hızlı geçti yıllar.
Herkese bi teyze atari yapmis belki de yarası var gocunuyor.Yok bacılar ya , ne 24ü.
Yaş kompleksi var, her yıl birkaç kere değişiyor yaşı
Bu konudaki detaylı analizim için tık tık
Morayıcık hesabı da aynı gerçekten orada da fal topiklerinde sürekli, yaş 23- 24 bandında, herkese teyze, üslup da aynı Biraz daha okusam yaşı benle aynı çıkacakYok bacılar ya , ne 24ü.
Yaş kompleksi var, her yıl birkaç kere değişiyor yaşı
Bu konudaki detaylı analizim için tık tık
Nietzsche'nin bir sözü var ya; "kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu odur"Herkese bi teyze atari yapmis belki de yarası var gocunuyor.
Yillar önceki o çikolatalı sütümü iciyorum atari yapip ardindan konsomatrisim ben demesi tezat
Meslek bi öğretmen bi kabin memuru bi protez tirnaz yapar bi kons bi hemşire vallahi yetiskin endüstrisi gibi hatun her parmakta bir marifet... bu da tezat
ay vallahiyenGEnC iyi ki varsin cansin valla sarasim geldi seni. Ya bide saf gibi yorum yazdim ya
oglakburcuuu morayiciki kim verdiyse suzan tek dogrusu 5 ocak dogum gunu!!!! Da bugun 2 subat bize niye bide burdan giydirdi sanki konu yeni dun olmus gibi ama senin attigin bir yorumda 5 ocak 2024 de pandora bileklik diye hava atmis aysegule. Yeminle iyi degil
Merhabalar. 1 aylık bir ilişkim vardı ve bu 1 ay kavgasız, saygılı değerli hissettiğim bir ilişkiydi. Evet kısa bir süre biliyorum. Geçen gün doğumgünümde gece 00.30 gibi aradı kutladı falan ve bana “ohoo hediyeni çoktan hazır ettim” dedi. Beni bir yükseltti tabii ki. Doğumgünümde buluştuk bir avmde krem alacaktı. Ünlü bir kozmetik markasının önünde durdu “bir şey ister misin alayım” dedi. Bunu kabul etmedim, al diyecek halim yok. Eli boştu zaten ve arabaya bindik gözüm etrafı aradı ama boştu. Aç mısın diye sordu bir pizzacıya gittik sonra kahve içme derken anladım ki bir şey yok. Eve bırakırken arabada neyin var elimi bile ayıp olmasın diye tutuyorsun dedi. “Evet sağ ol doğumgünümde çok değerli hissettirdin bari bi çiçekle gelseydin, yılda bir kere olan bir şey bu ya da güzel bir mekana götürseydin pasta söyleseydin inanamıyorum yüz yüze öpmedin kutlamadın bile hani hediyem hazırdı nerde” dedim. Bir an öfke patlaması yaşadı “almıştım ama evde unuttum haketmiyorsun zaten sabahtan beri yüzün asık almıyorum lan 1 aylık ilişkiye tek sen mi kazık yedin, beni eve gidince sil” falan daha bir sürü laf söyledi. Eve geldim bir sürü mesaj attı saçma sapan. 2 saat sonrada tek gönderimlik hediye paketi attı almıştım ama anlamı kalmadı diye. Bu şekilde ilişkimi bitirdim ama kendisini özlüyorum ve pişmanım. Daha da bir iletişim kurmadık bilmiyorum
Konu sahibinin morayicik isimli hesabında yaptığı kavgaları okuyun orada eski mesleğiyle ilgili şeylerde söylenmiş ben daha bir şey demiyorum tabi eski hesabıysa o . Eski hesabı olduğu söylenmiş burada ona göre yazıyorum
Ceycey değil mirta.Ceycey abla sen misin sensen bana mesaj at. Siteden gitmene üzülmüştüm
O değil de suzannayı eski üyeliğinden tanıyan sitede pek fazla kişi yok. sen kimsin cidden ceycey veya suzannanın eski üyeliğiyle herkese ana avrat sövdüğü zamanlarda aktif olan bir üyesin. Yeni üyeyim iddiası biraz komik kalıyor. Sitenin oldlarınun bile büyük bir kısmı arkadaşın yeni üyeliğini anlayamamışken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?