- 1 Aralık 2020
- 4.511
- 50.833
- 458
Düzenledim ben de mesajı. Keşke o olsaydı bu arada bu kız bile o kadar küfürden sonra geri döndü.Ceycey değil mirta.
Emin olduğum için yazıyorum.
Dönmeyi düşünmüyor siteye maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düzenledim ben de mesajı. Keşke o olsaydı bu arada bu kız bile o kadar küfürden sonra geri döndü.Ceycey değil mirta.
Evet bunlarda eski üyelikleri arkadaşın. Biraz inceledim eskiden dalga konusuymuş bu tırsi forımda suzanna32 mi diyelim yoksa sen gerçek adını açıklamak ister misin tırsim, tırsi, waterlily, isiltilibalon, matrusqa, diğer üyelikler
Evet bunlarda eski üyelikleri arkadaşın. Biraz inceledim eskiden dalga konusuymuş bu tırsi forımda suzanna32 mi diyelim yoksa sen gerçek adını açıklamak ister misin tırsi
Eski adlari morayicik matruska vs. Konsomatrislik yapiyorum cunku okul oncesi ogretmenlikte para yok demisti. 100 hesapla gelip ifşa olup gidip geri geldi. Acikcasi kimin ne is yaptigi beni baglamaz da agir hakaret etmelerini unutmuyorum.Arkadaşlar, Susanna32 hakkında fikir sahibi olmanız için paylaşıyorum. Allah bir derse inanmayın kendisine. Başkalarına hakaret eden, kendini olduğundan farklı lanse eden, etik değerlere sahip olmayan biri. Gözü çok yükseklerde Pandora da onu kesmez emin olun.
Benim aklima biri geldi ama bxvxvxbilemedimO değil de suzannayı eski üyeliğinden tanıyan sitede pek fazla kişi yok. sen kimsin cidden? suzannanın eski üyeliğiyle herkese ana avrat sövdüğü zamanlarda aktif olan bir üyesin. Yeni üyeyim iddiası biraz komik kalıyor. Sitenin oldlarının bile büyük bir kısmı arkadaşın yeni üyeliğini anlayamamıştı uzun bir süre.
Yahu ne öğretmeni sallıyor bence.Eski adlari morayicik matruska vs. Konsomatrislik yapiyorum cunku okul oncesi ogretmenlikte para yok demisti. 100 hesapla gelip ifşa olup gidip geri geldi. Acikcasi kimin ne is yaptigi beni baglamaz da agir hakaret etmelerini unutmuyorum.
Kiz bi sevindiydim o sandimCeycey değil mirta.
Maalesef canımKiz bi sevindiydim o sandim
Popüler, sitenin gedikli üyelerinden değilmiş ya. Arkadaş özelden yazdı bana. O yüzden boşuna tahminde bulunmayın derimBenim aklima biri geldi ama bxvxvxbilemedim
Kiz ben bi ara yazdim konulardan birine bu suzanna aslinda morayicik diye kimse sallamadiydi beni hxhxxPopüler, sitenin gedikli üyelerinden değilmiş ya. Arkadaş özelden yazdı bana. O yüzden boşuna tahminde bulunmayın derim
Daha kaç kere kim olduğunu söyleyeceğiz arkadaşlar. Yani üye olduğundan beri kim olduğunu biliyoruz. Şok olmayın bu kadar Tahin Helva Tirsi değil mi işte
Yöneticilere şikayet ettin mi beybiKiz ben bi ara yazdim konulardan birine bu suzanna aslinda morayicik diye kimse sallamadiydi beni hxhxx
Yoo etmedim cunku zaten nasilsa geri geliyo. Boyle en azindan kim oldugunu biliyoruz. Bxvxvx ben rahatsiz degilim kufur edip baskalarina hakaret etmedikce.Yöneticilere şikayet ettin mi beybi
Yav arkadaşlar bilseydim sizin yazdıklarınızı fal topiğinde ettiği hakaretlere karşı hatırlatırdım ona. Keşke okusaymışım yazdıklarınızı.Daha kaç kere kim olduğunu söyleyeceğiz arkadaşlar. Yani üye olduğundan beri kim olduğunu biliyoruz. Şok olmayın bu kadar Tahin Helva Tirsi değil mi işte
Malesef aynı noktaya geliyor her defasında. Çok bel atiktı küfürler havada uçuşuyor sonra siteden atılıyor. Sonra yine geliyor.Yav arkadaşlar bilseydim sizin yazdıklarınızı fal topiğinde ettiği hakaretlere karşı hatırlatırdım ona. Keşke okusaymışım yazdıklarınızı.
Cok pis kufreder sinkafliYav arkadaşlar bilseydim sizin yazdıklarınızı fal topiğinde ettiği hakaretlere karşı hatırlatırdım ona. Keşke okusaymışım yazdıklarınızı.
Ben de yönetim biliyordur diye bir şey demedimYoo etmedim cunku zaten nasilsa geri geliyo. Boyle en azindan kim oldugunu biliyoruz. Bxvxvx ben rahatsiz degilim kufur edip baskalarina hakaret etmedikce.
Bana bi kere bak seni severim o yuzden zctirma agzina demeye getirdi jxhxhx sustum ben de hxbxhxMalesef aynı noktaya geliyor her defasında. Çok bel atiktı küfürler havada uçuşuyor sonra siteden atılıyor. Sonra yine geliyor.
Hello kitty'li pijamasiyla, koltukta butun gun yatip hikayeler yazan biri gibi geldi banaEski adlari morayicik matruska vs. Konsomatrislik yapiyorum cunku okul oncesi ogretmenlikte para yok demisti. 100 hesapla gelip ifşa olup gidip geri geldi. Acikcasi kimin ne is yaptigi beni baglamaz da agir hakaret etmelerini unutmuyorum.