Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırr :1ninca: sevme aşamasısevime aşaması sevişme aşamasımı demek oluyor...
of yaa hoşlanıyorum daha yeni sevgiliyiz ya sevime aşaması daha gerçekleşmedi
ona niye takıyoki bende oynuyodum masada bana taksaydı :mymeka:
hayırr :1ninca: sevme aşaması
ya bende ne terbiyesizim. pardon zampulecim..
sevgilim bardaki dansöze 100 lira taktı sonra aradan zaman geçti dansöz eğilip göğüslerini bize doğru sallayınca(para takın anlamında)sonra erkek arkadaşım tabi ehlikeyf oldu.
sonra bir 100 lira daha taktı içim gitti,kıskandım :gitme:
bende oynardım öyle sanki çok önemli bi figür yaptıda.
sizin sevgiliniz yada eşiniz dansöze para taksa kıskanırmısınız? -tatlicadiarzu-
Neyse kız boşver, en azından gay olmadığından emin olmuş oldun böylece naniknanik hihoyyyt
bende yanında oynuyodum zaten içince rahatlamıştım
ama o dansözle ilgileniyordu
dansözün göbeğide sarkıktı ona taktı bana takmadı ay sinirden ölcem ben yatıcam uyuyunca belki sinirim geçer
sevgilim bardaki dansöze 100 lira taktı sonra aradan zaman geçti dansöz eğilip göğüslerini bize doğru sallayınca(para takın anlamında)sonra erkek arkadaşım tabi ehlikeyf oldu.
sonra bir 100 lira daha taktı içim gitti,kıskandım :gitme:
bende oynardım öyle sanki çok önemli bi figür yaptıda.
sizin sevgiliniz yada eşiniz dansöze para taksa kıskanırmısınız? -tatlicadiarzu-
Göğsüne silikon yaptırmış ,göbek yağlarına liposakşın yaptırır..bende yanında oynuyodum zaten içince rahatlamıştım
ama o dansözle ilgileniyordu
dansözün göbeğide sarkıktı ona taktı bana takmadı ay sinirden ölcem ben yatıcam uyuyunca belki sinirim geçer