• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim dansöze para taktı!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:roflol: Ayy zampule kız ben takip edemiyorum senin sevgililerini artık yavvv :roflol:
Bu hani sen öpmek isteyince reddeden değil de mi? Ay öyleyse şoka giriciim dee :roflol:

afedrsin amaaaaaaaaaaaa koca bi çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş diorum zampule................yazık yavrummm yaaa bence hiç bekleme şut çek hemennn gnderrrrr;)

of yaa hoşlanıyorum daha yeni sevgiliyiz ya sevime aşaması daha gerçekleşmedi
ona niye takıyoki bende oynuyodum masada bana taksaydı :mymeka:

hele bi sevişme aşamasına geç öyle de gözlemle o zaman :delphin:
gerçi öpüşmeden sevişme nasıl olucak onu da anlamadımCADIARZUsanırım seninki öpmeyen direk icraata geçen cins bişeynaniknaniköpüşme karşıtı sevişme yanlısı insan-tatlicadiarzu-

Tavsiye edebileceğin bir mekan mı burası?
iyi bir yerse?100 lükleri hazırlayıp benim herüfle giderim kızım yaaa...
kaydirigubbakcemile3

Ama biz 250 lik takamayız,çocuğumuzun rızkını o kadar da yedirmem..
Sizin gibi 100 lüklerle idare etsin silikonlu dönsöz..

Neyse kız boşver, en azından gay olmadığından emin olmuş oldun böylece naniknanik hihoyyyt

sevgilim bardaki dansöze 100 lira taktı sonra aradan zaman geçti dansöz eğilip göğüslerini bize doğru sallayınca(para takın anlamında)sonra erkek arkadaşım tabi ehlikeyf oldu.
sonra bir 100 lira daha taktı içim gitti,kıskandım :gitme:
bende oynardım öyle sanki çok önemli bi figür yaptıda.
sizin sevgiliniz yada eşiniz dansöze para taksa kıskanırmısınız? -tatlicadiarzu-

öyle ortama ne gidiyorsun ki :roflol::roflol:

ay nolcak kız dansöze 200 tlcik takıvermiş sevgilin. emeğe saygısı olan biri demek ki, kaçırma derim. -tatlicadiarzu-

zampule bu sefer ki sevgilinde kadın düşkünü
sen ne talihsizsin ya
bi gay
bi hovarda

bende yanında oynuyodum zaten içince rahatlamıştım
ama o dansözle ilgileniyordu
dansözün göbeğide sarkıktı ona taktı bana takmadı ay sinirden ölcem ben yatıcam uyuyunca belki sinirim geçer

Benim eski herüf de yemek yediğimiz masaya çıkartmıştı dansözü de para bilem takmamıştı, bak cimriymiş de görüyo musun eyü ki bırakmışım :roflol:

dansözün göbeğide sarkıktı ona taktı bana takmadı ay sinirden ölcem ben yatıcam uyuyunca belki sinirim geçer

aha. yatmaya gitti.....

sevgilim bardaki dansöze 100 lira taktı sonra aradan zaman geçti dansöz eğilip göğüslerini bize doğru sallayınca(para takın anlamında)sonra erkek arkadaşım tabi ehlikeyf oldu.
sonra bir 100 lira daha taktı içim gitti,kıskandım :gitme:
bende oynardım öyle sanki çok önemli bi figür yaptıda.
sizin sevgiliniz yada eşiniz dansöze para taksa kıskanırmısınız? -tatlicadiarzu-

başlığa tıklarken dedimki bu konuyu açan ya zampule ya losap ya kolonya yada hepsi :delphin:

neden dansöze taktı bana takmadı paraları diye mi hayıflanıyorsunuz bana mı öyle geliyor :bbo:

Göğsüne silikon yaptırmış ,göbek yağlarına liposakşın yaptırır..
Bu dert değil..kaydirigubbakcemile5

Kızım.. paralar iyi bir yere gidecek üzülme o kadar..
Bir dansözün sanatına katkıda bulunmuş sevgilin...[/B]zemuszemus

Back