- 29 Temmuz 2023
- 5
- 4
-
- Konu Sahibi mathildanefer
Ben kıskanmam ki bir insan bir çift birbirini seviyorsa saygı duyuyorsa ne gerek var böyle şeylere hayatımda ilk defa böyle durum yaşadım şok içindeyim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum beni sevmene ihtiyacım vardı diyor ben zaten seninleyim bu nasıl bir düşünce tarzı şaşkınlık içindeyim hiç böyle bir olay olmadı kıskandığımı vs hiç hatırlamıyorumO zaman ilk ve tek değildir. Hatırladığınız var mı böyle kıskandığınız büyük bir olay?
Bana da öyle geliyor dedim bende zaten o zaman sen kendi sevgi anlayışını aramak için beni aldatmışsındır diye söyledim kendisine saçmalama ne diyorsun dedi ama inanmıyorum böyle hastalıklı bir şeyi yapan aldatır diye de düşünüyorum ne yapmam lazım kafam karışık sanırım hemen kurtulmam lazımYalan söylüyor, aldatılmışsınız.
Bana soruyorsanız 2 yıl önce olan olayda zaten bırakmıştım adamı, hastalıklı bir şey yok dümdüz aldatmış.Bana da öyle geliyor dedim bende zaten o zaman sen kendi sevgi anlayışını aramak için beni aldatmışsındır diye söyledim kendisine saçmalama ne diyorsun dedi ama inanmıyorum böyle hastalıklı bir şeyi yapan aldatır diye de düşünüyorum ne yapmam lazım kafam karışık sanırım hemen kurtulmam lazım
Sırf siz kıskanın diye yine böyle saçma bir tezgah kurmuştur bence ama kıskanç değilsiniz madem, hatırlamıyorsunuzdur belki. Belki de bu dediği yalan? Yani o konuşma gerçekti ama böyle kıvırıyor? Bilemedim ama hiç sağlıklı değil, hatta korkunç ve ergence. Diyecek bir şey bulamadımBen kıskanmam ki bir insan bir çift birbirini seviyorsa saygı duyuyorsa ne gerek var böyle şeylere hayatımda ilk defa böyle durum yaşadım şok içindeyim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum beni sevmene ihtiyacım vardı diyor ben zaten seninleyim bu nasıl bir düşünce tarzı şaşkınlık içindeyim hiç böyle bir olay olmadı kıskandığımı vs hiç hatırlamıyorum
Ama zaten olay çözülmüş adam 2 sene önceki konuyu şimdi niye açıyor ki.Bana soruyorsanız 2 yıl önce olan olayda zaten bırakmıştım adamı, hastalıklı bir şey yok dümdüz aldatmış.
Çift kişilik filan yok yani.
Bende sizin gibi düşünüyorum aynı hayatı paylaştığın bir insanın yüzüme ona yaşan söylediğini onurlandırdığı bilerek bakmak onu salak yerine kıymaktır bu gerçekten şok içindeyim kendi kurmuş oynamış beni de oynatmış şaşırdım kaldım yorumunuz için teşekkür ederimTam bir ergen. Bu sizin başınızı çok ağrıtır. Birde hep söylerim, istediği birşey olsun diye yalan söylemek, sizin durum bundan beş beter, çok aşağılık bir olay
Evet çok haklısınız belkide olay gerçek ve daha kötüsü olmasın diye böyle yapıyor hastalıklı ve kesinlikle sağlıklı olduğunu düşünmüyorum Allah hepimizi korusun böyle tiplerden neresinden dönersek kardır diye düşünmek lazım yorumlarınız için teşekkür ederimSırf siz kıskanın diye yine böyle saçma bir tezgah kurmuştur bence ama kıskanç değilsiniz madem, hatırlamıyorsunuzdur belki. Belki de bu dediği yalan? Yani o konuşma gerçekti ama böyle kıvırıyor? Bilemedim ama hiç sağlıklı değil, hatta korkunç ve ergence. Diyecek bir şey bulamadım