Sevgilim çift kişilikli gibi

Sırf siz kıskanın diye yine böyle saçma bir tezgah kurmuştur bence ama kıskanç değilsiniz madem, hatırlamıyorsunuzdur belki. Belki de bu dediği yalan? Yani o konuşma gerçekti ama böyle kıvırıyor? Bilemedim ama hiç sağlıklı değil, hatta korkunç ve ergence. Diyecek bir şey bulamadım 😕
Niye kivirsin?

Adam tehlikeli bence. Yaptigi 15 yas ergen genc kiz hareketi olabilir en fazla. Onu bile yapan azdir ya da yoktur. Bu cok degisik bir kafa bence. Ben boyle bi adamin agzindan cikan hic bir lafa inanmam. Istedigini elde etmek icin yapacagindan da korkarim.

neden beni bıraktın ben seni seviyordum evet seni aldattım ama sana çok aşığım şu an evli olmama bir şeyleri değiştirmez o gün sen bize geldiğinde neden aramızda cinsel olarak bir şey yaşamamıza izin vermedin gibi ve türevleri olan bir konuşma geçti hepsini bana okuttu hepsini okudum
Sana yemin ediyorum şu mesajı okurken bunun doğru olmadığını düşündüm . Kendini yüceltmek için yaptığı şeylere bak.
Üç senedir başka falsosu oldu mu diyecegim, ama sen saf birine benziyorsun. Olsa da anlamışsındır, adam itiraf edene kadar da anlayabileceğini düşünmüyorum

X