- 27 Eylül 2022
- 434
- 540
- 18
Kızlar sevgilim 1 ay önce cezaevine girdi üstünde uyşturucu maddeyle yakalanmış içtiğini söylemiş ve kanında da cıkmıs onla iletişime geçemiyorum ailesi az miktarda maddeyle yakalandığını söyledi içmekle yargılanıyor ama 1 aydır tutuklu neden tutuklu serbest olması gerekmiyor mu başına böyle bişey gelen var mı ilk mahkemede çıkar mı bana 6 aya kadar çıkar dediler ne kadar doğru sizce çıkar mı mahkeme tarihi ne zaman belli olur yorumlarınıza ihtiyacım var ne yapacağımı bilmiyorum çok darlandım(
Yalan söylüyor işte bariz. Bizim kız da daha yalanlarına inanma derdinde. Kimse sattım da içeri girdim demiyor zaten. Hep ya kullanıcı oluyorlar ya da o an üstlerinde "az bir miktar" bulunuyor. Yersen tabi.Bir bağımlı aynı zamanda satıcı adayıdır. Maddeye en kolay erişim şekli bu çünkü.
Büyük konusmuyoruz, çocuklarımız var empati yapıp üzülüyoruz. Yoksa bize ne? Boş bir arsada ateş yansa birisi bile bile ateşe yürüse diğerleri sadece üzülür. Yanan o kişi olur.Bence bu kadar kınamayın Allah büyük yarın ne olacağı belirsiz, sözlendik ve iki ay sonra biz bu durumu öğrendik ailem biliyor dedim onaylıyor demedim
Tüm kötülüklerden korusun. Benim de bir oğlum var. Yalan söylemeyeceğim. Böyle kızlardan da korusun.Hayatta hiçbir konuda büyük konuşmam,iki tane evladım var.Allah cümlemizin evlatlarını korusun böyle şeylerden.
Doğum yaptıktan sonra kimseye yorum yapamaz oldum ya.Büyük konusmuyoruz, çocuklarımız var empati yapıp üzülüyoruz. Yoksa bize ne? Boş bir arsada ateş yansa birisi bile bile ateşe yürüse diğerleri sadece üzülür. Yanan o kişi olur.
Boylelerinin gelmez illa yaşayacak ve görecekŞöyle babanız abiniz vs sizi eşek sudan gelinceye kadar dövse de aklınız başınıza gelse...
zor gün dediğimiz şey böyle bir şey değil.Çünkü 4 senem, herşeyim olan insan bir hataya düşmüş ve bundan pişman tedavi olacak ben de yanında olucam sevgi zor günde de yanında olmak değil mi ?
Haklısınız yorumunuz için teşekkür ederim
En büyük korkum, bdv'nin 20 yaş altı sözlü ve evli kadınları gibi bir kızımın olması.Doğum yaptıktan sonra kimseye yorum yapamaz oldum ya.
Ne desem kınama kınadığın başına gelir.
Sonra vicdan yapıyorum benimde oğlum var. Allahım gerçekten kınamadım diyorum
Çok emin konuşuyorum içmekten tutuklu yargılanmaz. Ticaret vardır o işin içinde eğer tutukluysa. Geçmiş olsunKızlar sevgilim 1 ay önce cezaevine girdi üstünde uyşturucu maddeyle yakalanmış içtiğini söylemiş ve kanında da cıkmıs onla iletişime geçemiyorum ailesi az miktarda maddeyle yakalandığını söyledi içmekle yargılanıyor ama 1 aydır tutuklu neden tutuklu serbest olması gerekmiyor mu başına böyle bişey gelen var mı ilk mahkemede çıkar mı bana 6 aya kadar çıkar dediler ne kadar doğru sizce çıkar mı mahkeme tarihi ne zaman belli olur yorumlarınıza ihtiyacım var ne yapacağımı bilmiyorum çok darlandım(
Hayır ayrılmamı istedilerAna babanız biliyormuş ya ne dediler sana. Destek ol zor gününde yanında ol mu? En çok bunu merak ettim söyleyebilir misiniz?
KokainRica ederim. İnan herkes iyiliğini düşünüyor burada. Ne ile yakalandı erkek arkadaşın?
Bak güzellik burda kimse seni yada sevgilini kınamıyor. Burda yazan insanların binlerce yaşanmışlık hikayesi var. Hayat bütün hataları sana yaptırıp ders verecek kadar uzun değil. Biraz söz dinle, ders al diye yazıyoruz. Beğenmiyorsun herşeye cevap veriyorsun. Ama bu illet öyle hemen bırakılacak bir şey değil. Az öncede yazdım tahminimce sende kullanıyorsun. Önce kendin tedavi olmalısın. Zor gününde yanında olman gereken sevgiyi sen çok yanlış anlamışsın.Bence bu kadar kınamayın Allah büyük yarın ne olacağı belirsiz, sözlendik ve iki ay sonra biz bu durumu öğrendik ailem biliyor dedim onaylıyor demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?