• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SEVGİLİM CEZAEVİNDE YARDIM :(

İlk mahkemede çıkar mı ne kadar içeride kalır sizce (satıcı değil içici)

• İlk mahkemede çıkar

• 2 3 aya çıkar

• 6 7 aya çıkar

• 1 sene verirler

• 2 3 sene

• Daha fazla

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Adı beni yarimden ayırdı zalım babam olur. 🙄🙄
İki kişi sevip de kavuşamazsa adı efsane olur gibi bir söz vardı :D
Acıklı müzikler dinler, camdan buğulu gözlerle bakar
Çünkü onlar Leyla ile Mecnun, Ferhat ile Şirin, Aslı ile Kerem
Aşık onlar.. Onların aşkı hepimizinkinden farklı
O yüzden anlamıyoruz onları
Böylesine güçlü, farklı bambaşka bir aşk..
Öyle kolay bırakılır mı?

Kızlar sevgilim 1 ay önce cezaevine girdi üstünde uyşturucu maddeyle yakalanmış içtiğini söylemiş ve kanında da cıkmıs onla iletişime geçemiyorum ailesi az miktarda maddeyle yakalandığını söyledi içmekle yargılanıyor ama 1 aydır tutuklu neden tutuklu serbest olması gerekmiyor mu başına böyle bişey gelen var mı ilk mahkemede çıkar mı bana 6 aya kadar çıkar dediler ne kadar doğru sizce çıkar mı mahkeme tarihi ne zaman belli olur yorumlarınıza ihtiyacım var ne yapacağımı bilmiyorum çok darlandım :KK43:(
Sevgiliniz torbacı bile olabilir. Emin misiniz kullanmaktan yargılandığına? Kullanmaktan yargılanmak için epey uğraşmak gerekiyor, bağımlılığı o raddeye gelmiş birini şimdiye kadar anlamamış olmanız çok büyük ihtimal dahilinde değil.

Ana babası da biliyormuş.
Ana baba var, ana baba var. Bir kez daha gördük.
Evlenirseniz çocuk yapmayın bari.
Ana babanız gibi ana baba olursunuz.
Çocuk müptezel baba ile cahil ananın elinde büyümesin.

[/QUOTE]
Çünkü 4 senem, herşeyim olan insan bir hataya düşmüş ve bundan pişman tedavi olacak ben de yanında olucam sevgi zor günde de yanında olmak değil mi ?
Uyuşturucu bulamayacağı ve düzenli bir doktor kontrolünde olduğu hapishane çok iyi bir başlangıç noktası değil mi sence tedavi için? Yatılı rehabilitasyona gitse de hayatınızda pek birşey değişmeyecek zaten yine görüşemeyeceksiniz.

Soruna gelirsek benim bildiğim kadarıyla az miktarda esrarla yakalananlar tutuksuz yargılanıp denetimli serbestlik alıyor genelde. Ya daha ağır birşeyle yakalandı -ki onlar bile çoğu zaman denetimli serbestlik alıyor, ya da önceden suç dosyası kabarıktı.

Şimdi tekrar sana dönmek isterim. Biriyle 4 yıl boyunca birlikte olman onunla birlikte olmak konusunda fikrini değiştiremeyeceğin ya da her halini sevmek zorunda olduğun anlamına gelmez. Uyuşturucu ve/veya bıraktığı bazı kalıcı olabilecek şimdi ya da ileride ortaya çıkabilecek etkileri yüzünden evde saçma sapan zırvalayan, paranoyaya kapılıp hakkında en akla gelmeyecek iftiralar uydurup bunlara inanan, libidosu ölen ya da saçma sapan artıp uçan kuşa hallenip seni zor durumda bırakan, sürekli irite halde ya öfkeli ya depresyonda olan hayattan ve normal insanların yaptığı hiçbir şeyden keyif almayan bir adam ister misin?

Bunlar kullandığı maddeyi bıraktığında şıp diye kesilecek haller değil, hatta bir kısmı kullanmayı bıraktığında çıkacak etkiler. Sen kimsenin hemşiresi değilsin, kimseyi sevginle kurtaramazsın da, hatta herhangi birini iyileştirme konusunda sevgi bir boka yaramaz. Yine de gençlik yıllarımı böyle mahvetmek istiyorum diyorsan sen bilirsin ama çoook iyi korun ve çocuk yapma lütfen.

Kızlar sevgilim 1 ay önce cezaevine girdi üstünde uyşturucu maddeyle yakalanmış içtiğini söylemiş ve kanında da cıkmıs onla iletişime geçemiyorum ailesi az miktarda maddeyle yakalandığını söyledi içmekle yargılanıyor ama 1 aydır tutuklu neden tutuklu serbest olması gerekmiyor mu başına böyle bişey gelen var mı ilk mahkemede çıkar mı bana 6 aya kadar çıkar dediler ne kadar doğru sizce çıkar mı mahkeme tarihi ne zaman belli olur yorumlarınıza ihtiyacım var ne yapacağımı bilmiyorum çok darlandım :KK43:(
Diyelim ki çıktı, eee?

En az 10 sene yatar.
Daha önce de dedim. Yine diyeceğim.
Umarım 10 sene yatmaz.
1 ay içinde hemen çıkar da bu kızla evlenirler.
Yoksa o adam ileride aklı başında, eli yüzü düzgün, iyi aile kızı bulup onun başını yakacak.
Bu saf da sizin bizim gibi ailelere gelin gidecek. Evlerden ırak....
Birbirlerini bulmuşlar.
Alan memnun satan memnun.
Evlensinler bence.

Sevgiliniz torbacı bile olabilir. Emin misiniz kullanmaktan yargılandığına? Kullanmaktan yargılanmak için epey uğraşmak gerekiyor, bağımlılığı o raddeye gelmiş birini şimdiye kadar anlamamış olmanız çok büyük ihtimal dahilinde değil.
+1
Polis bir süre takip ediyormuş duyduğuma göre. Eğer takipte torbacılık vs. çıktıysa bu işe bulaşan herkesi almışlardır.

İki kişi sevip de kavuşamazsa adı efsane olur gibi bir söz vardı :KK70:
Acıklı müzikler dinler, camdan buğulu gözlerle bakar
Çünkü onlar Leyla ile Mecnun, Ferhat ile Şirin, Aslı ile Kerem
Aşık onlar.. Onların aşkı hepimizinkinden farklı
O yüzden anlamıyoruz onları
Böylesine güçlü, farklı bambaşka bir aşk..
Öyle kolay bırakılır mı?
Sinirimi bozdu bu konu. Bu şekilde bir akıl tutulmasını bünyem kaldırmıyor. Bazı konular özellikle sinirlerimizi vicciklamak için açılıyor sanki 🤦🏻‍♀️

Söz konusu uyuşturucu kullanan biriyle takılıp hayatını mahvetmek üzere olan bir kızcağız olunca endişelendik. Aklı selim kimsenin de sakin sakin öneride bulunacağını zannetmiyorum. Az mantık ya. Böyle müptelalarla takılıp da günün sonunda ne yapacağım, nasıl kurtulacağım diye dert yananlara mı üzülelim gündüz vakti sokak ortasında şiddet gören, eziyet gören kadın haberlerine mi? Şu it uğursuz takımıyla gezip tozmayin ya hiç mi canınızın kiymeti yok, gelecekteki çocuklarınızı düşünmüyorsunuz? Ben anlamıyorum vallahi anlamıyorum.
Benim de çevremde danışabileceğim kimse yok, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ha diyince de vazgeçilmiyor 1 aydır ne yaşadığımı bi ben bilirim. Çok acımasızca yorumlar geliyor benim aklım başımda bu illete devam edecek olsa bir saniye düşünmem ilişiği keserim fakat durum böyle değil ve gerçekten yardıma ihtiyacı var arkadaşım yok 4 senem onunla geçti tek arkadaşımdı anonim olarak insanların yorumlarını almak istedim ben de haliyle kötü bir dönemden geçiyorum başıma ilk kez böyle bişey geldi fakat insanlar gerçekten çok acımasız düzgünce yorum yapan kimse yok bu daha da üzücü

Hata var hata var. :deli:
Hastalanır, başına kendinden bağımsız bir bela gelir, yanında olursun. Ama madde kullanmak, bile isteye yapılan bir eylem neticede. Kumarbazdan, madde kullanandan ne sevgili olur ne de eş. Bunu da unutma. Bu ikisi kendini bitirdiği gibi çevresini de bitirir.
Bizim bir tanıdığın oğlu arkadaş çevresine takıldı takıldı, sonunda seninki gibi maddeden içeri girdi. Bir de elin kızının günahına da girmiş. Nikah mikah da yok ortada, kız hamile oğlan içeride. Al bak ilerisi böyle oluyor işte.
Annen baban da madde kullanana kız verelim diye ölmüyordur herhalde. Saçmalamayı kes artık. Allah gösteriyor nasıl ateşlerin içine düşeceğini, çıkmak için son şans. Yoksa bir ömür çekeceksin. Bir iki çocukla, bir sürü travmayla babanın evine dönmek de var. Aç gözünü aç.
Üyemiz 20 yaşında sözlenmiş ve gençliğini madde kullanan birine adamak istiyor😔. Yahu gençlik bu kadar ucuz mu?

Benim de çevremde danışabileceğim kimse yok, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ha diyince de vazgeçilmiyor 1 aydır ne yaşadığımı bi ben bilirim. Çok acımasızca yorumlar geliyor benim aklım başımda bu illete devam edecek olsa bir saniye düşünmem ilişiği keserim fakat durum böyle değil ve gerçekten yardıma ihtiyacı var arkadaşım yok 4 senem onunla geçti tek arkadaşımdı anonim olarak insanların yorumlarını almak istedim ben de haliyle kötü bir dönemden geçiyorum başıma ilk kez böyle bişey geldi fakat insanlar gerçekten çok acımasız düzgünce yorum yapan kimse yok bu daha da üzücü
Oo kanka sizin sevginiz en büyük sevgi yhaa ben inanıyorum sana <3

Daha önce de dedim. Yine diyeceğim.
Umarım 10 sene yatmaz.
1 ay içinde hemen çıkar da bu kızla evlenirler.
Yoksa o adam ileride aklı başında, eli yüzü düzgün, iyi aile kızı bulup onun başını yakacak.
Bu saf da sizin bizim gibi ailelere gelin gidecek. Evlerden ırak....
Birbirlerini bulmuşlar.
Alan memnun satan memnun.
Evlensinler bence.
Evet,ailesi bağımlı oğullarını adam etsin düzeltsin, eve bağlasın diye birini bulup evlendirecekler, o kızın haberi bile olmayacak evlenene kadar. Yazık. Bu çok gönüllü bir kızımız , alsın çeksin.

Back