- 24 Ağustos 2019
- 2.776
- 8.585
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk vukuati degildir sevgilim dediğin denyonun sicilini bi araştır. Bu ulkede soyguncuyu bile tutuksuz yargilarlar vardir bi sebebi icerde olmasinin.
Satıcı değil kendisi kullanıyordu ve hayatımı bilmeden geleceğimi karartmaktan bahsetmeyin lütfenÜzerinden çıkan miktar önemli ve satıcı olduğu kanaat getirilirse uzun süre yatıyor diye biliyorum ayrıca uyuşturucu bağımlısı ile ne işiniz var hayatınızı karartmak mı ıstiyorsunuz? Geçen sene kurumumuzda geçici çalışan biri üzerinde uyuşturucu ile yakalandı geride 4 çocuk ve bir eşi kaldı ne zaman çıkar Allah bilir. Yapmayın kendinize bu kötülüğü
Evli misiniz de siz zor gününde yanında olmak olsun sevgi???Çünkü 4 senem, herşeyim olan insan bir hataya düşmüş ve bundan pişman tedavi olacak ben de yanında olucam sevgi zor günde de yanında olmak değil mi ?
Siz de onunla içiyorsunuz o zaman ??Satıcı değil kendisi kullanıyordu ve hayatımı bilmeden geleceğimi karartmaktan bahsetmeyin lütfen
Çünkü 4 senem, herşeyim olan insan bir hataya düşmüş ve bundan pişman tedavi olacak ben de yanında olucam sevgi zor günde de yanında olmak değil mi ?
Biliyorlar 2 ay önce sözlendik ve ben kullanmaya devam ettiği takdirde ayrılmayacağımı nerede söyledim ?
Bu ihtimal daha yüksek yoksa aklı başında biri böyle bir ilişkiye devam etmezdi.Siz de onunla içiyorsunuz o zaman ??
Böyle bir şey istemedim bilgisi olanlar süreçten bahsedebilir mi dedim sevgililiğimin devamına buradaki yorumlara bakarak karar vermem zatenUyuşturucu kullanan biriyle iletişimde kalın ve sevgililiginiz devam etsin diye öneride bulunmamızı mı istiyorsunuz gerçekten? Yoo dostum yoo Allah'tan korkarım vebale giremem ben...
Burdaki yoruma bakarak karar vermezseniz neden soruyorsunuz. Siz çocuğun çıkmasını bekliyorsunuz. İlişiğini kesecek olan ne zaman çıkarsa çıksın derBöyle bir şey istemedim bilgisi olanlar süreçten bahsedebilir mi dedim sevgililiğimin devamına buradaki yorumlara bakarak karar vermem zaten
Sicili temiz o yüzden kafam karıştıIlk vukuati degildir sevgilim dediğin denyonun sicilini bi araştır. Bu ulkede soyguncuyu bile tutuksuz yargilarlar vardir bi sebebi icerde olmasinin.
Şöyle babanız abiniz vs sizi eşek sudan gelinceye kadar dövse de aklınız başınıza gelse...Kızlar sevgilim 1 ay önce cezaevine girdi üstünde uyşturucu maddeyle yakalanmış içtiğini söylemiş ve kanında da cıkmıs onla iletişime geçemiyorum ailesi az miktarda maddeyle yakalandığını söyledi içmekle yargılanıyor ama 1 aydır tutuklu neden tutuklu serbest olması gerekmiyor mu başına böyle bişey gelen var mı ilk mahkemede çıkar mı bana 6 aya kadar çıkar dediler ne kadar doğru sizce çıkar mı mahkeme tarihi ne zaman belli olur yorumlarınıza ihtiyacım var ne yapacağımı bilmiyorum çok darlandım (
Çünkü 4 senem, herşeyim olan insan bir hataya düşmüş ve bundan pişman tedavi olacak ben de yanında olucam sevgi zor günde de yanında olmak değil mi ?
Buradaki yorumlar tu kaka senin aklın daha iyi öyle mi? Gördük evet gerçekten.Böyle bir şey istemedim bilgisi olanlar süreçten bahsedebilir mi dedim sevgililiğimin devamına buradaki yorumlara bakarak karar vermem zaten
Söz konusu uyuşturucu kullanan biriyle takılıp hayatını mahvetmek üzere olan bir kızcağız olunca endişelendik. Aklı selim kimsenin de sakin sakin öneride bulunacağını zannetmiyorum. Az mantık ya. Böyle müptelalarla takılıp da günün sonunda ne yapacağım, nasıl kurtulacağım diye dert yananlara mı üzülelim gündüz vakti sokak ortasında şiddet gören, eziyet gören kadın haberlerine mi? Şu it uğursuz takımıyla gezip tozmayin ya hiç mi canınızın kiymeti yok, gelecekteki çocuklarınızı düşünmüyorsunuz? Ben anlamıyorum vallahi anlamıyorum.Böyle bir şey istemedim bilgisi olanlar süreçten bahsedebilir mi dedim sevgililiğimin devamına buradaki yorumlara bakarak karar vermem zaten
Adı beni yarimden ayırdı zalım babam olur.Şöyle babanız abiniz vs sizi eşek sudan gelinceye kadar dövse de aklınız başınıza gelse...
İmdat diye çığlık atıcam, kafanız neden karışıyor yahu KANINDA ÇIKMIŞ ÜZERİNDE Bulunmuş. Bu adam bunu nerden buldu, gökten düşmedi ya? Çevresinde pis işlerle uğraşanlar var demek ki. Ben dertli olunca benim arkadaşlarım en fazla yak bi sigara vega bende kahve yapayım der. Çevresi düzgün değilse sadece madde değil fuhuş, gasp, hırsızlık bile söz konusu olabilir. Yani sicili bozukSicili temiz o yüzden kafam karıştı