• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SEVGİLİM CEZAEVİNDE YARDIM :(

İlk mahkemede çıkar mı ne kadar içeride kalır sizce (satıcı değil içici)

• İlk mahkemede çıkar

• 2 3 aya çıkar

• 6 7 aya çıkar

• 1 sene verirler

• 2 3 sene

• Daha fazla

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Üzerinden çıkan miktar önemli ve satıcı olduğu kanaat getirilirse uzun süre yatıyor diye biliyorum ayrıca uyuşturucu bağımlısı ile ne işiniz var hayatınızı karartmak mı ıstiyorsunuz? Geçen sene kurumumuzda geçici çalışan biri üzerinde uyuşturucu ile yakalandı geride 4 çocuk ve bir eşi kaldı ne zaman çıkar Allah bilir. Yapmayın kendinize bu kötülüğü
Satıcı değil kendisi kullanıyordu ve hayatımı bilmeden geleceğimi karartmaktan bahsetmeyin lütfen

Çünkü 4 senem, herşeyim olan insan bir hataya düşmüş ve bundan pişman tedavi olacak ben de yanında olucam sevgi zor günde de yanında olmak değil mi ?
Evli misiniz de siz zor gününde yanında olmak olsun sevgi???

Önce sevgililik kavramının iki insanın birbirini tanıma evresi olduğunu idrak edin sonra kendini istiyorsanız kandırmaya devam edin.

Ha bi de alışkanlıkların gücü tarzı bi kitap okuyup kişi kendisi isteyince bile ne kadar zor güç bela aliskanliklarin değişebiliyor olduğunu bi açıp okuyun. Kişinin kendini değiştirmesi olumlu anlamda bile zorken onun değişme niyetine ne bakıyorsunuz siz. Değişim öyle kolay bir şey mi?

Şimdi değişir belki 2 sene sonra tekrar başlar. İstediğiniz hayat buysa layık olduğunuz hayat buysa buyurun 4 senemi verdim bla bla diyip 14 senenizi yakın siz bilirsiniz.

Çünkü 4 senem, herşeyim olan insan bir hataya düşmüş ve bundan pişman tedavi olacak ben de yanında olucam sevgi zor günde de yanında olmak değil mi ?
Biliyorlar 2 ay önce sözlendik ve ben kullanmaya devam ettiği takdirde ayrılmayacağımı nerede söyledim ?

Hata var hata var. :deli:
Hastalanır, başına kendinden bağımsız bir bela gelir, yanında olursun. Ama madde kullanmak, bile isteye yapılan bir eylem neticede. Kumarbazdan, madde kullanandan ne sevgili olur ne de eş. Bunu da unutma. Bu ikisi kendini bitirdiği gibi çevresini de bitirir.
Bizim bir tanıdığın oğlu arkadaş çevresine takıldı takıldı, sonunda seninki gibi maddeden içeri girdi. Bir de elin kızının günahına da girmiş. Nikah mikah da yok ortada, kız hamile oğlan içeride. Al bak ilerisi böyle oluyor işte.
Annen baban da madde kullanana kız verelim diye ölmüyordur herhalde. Saçmalamayı kes artık. Allah gösteriyor nasıl ateşlerin içine düşeceğini, çıkmak için son şans. Yoksa bir ömür çekeceksin. Bir iki çocukla, bir sürü travmayla babanın evine dönmek de var. Aç gözünü aç.

Uyuşturucu kullanan biriyle iletişimde kalın ve sevgililiginiz devam etsin diye öneride bulunmamızı mı istiyorsunuz gerçekten? Yoo dostum yoo Allah'tan korkarım vebale giremem ben...
Böyle bir şey istemedim bilgisi olanlar süreçten bahsedebilir mi dedim sevgililiğimin devamına buradaki yorumlara bakarak karar vermem zaten

Böyle bir şey istemedim bilgisi olanlar süreçten bahsedebilir mi dedim sevgililiğimin devamına buradaki yorumlara bakarak karar vermem zaten
Burdaki yoruma bakarak karar vermezseniz neden soruyorsunuz. Siz çocuğun çıkmasını bekliyorsunuz. İlişiğini kesecek olan ne zaman çıkarsa çıksın der

Kızlar sevgilim 1 ay önce cezaevine girdi üstünde uyşturucu maddeyle yakalanmış içtiğini söylemiş ve kanında da cıkmıs onla iletişime geçemiyorum ailesi az miktarda maddeyle yakalandığını söyledi içmekle yargılanıyor ama 1 aydır tutuklu neden tutuklu serbest olması gerekmiyor mu başına böyle bişey gelen var mı ilk mahkemede çıkar mı bana 6 aya kadar çıkar dediler ne kadar doğru sizce çıkar mı mahkeme tarihi ne zaman belli olur yorumlarınıza ihtiyacım var ne yapacağımı bilmiyorum çok darlandım :KK43:(
Şöyle babanız abiniz vs sizi eşek sudan gelinceye kadar dövse de aklınız başınıza gelse...

Buradaki yorumlar tu kaka senin aklın daha iyi öyle mi? Gördük evet gerçekten.

Açma hiç sonra yeni konular ilerde sevgilin ile alakalı. Ne de olsa bile isteye seçiyorsun olacak olanları, tıpkı şu anda olduğu gibi.

Söz konusu uyuşturucu kullanan biriyle takılıp hayatını mahvetmek üzere olan bir kızcağız olunca endişelendik. Aklı selim kimsenin de sakin sakin öneride bulunacağını zannetmiyorum. Az mantık ya. Böyle müptelalarla takılıp da günün sonunda ne yapacağım, nasıl kurtulacağım diye dert yananlara mı üzülelim gündüz vakti sokak ortasında şiddet gören, eziyet gören kadın haberlerine mi? Şu it uğursuz takımıyla gezip tozmayin ya hiç mi canınızın kiymeti yok, gelecekteki çocuklarınızı düşünmüyorsunuz? Ben anlamıyorum vallahi anlamıyorum.

Sicili temiz o yüzden kafam karıştı
İmdat diye çığlık atıcam, kafanız neden karışıyor yahu KANINDA ÇIKMIŞ ÜZERİNDE Bulunmuş. Bu adam bunu nerden buldu, gökten düşmedi ya? Çevresinde pis işlerle uğraşanlar var demek ki. Ben dertli olunca benim arkadaşlarım en fazla yak bi sigara vega bende kahve yapayım der. Çevresi düzgün değilse sadece madde değil fuhuş, gasp, hırsızlık bile söz konusu olabilir. Yani sicili bozuk

Back