Dost acı söyler. Ne yapalım sırtınızı sivazlayip gözyaşınızi mi silelim bir keşin pesinden. Ne konular okuduk, ne olaylar duyduk. İyiliğiniz için yazıyoruz herhalde. Hayatınızı karartıp başınıza iş açmayın diye. Çok toysunuz. Bilmiyorsunuz bu hayatın acımasızlığını. Uyuşturucunun ne pis bir şey olduğunu. Hapse düşecek kadar batmış birinin peşinde kendinizi heder etmeyin diye uğraşıyoruz. Daha geçenlerde uyuşturucu bağımlısı biri kendi annesini öldürmedi mi? İnsanlar sigarayı bile bırakamıyor ha deyince uyuşturucu bırakılır mı?Benim de çevremde danışabileceğim kimse yok, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ha diyince de vazgeçilmiyor 1 aydır ne yaşadığımı bi ben bilirim. Çok acımasızca yorumlar geliyor benim aklım başımda bu illete devam edecek olsa bir saniye düşünmem ilişiği keserim fakat durum böyle değil ve gerçekten yardıma ihtiyacı var arkadaşım yok 4 senem onunla geçti tek arkadaşımdı anonim olarak insanların yorumlarını almak istedim ben de haliyle kötü bir dönemden geçiyorum başıma ilk kez böyle bişey geldi fakat insanlar gerçekten çok acımasız düzgünce yorum yapan kimse yok bu daha da üzücü
ha diyince de vazgeçilmiyor
Kızım daha nasıl düzgün yorum yapılsın sana?Benim de çevremde danışabileceğim kimse yok, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ha diyince de vazgeçilmiyor 1 aydır ne yaşadığımı bi ben bilirim. Çok acımasızca yorumlar geliyor benim aklım başımda bu illete devam edecek olsa bir saniye düşünmem ilişiği keserim fakat durum böyle değil ve gerçekten yardıma ihtiyacı var arkadaşım yok 4 senem onunla geçti tek arkadaşımdı anonim olarak insanların yorumlarını almak istedim ben de haliyle kötü bir dönemden geçiyorum başıma ilk kez böyle bişey geldi fakat insanlar gerçekten çok acımasız düzgünce yorum yapan kimse yok bu daha da üzücü
Adam işten çıkarılmamış hanımefendi. Uyuşturucu kullanmaktan hüküm giymiş. Nasıl bir akıl tutulması yaşıyorsunuz?Çünkü 4 senem, herşeyim olan insan bir hataya düşmüş ve bundan pişman tedavi olacak ben de yanında olucam sevgi zor günde de yanında olmak değil mi ?
Anne ve babana çok üzüldüm şu anda.
Ailesi de biliyormuş. ÜzülmeyinAilenize yazık.
Sana %15000000000 diyorum ki bu illete devam edecekBenim de çevremde danışabileceğim kimse yok, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ha diyince de vazgeçilmiyor 1 aydır ne yaşadığımı bi ben bilirim. Çok acımasızca yorumlar geliyor benim aklım başımda bu illete devam edecek olsa bir saniye düşünmem ilişiği keserim fakat durum böyle değil ve gerçekten yardıma ihtiyacı var arkadaşım yok 4 senem onunla geçti tek arkadaşımdı anonim olarak insanların yorumlarını almak istedim ben de haliyle kötü bir dönemden geçiyorum başıma ilk kez böyle bişey geldi fakat insanlar gerçekten çok acımasız düzgünce yorum yapan kimse yok bu daha da üzücü
Bağımlılık belirtileri göstermiyordu 2 kere kullandım dedi buna inanmadım ama hiçbir belirti yoktu avukat tedavi sürecinden dolayı 6 ayı bulabilir dediSevgiliniz torbacı bile olabilir. Emin misiniz kullanmaktan yargılandığına? Kullanmaktan yargılanmak için epey uğraşmak gerekiyor, bağımlılığı o raddeye gelmiş birini şimdiye kadar anlamamış olmanız çok büyük ihtimal dahilinde değil.
Bir bağımlı aynı zamanda satıcı adayıdır. Maddeye en kolay erişim şekli bu çünkü.+1
Polis bir süre takip ediyormuş duyduğuma göre. Eğer takipte torbacılık vs. çıktıysa bu işe bulaşan herkesi almışlardır.
Bence bu kadar kınamayın Allah büyük yarın ne olacağı belirsiz, sözlendik ve iki ay sonra biz bu durumu öğrendik ailem biliyor dedim onaylıyor demedimAna babası da biliyormuş.
Ana baba var, ana baba var. Bir kez daha gördük.
Evlenirseniz çocuk yapmayın bari.
Ana babanız gibi ana baba olursunuz.
Çocuk müptezel baba ile cahil ananın elinde büyümesin.
Aman Vega, bazısı gidip belaya yapışıyor. Bu da bir gerçek. Vakti zamanında bunu dedi diye bir şarkıcıyı linç ettilerdi. Adam haklı yani.Üyemiz 20 yaşında sözlenmiş ve gençliğini madde kullanan birine adamak istiyor. Yahu gençlik bu kadar ucuz mu?
Hayatta hiçbir konuda büyük konuşmam,iki tane evladım var.Allah cümlemizin evlatlarını korusun böyle şeylerdenAilesi de biliyormuş. Üzülmeyin
Bak gerçekten akıl alacak kimse yoksa çevrende burda gördüğün gibi herkes aynı şeyi söylüyor. Birbirini hiç tanımayan, her yaştan insan sana uzak dur kendine yazık etme diyor. Peki sen ne diyorsun? Ben inatla yanında durucam. Sana ne diyelim sen bilirsin git yak kendini mi diyelim? Sen olsan bunu diyebilir misin?Benim de çevremde danışabileceğim kimse yok, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ha diyince de vazgeçilmiyor 1 aydır ne yaşadığımı bi ben bilirim. Çok acımasızca yorumlar geliyor benim aklım başımda bu illete devam edecek olsa bir saniye düşünmem ilişiği keserim fakat durum böyle değil ve gerçekten yardıma ihtiyacı var arkadaşım yok 4 senem onunla geçti tek arkadaşımdı anonim olarak insanların yorumlarını almak istedim ben de haliyle kötü bir dönemden geçiyorum başıma ilk kez böyle bişey geldi fakat insanlar gerçekten çok acımasız düzgünce yorum yapan kimse yok bu daha da üzücü
Bir de kader kurbanı de böyle acımıyozBenim de çevremde danışabileceğim kimse yok, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ha diyince de vazgeçilmiyor 1 aydır ne yaşadığımı bi ben bilirim. Çok acımasızca yorumlar geliyor benim aklım başımda bu illete devam edecek olsa bir saniye düşünmem ilişiği keserim fakat durum böyle değil ve gerçekten yardıma ihtiyacı var arkadaşım yok 4 senem onunla geçti tek arkadaşımdı anonim olarak insanların yorumlarını almak istedim ben de haliyle kötü bir dönemden geçiyorum başıma ilk kez böyle bişey geldi fakat insanlar gerçekten çok acımasız düzgünce yorum yapan kimse yok bu daha da üzücü
2 kere kullanan birini tutuklamıyorlar hemen, bana güven. Tutuklanacak kadar olduysa defalarca yakalanmıştır. Ya da dediği doğrudur, başka suçtan almışlardır içeri.Bağımlılık belirtileri göstermiyordu 2 kere kullandım dedi buna inanmadım ama hiçbir belirti yoktu avukat tedavi sürecinden dolayı 6 ayı bulabilir dedi
Çok gına geldi bu kınamayın, başınıza gelir muhabbetinden. Cidden.Bence bu kadar kınamayın Allah büyük yarın ne olacağı belirsiz, sözlendik ve iki ay sonra biz bu durumu öğrendik ailem biliyor dedim onaylıyor demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?