SEVGİLİM CEZAEVİNDE YARDIM :(

İlk mahkemede çıkar mı ne kadar içeride kalır sizce (satıcı değil içici)

• İlk mahkemede çıkar

• 2 3 aya çıkar

• 6 7 aya çıkar

• 1 sene verirler

• 2 3 sene

• Daha fazla

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Dost acı söyler. Ne yapalım sırtınızı sivazlayip gözyaşınızi mi silelim bir keşin pesinden. Ne konular okuduk, ne olaylar duyduk. İyiliğiniz için yazıyoruz herhalde. Hayatınızı karartıp başınıza iş açmayın diye. Çok toysunuz. Bilmiyorsunuz bu hayatın acımasızlığını. Uyuşturucunun ne pis bir şey olduğunu. Hapse düşecek kadar batmış birinin peşinde kendinizi heder etmeyin diye uğraşıyoruz. Daha geçenlerde uyuşturucu bağımlısı biri kendi annesini öldürmedi mi? İnsanlar sigarayı bile bırakamıyor ha deyince uyuşturucu bırakılır mı?

ha diyince de vazgeçilmiyor

İnsanlar anne babalarını kaybediyor. Yaşamaya devam ediyor.
Bir arkadaşım kazada hem anne hem babasını kaybetti. Yaşıyor.
Yıllar önce haber okumuştum. Bir aile kamp yapmaya gidiyor. Anne baba iki çocuk. En büyük çocuk gitmiyor.
Selde tüm aile ölüyor kampta. Bir tek gitmeyen çocuk kalıyor. Kimsesi kalmıyor bir anda. O çocuk da yaşıyordur.

İnsanlar evlatlarını kaybediyor. Yaşamaya devam ediyor.
Aynı ev içinde acıyı tatlıyı yılları paylaşıp 40 yıl aynı yastığa baş koyduğu eşini kaybediyor.
Depremde selde aynı anda iki üç evladını birden kaybeden var.. Yine de öyle veya böyle yaşıyorlar.
Siz kimsiniz ki bırakamıyorsunuz? Bırakınca ne olacağını sanıyorsunuz?
Ölecek misiniz?

Kızım daha nasıl düzgün yorum yapılsın sana?
3-5 yıl yatar çıkar, sabret deseydik düzgün bir yorum mu olacaktı?
Elin bağımlısıyla sözleniyorsun, geleceğini tahmin etmek çok mu zor? Yüzde 99 mutsuz olacaksın işte. Baştan söylüyorlar ki sana kendini kurtar diye. Bela geliyorum diye bağırıyor, hanım kızımız daha buradaki yorumlardan incinme üzülme derdinde.
Bu kadar da prenses olma gözünü seveyim.

Çünkü 4 senem, herşeyim olan insan bir hataya düşmüş ve bundan pişman tedavi olacak ben de yanında olucam sevgi zor günde de yanında olmak değil mi ?
Adam işten çıkarılmamış hanımefendi. Uyuşturucu kullanmaktan hüküm giymiş. Nasıl bir akıl tutulması yaşıyorsunuz?

İnsan sigarayı bile bırakamıyor, siz kalkmış tedavi olacağına inanmaya teşnesiniz.
Keşke bizim kadar kendinizi düşünseniz.

Son düzenleme:
Sana %15000000000 diyorum ki bu illete devam edecek

Bağımlılık belirtileri göstermiyordu 2 kere kullandım dedi buna inanmadım ama hiçbir belirti yoktu avukat tedavi sürecinden dolayı 6 ayı bulabilir dedi

+1
Polis bir süre takip ediyormuş duyduğuma göre. Eğer takipte torbacılık vs. çıktıysa bu işe bulaşan herkesi almışlardır.
Bir bağımlı aynı zamanda satıcı adayıdır. Maddeye en kolay erişim şekli bu çünkü.

Ana babası da biliyormuş.
Ana baba var, ana baba var. Bir kez daha gördük.
Evlenirseniz çocuk yapmayın bari.
Ana babanız gibi ana baba olursunuz.
Çocuk müptezel baba ile cahil ananın elinde büyümesin.
Bence bu kadar kınamayın Allah büyük yarın ne olacağı belirsiz, sözlendik ve iki ay sonra biz bu durumu öğrendik ailem biliyor dedim onaylıyor demedim

Üyemiz 20 yaşında sözlenmiş ve gençliğini madde kullanan birine adamak istiyor. Yahu gençlik bu kadar ucuz mu?
Aman Vega, bazısı gidip belaya yapışıyor. Bu da bir gerçek. Vakti zamanında bunu dedi diye bir şarkıcıyı linç ettilerdi. Adam haklı yani.
Sözlüsü maddeden hapse girmiş. Kız daha ühühüh bana kötü yorumlar yaptılar diye ağlanıyor.
Gördün işte bu adamdan bir şey olacağı yok, at sözü geç kenara. Yooook ama olur mu?

Kardeşim geçen günlerde içici biri annesinin kafasını kesip balkonda salladırdı. Başına aynı şeyin gelmesini mi bekliyorsun nedir? 4 Senemi verdim demişsiniz, 4 sene boyunca yaşadığına şükret. Ben hayattayım diye şükür namazı kılardım. Çok korkarım böyle insanlardan. Sözlerim biraz ağır kaçacak belki ama dost acı söylermiş. Beni ve buradakileri lütfen birer dost-arkadaş olarak görün. Sevgiler

Bak gerçekten akıl alacak kimse yoksa çevrende burda gördüğün gibi herkes aynı şeyi söylüyor. Birbirini hiç tanımayan, her yaştan insan sana uzak dur kendine yazık etme diyor. Peki sen ne diyorsun? Ben inatla yanında durucam. Sana ne diyelim sen bilirsin git yak kendini mi diyelim? Sen olsan bunu diyebilir misin?

Haklısın bak canın yanıyor olabilir. 4 sene az değil insan alışıyor, deli gibi seviyor bizler yaşamadık mı ya da yaşamıyor muyuz sanıyorsun? Ama sen aşktan daha değerlisin. Aşk uğruna kendini ateşe atma. Gün gelir sevgilin de yakar canını, sırtını döner madem hayatın çok zor bilirsin bunu. Sana değer veren sadece sen varsın. Aşktan, sevgiliden değerlisin. 20 yaşında hayatının en tatlı yıllarını harcama böyle. Geri gelmiyor.

Madde bağımlıları da hemen bir tedavide pürü pak oluyordu zaten. Bir araştırın bakalım bu tedavilerden sonra düzelme oranları ne?
Başınızda kavak yelleri, tedavi olacak, sevgi herşeyi çözer sanıyorsunuz. Annesi, babası olsanız evladım kurtulsun diye uğraşırsınız. Sevgili için hayatınızı heba etmeye değer mi? İnşallah çıkmaz hemen de siz o sırada akıllanırsınız belki.

Bir de kader kurbanı de böyle acımıyoz

Uyuşturucu bulamayacağı ve düzenli bir doktor kontrolünde olduğu hapishane çok iyi bir başlangıç noktası değil mi sence tedavi için? Yatılı rehabilitasyona gitse de hayatınızda pek birşey değişmeyecek zaten yine görüşemeyeceksiniz.

Soruna gelirsek benim bildiğim kadarıyla az miktarda esrarla yakalananlar tutuksuz yargılanıp denetimli serbestlik alıyor genelde. Ya daha ağır birşeyle yakalandı -ki onlar bile çoğu zaman denetimli serbestlik alıyor, ya da önceden suç dosyası kabarıktı.

Şimdi tekrar sana dönmek isterim. Biriyle 4 yıl boyunca birlikte olman onunla birlikte olmak konusunda fikrini değiştiremeyeceğin ya da her halini sevmek zorunda olduğun anlamına gelmez. Uyuşturucu ve/veya bıraktığı bazı kalıcı olabilecek şimdi ya da ileride ortaya çıkabilecek etkileri yüzünden evde saçma sapan zırvalayan, paranoyaya kapılıp hakkında en akla gelmeyecek iftiralar uydurup bunlara inanan, libidosu ölen ya da saçma sapan artıp uçan kuşa hallenip seni zor durumda bırakan, sürekli irite halde ya öfkeli ya depresyonda olan hayattan ve normal insanların yaptığı hiçbir şeyden keyif almayan bir adam ister misin?

Bunlar kullandığı maddeyi bıraktığında şıp diye kesilecek haller değil, hatta bir kısmı kullanmayı bıraktığında çıkacak etkiler. Sen kimsenin hemşiresi değilsin, kimseyi sevginle kurtaramazsın da, hatta herhangi birini iyileştirme konusunda sevgi bir boka yaramaz. Yine de gençlik yıllarımı böyle mahvetmek istiyorum diyorsan sen bilirsin ama çoook iyi korun ve çocuk yapma lütfen.
[/QUOTE]

Haklısınız yorumunuz için teşekkür ederim

Bağımlılık belirtileri göstermiyordu 2 kere kullandım dedi buna inanmadım ama hiçbir belirti yoktu avukat tedavi sürecinden dolayı 6 ayı bulabilir dedi
2 kere kullanan birini tutuklamıyorlar hemen, bana güven. Tutuklanacak kadar olduysa defalarca yakalanmıştır. Ya da dediği doğrudur, başka suçtan almışlardır içeri.

Bence bu kadar kınamayın Allah büyük yarın ne olacağı belirsiz, sözlendik ve iki ay sonra biz bu durumu öğrendik ailem biliyor dedim onaylıyor demedim
Çok gına geldi bu kınamayın, başınıza gelir muhabbetinden. Cidden.
Aynı zamanda kınamıyorum da. Benimde oğlum var.
Bir hayat seçmişsin. İlla beraber olacaksın madem çocuk sahibi olma diyorum.
Allah akıl vermiş. Fikir vermiş.
Saksı niyetine kullanmak için değil.
Düşünün diye beyin vermiş.
Aklınız şaşar yani bir kullansanız.

Ailen onaylamıyorsa nasıl hala birliktesin?
Ben bir satıcı içici için aileme karşı gelmem.
Sen ne yapacaksın?
Çıktı diyelim hapisten yarın. Ailen onaylamıyor. Eee?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…