Fobi gibi . İş ve başarısızlık korkusu da denebilir.Çalışmaktan korkuyor derken
3 yıldır beraberiz.yıllardır bekliyorum demişiniz de çocuk zaten 22 yaşındaymış.
40'ı çıkınca mı çıkmaya başladınız.
Katılıyorum size. Illa bir sevgiliye de ihtiyacım yok. Hayatımda illa bi erkek olmak zorunda değil. Sadece anlamadığım bir panik içindeyim illa da o olsun diye.Ahlak sahibi olmak bir Erdem değil ki ..her insanın edinmesi lazım zaten . Siz açlık sınırında bir hayat sürmek istiyorsanız nolur devam edin ..bi kez geldin bu dünyaya bacım .. şu an inanmadan da ..emin ol , başka seveceğin erkekler var .ki illa olmak zorunda da değil .
3 yıldır beraberiz.
Günlük işlerde çalışıyor. Etraftan para alabilen bi yapısı yok. Malesef yolun sonu hep ayrılığa çıkıyor.Calismiyorsa ya ailesinden yada sagdan soldan geciniyordur. Boyle bir adami nasil cok seviyorum diyebiliyorsunuz inanin hic anlamiyorum.
Ayril diyecegimizi biliyorsun madem sen soyle baska ne denilebilir ki?
Aslında haklısınız. Biz hep bu ciddiyetin içinde olduğumuz için devamlı bi gelecek muhabbeti döndüğü için belki de bu kadar abarttım. 22 evlilik için gerçekten de erken bir yaş.O 22 yaşında sen 21 falansındır büyük ihtimalle. Bende sandım ki adam 30 yaşında işsiz sapsız biri. Daha onun için hayat yeni başlarken ne bu ısrar kıyamet? Evlenmek sandığım kadar vaov olay değil seks falan ilerde elbet yapılıyor bu kadar acele etmeyin. İlerleyen zamanda aileside ona yol gösterir zaten çocuk daha 22 yaşında çok erken evlenmesi için evlilik büyük sorumluluk o yaşta biri hemen bu sorumluluğa girmez böyle gidersen çocuk seni bırakır evlilik meraklısı diye.
Henüz erken aslında doğruYanı evlılık konusunu açmaması ısabet olmuş yahu daha 22 yaşında
Hanımefendi ne için kimi cesaretlendiriyorsunuz? Belli bir yaşa gelmiş adamı zaten yapmaması anormal olan bir durum için destekleme isteği ve ayrılamıyorum mantığı nedir? Adam tembel ne korkması yahu. Bizim kadınlarımız ne kadar meraklı üretim hatası erkekleri adam etmeye. Ayrılmayın evlenin de görün evlendikten 2 ay sonra o ayrılmaya kıyamadığın adamla nasıl kavga ediyorsunuz. Bir kere kavuşma isteği bile çalışmaya teşvik eder isteyen erkeği. Bu seni istemiyor baksana.Merhaba hanımlar. Kulübe yeni katıldım. Gerçekten kafam o kadar karışık ve çıkar yol bulamıyorum ki en sonunda sizlere danışmaya karar verdim. Uzun süredir bir erkek arkadaşım var. Ama başlıktada belirttiğim gibi malesef çalışmıyor. Bu yüzden de evlenemiyoruz. Yıllardır ben onu bekliyorum ama hâlâ evlilik konusu açılmıyor. Dışardan bakınca ne diyeceğinizi biliyorum ayrıl diyeceksiniz. Ben de düşünüyorum. Ama gerçekten o kadar seviyorum ve kıyamıyorum ki ayrılmaya cesaretim yok. Keşke o ayrılsa demeye başladım artık. Çünkü ben ayrılırsam hep aklımda şüphe olacak. Bırakmasaydım destek olsaydım mutlu olurmuyduk diye. Çünkü ben gerçekten onunla evlenmek istiyorum. İş konusu hariç çok mutlu bir çiftiz gerçekten son derece saygılı ve son derece yumuşak huylu bir insan. İnsanları hayran bırakacak ahlaka sahip. Ama işte çalışmaktan korkuyor. Onun için ne yapabilirim. Destek mi olmalıyım? Nasıl destek olabilirim? Onu evlilik ve çalışma konusunda nasıl cesaretlendirebilirim? Lütfen fikirlerinizi benimle paylaşın.
Yani doğru aslında henüz erken bir yaş22 yaşında mı?şaka mısınız daha ergenlikten yeni çıkmış adam neden evlensin sizle. iş hayatına da anca başlayacak yaşta sanki 30 oldu da çalışmaktan korkuyor diye yazmışsınız .
Çok erken. Hayat zaten engebeli yollarla çevrili. Güzel yaşamaya bak gez toz Sağlıklı arkadaşlar edin ailenle vakit geçir düşünme bunları.Aslında haklısınız. Biz hep bu ciddiyetin içinde olduğumuz için devamlı bi gelecek muhabbeti döndüğü için belki de bu kadar abarttım. 22 evlilik için gerçekten de erken bir yaş.
Yas 22. Elbette bir ise baslamadigi surece oyle bi maceraya girismeyecegimYaş kaç ? Küçük ise hazır hissetmemesi normal. Bence hemen evlilik düşünmeyin. Önce herkesin eli ekmek tutsun.
Çok teşekkür ederim. Güzel dilekleriniz için. Söylediklerinizi dikkate alacağım.Öncelikle kendini kötü düşüncelerle üzüp boğma derim. Tanımadıgım için çocuk hakkında yorum cok yapamayacağım tahminlerimi söyleyeceğim önyargılı olmamak lazım. Erkekler gec olgunlasıyorlar bayanlara kıyasla. Coğu erkek evlilikten çekiniyor. Çalışmak konusu evlilikle alakalı değil para her zaman lazım olan bişey herkes evlenmek için çalısmıyorki. Öncelikle arkasında durmayı dene güzelce otur konus birde onun ağzından dinle sebeplerini illaki açıklaması vardır. Evlilikten bahset herseyi karsı taraftan beklememek lazım. Çalışması konusunda cesaretlendir bir erkek önce sorumluluk almayı bilmeli sağlıklı bir evlilik için. Evlenmek için evlenmek olmaz önemli olan yürütebilmek. Önce otur sakince konuş harekete geçmiyorsa evlilik için bayağı bir beklemen gereken zaman var derim. Hayırlısı olsun hakkınızda umarım mutlu olursunuz :))
22 yaş evlilik için çok erken ama çalışmama konusu sıkıntı, başarısız olurum diye çalışmamak sanki tembelliği gizlemek için kendine kalkan yapılmış bir bahane gibi, eğer tembelse evlenseniz de yürümez, daha bu akşam bir tanıdığın boşandığını duydum çok da isabetli bir karar vermiş, eşi çok efendi, saygılı bir adamdı ama tembelmiş, hiç çalışmıyormuş, eşi yani benim tanıdık da emekli olmasına rağmen hala çalışan bir kadın, adam hem çalışmıyor hem de hiçbir harcamasından geri kalmıyormuş, kadını sürekli borçlandırmış, tanıdığım borç ödemekten yılmış artık ve sonunda da boşanmak kaçınılmaz olmuş.Aslında haklısınız. Biz hep bu ciddiyetin içinde olduğumuz için devamlı bi gelecek muhabbeti döndüğü için belki de bu kadar abarttım. 22 evlilik için gerçekten de erken bir yaş.
Elbette 22 gerçektende evlilik için erken bir yaş. Bu kurslara yönlendirme işini araştıracağım. Dediğiniz gibi aceleyle evlenip daha büyük sıkıntıyla boğuşmak istemem.yıllaaaaardır 6-7-8 yıl veya daha fazlasıdır, 19 yaşındaki çocuklar sadece eğlenmek için çıkarlar, 22 yaş evlenmek için erken bir yaştır. 22 yaşındaki bir çocuktan universitede okuyup akşam arkadaşlarıyla ps oynaması ya da batak oynaması beklenir. 22 yaşında erkek çocuğuyla evlenilmez.
yıllaaaaardır demek bu demek değil, yapman gereken şey sevgilini eğitime veya kurslara yönlendirmek meslek edinmesine destek olmak olmalı, iş bulamadığı için evlenemiyor değilsiniz ikinizin de aklı bir karış havada olması gereken yaşlarda olduğu için evlenemiyorsunuz. evlilik evcilik değil, devir 70ler devri değil, vizyonunuz olsun, az gözunuzu açın, 2 ay mutlu mutlu evcilik oynarsınız sonra hayat çarpa çarpa öğretir o yaşta evlenilmeyeceğini.
Psikolojik tedavi almalı. İlla gitmem diyorsa young’ın hayatı yeniden keşfedin kitabında başarısızlık şeması ve nasıl bunu aşacağı anlatılıyor. internetten de bulabilirsiniz kitabıFobi gibi . İş ve başarısızlık korkusu da denebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?