• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim çalışmıyor. Bu yüzden evlenemiyoruz.

Isimsiz20

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2020
230
126
23
34
Merhaba hanımlar. Kulübe yeni katıldım. Gerçekten kafam o kadar karışık ve çıkar yol bulamıyorum ki en sonunda sizlere danışmaya karar verdim. Uzun süredir bir erkek arkadaşım var. Ama başlıktada belirttiğim gibi malesef çalışmıyor. Bu yüzden de evlenemiyoruz. Yıllardır ben onu bekliyorum ama hâlâ evlilik konusu açılmıyor. Dışardan bakınca ne diyeceğinizi biliyorum ayrıl diyeceksiniz. Ben de düşünüyorum. Ama gerçekten o kadar seviyorum ve kıyamıyorum ki ayrılmaya cesaretim yok. Keşke o ayrılsa demeye başladım artık. Çünkü ben ayrılırsam hep aklımda şüphe olacak. Bırakmasaydım destek olsaydım mutlu olurmuyduk diye. Çünkü ben gerçekten onunla evlenmek istiyorum. İş konusu hariç çok mutlu bir çiftiz gerçekten son derece saygılı ve son derece yumuşak huylu bir insan. İnsanları hayran bırakacak ahlaka sahip. Ama işte çalışmaktan korkuyor. Onun için ne yapabilirim. Destek mi olmalıyım? Nasıl destek olabilirim? Onu evlilik ve çalışma konusunda nasıl cesaretlendirebilirim? Lütfen fikirlerinizi benimle paylaşın.

Merhaba hanımlar. Kulübe yeni katıldım. Gerçekten kafam o kadar karışık ve çıkar yol bulamıyorum ki en sonunda sizlere danışmaya karar verdim. Uzun süredir bir erkek arkadaşım var. Ama başlıktada belirttiğim gibi malesef çalışmıyor. Bu yüzden de evlenemiyoruz. Yıllardır ben onu bekliyorum ama hâlâ evlilik konusu açılmıyor. Dışardan bakınca ne diyeceğinizi biliyorum ayrıl diyeceksiniz. Ben de düşünüyorum. Ama gerçekten o kadar seviyorum ve kıyamıyorum ki ayrılmaya cesaretim yok. Keşke o ayrılsa demeye başladım artık. Çünkü ben ayrılırsam hep aklımda şüphe olacak. Bırakmasaydım destek olsaydım mutlu olurmuyduk diye. Çünkü ben gerçekten onunla evlenmek istiyorum. İş konusu hariç çok mutlu bir çiftiz gerçekten son derece saygılı ve son derece yumuşak huylu bir insan. İnsanları hayran bırakacak ahlaka sahip. Ama işte çalışmaktan korkuyor. Onun için ne yapabilirim. Destek mi olmalıyım? Nasıl destek olabilirim? Onu evlilik ve çalışma konusunda nasıl cesaretlendirebilirim? Lütfen fikirlerinizi benimle paylaşın.
Çalışmaktan korkmak ne demek onu anlayamadım.
Kaç yaşında?
Şu an nasıl geçiniyor?
Gelecek için hiç mi planları yok?

Zaten iş bulamaz çok zor.. Muhtemelen siz evlenemezsiniz. Sen çalış evlenin. Ya da babasına güveniyor eş adayın. :KK51:

Boş laf karın doyurmaz. Çok seviyorumlar evlenince tencereye koyacak yemeğiniz olmayinca biter gider,ne sevgi kalır ne aşk. Duvar ararsın kafanı vuracak. Nolursun kendine gel lütfen. Yada gidip çalışır, eşini de vitrine koyar çok seviyorum der bakarsın.

Çalışmanın nesinden korkuyor? İleride ona kim bakıcakmış

Çalışmaktan korkmak ne demek onu anlayamadım.
Kaç yaşında?
Şu an nasıl geçiniyor?
Gelecek için hiç mi planları yok?
Şu an 22 yaşında ve tek yaşıyor. Geçimini günlük işlerden sağlıyo. Gelecek için plan yapıyor. Ama asla adım atmiyor. Sadece planda ve sozde. Calismaktan korkuyor yani duzenli bir ise gitmek istemiyor. Devamli ise girmek onu korkutuyor.

Şu an 22 yaşında ve tek yaşıyor. Geçimini günlük işlerden sağlıyo. Gelecek için plan yapıyor. Ama asla adım atmiyor. Sadece planda ve sozde. Calismaktan korkuyor yani duzenli bir ise gitmek istemiyor. Devamli ise girmek onu korkutuyor.

yıllardır bekliyorum demişiniz de çocuk zaten 22 yaşındaymış.
40'ı çıkınca mı çıkmaya başladınız.

Ahlak sahibi olmak bir Erdem değil ki ..her insanın edinmesi lazım zaten . Siz açlık sınırında bir hayat sürmek istiyorsanız nolur devam edin ..bi kez geldin bu dünyaya bacım .. şu an inanmadan da ..emin ol , başka seveceğin erkekler var .ki illa olmak zorunda da değil .

Ona biz 22 yaşında genç çocuk keyfime bakıyor, hayatını yaşıyor diyelim:)
Siz boşa beklemeyin.

O 22 yaşında sen 21 falansındır büyük ihtimalle. Bende sandım ki adam 30 yaşında işsiz sapsız biri. Daha onun için hayat yeni başlarken ne bu ısrar kıyamet? Evlenmek sandığım kadar vaov olay değil seks falan ilerde elbet yapılıyor bu kadar acele etmeyin. İlerleyen zamanda aileside ona yol gösterir zaten çocuk daha 22 yaşında çok erken evlenmesi için evlilik büyük sorumluluk o yaşta biri hemen bu sorumluluğa girmez böyle gidersen çocuk seni bırakır evlilik meraklısı diye.

Yanı evlılık konusunu açmaması ısabet olmuş yahu daha 22 yaşında :işsiz:

22 yaşında mı?şaka mısınız daha ergenlikten yeni çıkmış adam neden evlensin sizle. iş hayatına da anca başlayacak yaşta sanki 30 oldu da çalışmaktan korkuyor diye yazmışsınız .

Boş laf karın doyurmaz. Çok seviyorumlar evlenince tencereye koyacak yemeğiniz olmayinca biter gider,ne sevgi kalır ne aşk. Duvar ararsın kafanı vuracak. Nolursun kendine gel lütfen. Yada gidip çalışır, eşini de vitrine koyar çok seviyorum der bakarsın.
Ya işte bunların farkındayım ama insan içinde olunca görmüyor. Daha doğrusu her şeyi düzeltebileceğini sanıyor 😔

Back
X