Sevgilim birlikte olmak istiyor???

sizce benden ayrılmak ister mi?

• Ankete Katılan
    131
  • Anket Kapalı .
Masallah nede sivri dilliyiz... Gayet akilli bi kiza benziyorsunuz, neden böyle biyere bu soruyu sorma geregi duydunuz ki? Beden sizin, iliski sizin, sevgilinizi taniyan sizsiniz, ailenizin ve cevrenizin düsüncelerinide biliyor olmaniz lazim... Biz ne diyelim simdi? Evet sevgiliniz degisir, ama ne yönde bunu yine kimse bilemez, ya iyice sahiplenir, yada sizi siradan biri görür, ya "helali" diye evlenir, ya hemen tekmeyi vurur basit bulur, yada bi süre sefasini sürür sonra postalar... Asil siz ne istiyorsunuz? Eger istiyorsaniz ve en önemlisi arkasinda durabilecekseniz buyrun yapin... Hic bir beklentiniz olmasin ama... Haaa bide ne olursunuz korunma hakkinda dogru fikir alip, uygulayip öyle yasayin ne yasiycaksaniz, yoksa olan günahsiz bebeklere oluyor...:KK14:

bence burda senin ne istediğin önemli ama bana sorarsan sen istiyorsanda biraz daha bekle gerçekten sevgisinden emin olmadan yapma derim.zaten sevgisinden eminsen ayrılır mı diye düşünmeden yaparsın bekle bence ilişkiniz rayına otursun

Bu çok şahsi ve özel bir karar. Hazır olunmadan atılmaması gereken bir adım. Anket sonucuyla yada birinin sözüyle verilebilecek bir karar değil. Hazır olmadan öpüşmeyin bile. Ama hazıım eminim diyorsanız(ki siz demiyorsunuz) hayat sizin hayatınız keyfini çıkarın. Hata yapmamak için kimseyi değil kendinizi dinleyin en ufak acaba hazır değilsiniz demektir. Zaten gerçekten emin olsanız şu an erkek arkadaşınızla birlikte olmuş burayı okuyor olurdunuz.
Haklısınız teşekkürler

Sevgilinle senin arandaki bir mevzu da -ki ozel ve hassas bir mevzu- bizim fikrimiz senin ne isine yarayacak.? Uslubun hic hosuma gitmedi. Ne demek herseyi kelimelere dokunce mi anliyorsunuz siz? Evet oyle anliyorum cunku insanim konusarak anlasiyorum. Sevgilinin halini tavrini bilen sensin biz degiliz. Neyse ilk mesajimda konu hakkindaki fikrimi beyan ettim zaten. Daha fazla yazmama gerek yok. Sayet konunun akil danismaktan ote eglenmek icin acildigini dusunuyorum.
Kast ettiğim tabiki bu değil. Demek istediğim adam bana gelip yarın şu saatte şurda sevişelim demiyor. Teklif etmiyor. Anlarsınız sandım. Demek her şeyi açıklayacağız. Açıklarım. Keşke yardım etmek için de bu kadar düşünseydiniz ne diyim. Sizin de haklı yanlarınız var. Yanıtlarınız için çok teşekkürleeer

Tekrar tekrar aynı şeyleri demeyeceğim. Düşüncelerimi merak ederseniz diğer cevaplarımı okuyabilirsiniz teşekkürler
Böyle bi soruyu buraya soran bi insanın düşüncelerini merak etmem:KK66:

He bu arada yorumumu da yapayim boş yazmamis olurum. Ne karar verirsen ver kendi hür iradenle ver. İlişkiye gireceksen beni birakmaz nasılsa gözüyle bakma her an hersey olabilir gözüyle bak.

Dusunceni destekleyen bir yorum istiyosun sen..

Sevgilin seni seviyo olabilir azuluyo olabilir ama ciddi olsaydi boyle bir teklifle gelmezdi bana gore. O seni gozunde basitlestirmis, sen kendini basitlestirme derim ben

herkesin hayata bakışı düşüncesi farklı . git birlikte ol deseler olucan mı ?yada aman yapma deseler yapmıcan mı ?burdaki insanlar seni aileni çevreni tanımıyor ki kaldı ki türkiye gibi bir ülkede yaşıyoruz ...neyi kaldırıp kaldıramayacağını en iyi sen bilirsin bu yola çıkarsan yalnız ayrılık olursa ilerde pişman olmaman gerek . pişman olup saçma sapan yollara sapmazsan birlikte ol tabi sonuçta bu senin hayatın ...

2 gün sonra "sevgilimle birlikte olduk ve beni terketti" başlıklı konuyu açmak istemiyorsan tabiki hayır de.

Yaşın 20 olmuş. Nerdeyse evlilik yaşına gelmişsin. Biraz daha sabredip evlenince eşinle tecrübe etmelisin sevgilinle değil. Anlık bir heves için ömürlük bir pişmanlığa değer mi?
niye ömür boyu pisşmanlık olsun yaa .. bu ne kesin yorum .. seks yapan pişman mı oluyor hemde ömür boyu

Hayat senin hayatın, beden senin bedenin. Kendini mental ve duygusal olarak hazır hissediyorsan, sevgilinle cinsellik yaşamayı sen de istiyorsan ve olası tüm negatif ihtimallere göğüs gerebilirim diyorsan yaşamanda sakınca yok. Ama eğer, baskıcı bir çevren varsa ve tutucu insanlarla bir arada yaşıyorsan eğer olurda ilişkiniz yürümez ve ayrılırsanız, çok yıpratılırsın.

Birde tabii Türkiye'de yaşadığımız ve erkeklerimizin bekaret takıntılı olduğu gözü önünde bulundurulursa, sırf evlilik öncesi cinsellik yaşadın diye bir kaç nişan atma olayı geçebilir başından, olmadı madem benden önceki ile yaptı benimle de olsun diye diretilebilir cinsellik.

Acı ama gerçek bunlar.

bu bekaret takıntılı erkekler nerde ve kimler çok merek ediyorum cidden .. herkesin dilinde bu var . türk erkeği bakire ister bakire olmayanla evlenmez sorun çıkarır bla bla .. ee benim tanıdığım bakire olmayan hatta bir düzine insanla yatan kızların hepsi evli mutlu çocuklu . ama eline erkek eli değmemiş kızlar yalnız ve mutssuz ...

bu bekaret takıntılı erkekler nerde ve kimler çok merek ediyorum cidden .. herkesin dilinde bu var . türk erkeği bakire ister bakire olmayanla evlenmez sorun çıkarır bla bla .. ee benim tanıdığım bakire olmayan hatta bir düzine insanla yatan kızların hepsi evli mutlu çocuklu . ama eline erkek eli değmemiş kızlar yalnız ve mutssuz ...
ee allah razı olsun o zaman elimize erkek eli değmediği için mi mutsuzmuşuz,hemen erkek eli değdirelim de mutlu olalım

ee allah razı olsun o zaman elimize erkek eli değmediği için mi mutsuzmuşuz,hemen erkek eli değdirelim de mutlu olalım
ben öyle mi dedim ?
hayret birşey yaa banane senden ...
bakire ister erkekler diyorlar bende gördüklerimi söyledim .. bakire olmayan bir sürü kadının evlendiğini gördüm çevremde hemde muhafazakar diye bilinen erkekler evlendi ...tecrübelerime dayanarak konuşuyorum ...bakire kalmayın gidin kendinizi elletin diye algılıyorsan o senin düşüncen .. demek ki içinden o geliyor öyle anlamak istiyorsun . yazdığımda senin yorumunla ilgili birşey yok zira .

X