- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
-
- Konu Sahibi darksideofmoon
işte anket sonucunu merakla bekliyoruz bakalım ne çıkacakayrılsın o saman
İşte onun için diyorum ya kendisi karar versin yönlendirmek olmaz.Bu mantığınızla hareket edersek sevişme diyenleri de vajinismus başlıklarına sponsor yapmak gerekir.
Zaten bir insana seviş demek de, sevişme demek de çok saçma.
Kendisi sevişmek isteyip istemediğini bilmiyor mu?
İşte onun için diyorum ya kendisi karar versin yönlendirmek olmaz.
Zaten yeterince istese ve kendinden emin olsa anket açmaz. Saçmalık yani şuan resmen oyuncak sanan biri var karşımızda.
Bu arada bugüne dek yapmadığı için vajinismus olan az olsa da yaptığı için pişman olan bi hayli fazla. Ayrıca toplum vajinismus olanın değil yapanın dışlandığı garip bi toplum. Kimse kimseye saygı duymayı bilmediğinden "kendinden emin olmayanın, kararlı olmayanın" böyle bişeye kalkışması travma etkisi yaratır ayrılık halinde.
Mantıklı evet. Bu konuda modern düşündüğümü söyleyebilirim ama gerçekten "iyi ki olmuş" dedirtebilecek sonla bitmiyo aşklar. Yaşadıktan sonra kullanılmış hissetme ihtimali olduğu için güvenilmiyo kimseye. Ben yaşarım ya da yaşamam demiyorum. Farklı düşüncelerim var. Ama iyi ki yaşamamışım çünkü ben ayrıldıktan sonra bambaşka biriyle karşılaştım.Yaptığı için pişman olanın hikayesinde problem sevişmesi değil. Kendi istemediği halde sevişmesi. Bu da kendi istediği halde sevişmemesi ile aynı şey.
Cinsellik yaşamadığı ve cinsellik kötü gösterildiği için vajinismus olanların sayısı inanılmaz yüksek. Hatta vajinismusun en genel sebebi budur.
Biz cinsellik öcü demedik ki. Merak ediyorum her yapmayıp karşısındakine güvenmeyeni vajinismus mu sanıyosunuz? Bizden evlenmeden önce beraber olan yok kimse de vajinismus değil.Ya seven dişini sıkar bekler, evlenince değerin artar, bekle vs vs diyenler var da, evlenince çok yapıyorlar sanki diyeceğim ayıp olacak şimdi. Burada hymen topikleri olduğu kadar vajinismus topikleri de var. Alın size eşitlik buyrun.
Benim bir arkadasim birlikte oldu 3 yil cikmistilar galiba ve cocuk ayrildi iki kez birlikte olup sonra bitskti kizi . Hic bir türk erkegi sevdigi veya ciddi düsündugu kizs bu teklifi etmez . Unutmayin biz müslümamiz zinadir bu. Evlen ve istedigini eşinle yaşa
Tabiki öyle ama zins bir büyük suc sadece hatirlatmak istedim türkiyede bakire kizmi kaldi herkes herseyi yapiyor umadigin kisiler bileEvlenmeden önce cinsellik yaşayan binlerce kişi Müslüman değil ama ili üç hatın alanlar sünnete uyan müslümanlar
Ne olur kendi görüşlerinizi bu kadar genellemeyin adam hem müslümandır hem de çekerim cezamı der günah işler buna engel yok ki
Ayrilsan ne olacak kiz olmadigon icin yani bakire cok red edileceksin. Bir evli bayan olarak sizin gibi kizlarimizi görünce utaniyorum gercekten.ailenin haberi var mi sevgilinle yattigina.Çok fazla kişisel bi durum o yüzden iki örnek anlatıcam.
Ben daha önce hiç ama hiçbir şey yaşamamış bir kızken sevgilimle ilişkimiz başladı. Sevgilimin daha önce sevgilileriyle cinsel anlamda birlikteliği olmuş. Bana sevişelim diye bir ısrarda bulunmadı ve evlilik öncesi cinselliğe karşı olumlu olumsuz bir fikrim yoktu. Ama adım adım küçük küçük bişeyler yaşadık en sonunda da sevişme raddesine geldik ve seviştik. Beni çok seviyor çok seviyorum hiç pişmanlık yaşamadım ayrılsak da yaşamam.
İkinci örnek en yakın kız arkadaşım. Sevgilisiyle birlikte oldu. Öncesinde başkalarıyla da ufaktan birşeyler yaşamıştı. Sevgilisiyle daha ayrılmadı ama ağladı. Artık kendimi temiz hissetmiyorum diye bir cümle de kurdu hatta. Aynı yaştayız aynı tarzda ailelerimiz var. Yani seviştik diye alkışlıcak değiller hoş karşılamazlar. Aynı eğitimi aldık. Ama farklı iki insanız işte. Sen hangisi olucaksın bu tabloda? Onu iyice düşünmen gerekiyor. Pişmanlığı ağır oluyor bunun gözlemime göre. Kaldırabilcek misin?
Kadınlık değeri, yani insanlık değeri cinsellik ile ölçülemez.
Evlenmeden önce ilişki yaşamadılar diye kadınlık değerleri arttı sananlar var ise, o değeri sıfırlıyorlar mesela.
Maksadınızı anlayamadım bu ikisini bağdaştırmaktaki.
Bu nasıl bir yorum ya? Senin kızın var mı? Kınama kimseyi. Büyük konuşma. Herkes kendi davranışından meshuldür. Başkası adına utanmana gerek yok.Ayrilsan ne olacak kiz olmadigon icin yani bakire cok red edileceksin. Bir evli bayan olarak sizin gibi kizlarimizi görünce utaniyorum gercekten.ailenin haberi var mi sevgilinle yattigina.
Utandim ama.midem bulandi hattaBu nasıl bir yorum ya? Senin kızın var mı? Kınama kimseyi. Büyük konuşma. Herkes kendi davranışından meshuldür. Başkası adına utanmana gerek yok.
Ayrilsan ne olacak kiz olmadigon icin yani bakire cok red edileceksin. Bir evli bayan olarak sizin gibi kizlarimizi görünce utaniyorum gercekten.ailenin haberi var mi sevgilinle yattigina.
Kesinlikle katılıyorum.
Kötü örnekler toplumun geneli gibi görülüyor. Öyle bile olsa lütfen azınlıktaki normal grupları baz alalım.
Evlilik öncesi cinsel ilişki kitlelerin hakkında karar vermesi gereken bir mevzu değildir.
Evlilik yaşı 30lara dayandı. Sağlıklı cinsellik için ise ilk deneyim 25i pek geçmemeli bilimsel araştırmalara göre. Ama böyle kanıtlı bir iddiaya rağmen tutup da mutlaka sevişin denmiyorsa, sevişmeyin demek de çok yanlış.
Üye sizce kendisini bakire değil diye kabul? etmeyen biriyle evlenir mi?
Her yeri kendi mahalleniz mi sanıyorsunuz anlamıyorum ki. Benim tanıdığım insanların bakire diye evlenmeme ihtimali daha yüksek mesela.
Mahalle degil canim.almyanyada yasiyorum illerde pişman olcagi birseyi.yasamasin. ne hallere geldik.hey allahimÜye sizce kendisini bakire değil diye kabul? etmeyen biriyle evlenir mi?
Her yeri kendi mahalleniz mi sanıyorsunuz anlamıyorum ki. Benim tanıdığım insanların bakire diye evlenmeme ihtimali daha yüksek mesela.