- 30 Eylül 2014
- 4.277
- 12.428
-
- Konu Sahibi darksideofmoon
Fake herhalde anketi de var. Hey allamBen çok tecrübeliyim
Her hafta bir sevgilimden ayrılırım
"Senle birlikte olmak istemiyorum" deyip
Şakası bir yana da bence sen hazır değilsin bunu sorduğuna göre
Toplumla ne alakası mı var? Cevapların çoğunda "burası Türkiye" lafı geçiyor... Acaba ne alakası var...
Ben çok tecrübeliyim
Her hafta bir sevgilimden ayrılırım
"Senle birlikte olmak istemiyorum" deyip
Şakası bir yana da bence sen hazır değilsin bunu sorduğuna göre
Just? Uzun zamandır seni göremiyor muyum ne buralarda?
bence öyle yaniciddimisin ya arkadaş bana öyle söyledi yanlış anlaşılma var sanırım
Seviş diyenleri hymenoplasti topiğine sponsor yapabilir miyiz lütfen? Hayır orda bu sevgililere kanıp pişman olan, karşısındakine yaptığının arkasında durup anlatsa "nası olsa olmuş hadi yapak" denme riskiyle karşı karşıya olup söylemese zor durumda kalan vebal almaktan korkan arkadaşların halini görmediler herhalde de onun için diyorum.
Millete seviş diyorsunuz da, merak ediyorum yarın öbür gün pişman olursa "diktirme" parasını, vebali, damat adayına açıklama olayını da karşılayacak kadar destekçi olacak mısınız.
Tabii ki bu bir ayıp değil isteyen yaşar. Fakat birinin yönlendirmesiyle yaşamak çok farklı. Bırakın kendi düşünsün kendi karar versin.
Eğer sevse zaten evlenene kadar dişini sıkar merak etme konu sahibi.
İlle de tutturuyorsa yarın öbür gün ayrılamaman için de olabilir. Var çünkü böyle büyücü kocakarı gibi kurnaz düşünenler. Neler neler duyduk. Çok ciddiyim hymenoplasti topiğini oku kararını ver. Hikayeleri bi dinle bakalım anket açıyor musun daha da.
merhaba hanımlar ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim 8 aylık bi ilişkim var çok mutluyuz ama sevgilim birlikte olmak istiyor. Sizce erken mi?
Ve eğer reddetmem gerekirse nasıl açıklamalıyım?
Sonu ayrılıkla biter mi?
Kabul edersem bana karşı davranışları değişir mi?
Tecrübeli arkadaslardan cevap bekliyorum acil:)
ayrılsın o samanbence öyle yani
Nereye gıdıyor bu genclık Ar Ahlak nerede ,Namus Şeref nasıl ucuzlamış Sevgılı... mutlu olsun dıye...yazıklar olsun!merhaba hanımlar ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim 8 aylık bi ilişkim var çok mutluyuz ama sevgilim birlikte olmak istiyor. Sizce erken mi?
Ve eğer reddetmem gerekirse nasıl açıklamalıyım?
Sonu ayrılıkla biter mi?
Kabul edersem bana karşı davranışları değişir mi?
Tecrübeli arkadaslardan cevap bekliyorum acil:)