Sevgilim birlikte olmak istiyor???

sizce benden ayrılmak ister mi?

• Ankete Katılan
    131
  • Anket Kapalı .
Sonuc itibariyle ne olmus, ne oldu, neye karar verildi?

Gerci bu konuda emin degilse zaten verir gibime geliyo. Bu sevgili olmazsa bi digerine. Cunku maalesef oda ayrilir korkusu tasiicak. O potansiyel var sanki, ankete baksaniza.

Allah akil fikir versin. Amin, ecmain.

Arkadaşlar sevişin.. tren geldi geciyor yarin olmeyeceginin garantisi var mi? Garantici düşünce tarzından tiksiniyorum. Ben olsam, sevgilim benimle birlikte olmasa ayrılırım. Bir insanla sevismeyeceksem neden sevgili olayım ki?

Seviş diyenleri hymenoplasti topiğine sponsor yapabilir miyiz lütfen? Hayır orda bu sevgililere kanıp pişman olan, karşısındakine yaptığının arkasında durup anlatsa "nası olsa olmuş hadi yapak" denme riskiyle karşı karşıya olup söylemese zor durumda kalan vebal almaktan korkan arkadaşların halini görmediler herhalde de onun için diyorum.

Millete seviş diyorsunuz da, merak ediyorum yarın öbür gün pişman olursa "diktirme" parasını, vebali, damat adayına açıklama olayını da karşılayacak kadar destekçi olacak mısınız.

Tabii ki bu bir ayıp değil isteyen yaşar. Fakat birinin yönlendirmesiyle yaşamak çok farklı. Bırakın kendi düşünsün kendi karar versin.

Eğer sevse zaten evlenene kadar dişini sıkar merak etme konu sahibi.

İlle de tutturuyorsa yarın öbür gün ayrılamaman için de olabilir. Var çünkü böyle büyücü kocakarı gibi kurnaz düşünenler. Neler neler duyduk. Çok ciddiyim hymenoplasti topiğini oku kararını ver. Hikayeleri bi dinle bakalım anket açıyor musun daha da.

Ben çok tecrübeliyim
Her hafta bir sevgilimden ayrılırım
"Senle birlikte olmak istemiyorum" deyip :KK70:

Şakası bir yana da bence sen hazır değilsin bunu sorduğuna göre

Bunu bize soruyorsan hiç girişme bu işe. Demek ki doğru bir insan değil ki emin değilsin. Türk toplumunun namus anlayışına erkeklerin bu konudaki ikiyüzlülüğüne hiç değinmiyorum bile bunun için ayrılıyorsa da sana saygı duymuyor demektir. Ama zaten düşünüyorsan sen de sevmiyorsun demek ki boşver gitsin.

Seviş diyenleri hymenoplasti topiğine sponsor yapabilir miyiz lütfen? Hayır orda bu sevgililere kanıp pişman olan, karşısındakine yaptığının arkasında durup anlatsa "nası olsa olmuş hadi yapak" denme riskiyle karşı karşıya olup söylemese zor durumda kalan vebal almaktan korkan arkadaşların halini görmediler herhalde de onun için diyorum.

Millete seviş diyorsunuz da, merak ediyorum yarın öbür gün pişman olursa "diktirme" parasını, vebali, damat adayına açıklama olayını da karşılayacak kadar destekçi olacak mısınız.

Tabii ki bu bir ayıp değil isteyen yaşar. Fakat birinin yönlendirmesiyle yaşamak çok farklı. Bırakın kendi düşünsün kendi karar versin.

Eğer sevse zaten evlenene kadar dişini sıkar merak etme konu sahibi.

İlle de tutturuyorsa yarın öbür gün ayrılamaman için de olabilir. Var çünkü böyle büyücü kocakarı gibi kurnaz düşünenler. Neler neler duyduk. Çok ciddiyim hymenoplasti topiğini oku kararını ver. Hikayeleri bi dinle bakalım anket açıyor musun daha da.

Bu mantığınızla hareket edersek sevişme diyenleri de vajinismus başlıklarına sponsor yapmak gerekir.

Zaten bir insana seviş demek de, sevişme demek de çok saçma.

Kendisi sevişmek isteyip istemediğini bilmiyor mu?

merhaba hanımlar ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim 8 aylık bi ilişkim var çok mutluyuz ama sevgilim birlikte olmak istiyor. Sizce erken mi?
Ve eğer reddetmem gerekirse nasıl açıklamalıyım?
Sonu ayrılıkla biter mi?
Kabul edersem bana karşı davranışları değişir mi?
Tecrübeli arkadaslardan cevap bekliyorum acil:)

Sen istiyor musun ?
Seni terk eder dersek, terk etmesin diye birlikte olacakmısın ?
Sevgilin istiyor, senin söz hakkına ne oldu ?
Vücut kimin,bir yerden emanet falan mı ?
8 Aylık ilişkide güvenin ne kadar ?
Kafamda deli sorular....

merhaba hanımlar ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim 8 aylık bi ilişkim var çok mutluyuz ama sevgilim birlikte olmak istiyor. Sizce erken mi?
Ve eğer reddetmem gerekirse nasıl açıklamalıyım?
Sonu ayrılıkla biter mi?
Kabul edersem bana karşı davranışları değişir mi?
Tecrübeli arkadaslardan cevap bekliyorum acil:)
Nereye gıdıyor bu genclık Ar Ahlak nerede ,Namus Şeref nasıl ucuzlamış Sevgılı... mutlu olsun dıye...yazıklar olsun!

X