Sevgilim birlikte olmak istiyor???

sizce benden ayrılmak ister mi?

• Ankete Katılan
    131
  • Anket Kapalı .
Bir de ekleyeyim. Bu kişiyle de hayatınıza devam etseniz, yazdığım senaryo da gerçekleşse, ileride birgün bu hususun yüzünüze vurulmasına hazırsanız buyrun efenim. Yapınız.

Yüzüne vurulur diye bir olay yok. Bu içinde yaşadığınız sosyal ortama göre değişir. Eğer tutucu bir çevrede yaşıyorsanız, bir birey olmaktan önce bir dişi varlık iseniz yüzünüze vurulması ihtimali vardır ama kendinizi bir birey olarak kabul ettirebilecek durumdaysanız size bu konudan bahsetme saygısızlığını yapanı anında silersiniz hayatınızdan.
Bekaret benim için de hayatıma giren insanlar için de hiçbir zaman bir konu olmadı örneğin.

Kendi gerçeklerimizi genel geçer şeylermiş gibi lanse edip insanları yönlendirmeye çalışmayalım lütfen.
İnsanların içinde yaşadığı sosyal yapılar farklı olabilir.

Yüzüne vurulur diye bir olay yok. Bu içinde yaşadığınız sosyal ortama göre değişir. Eğer tutucu bir çevrede yaşıyorsanız, bir birey olmaktan önce bir dişi varlık iseniz yüzünüze vurulması ihtimali vardır ama kendinizi bir birey olarak kabul ettirebilecek durumdaysanız size bu konudan bahsetme saygısızlığını yapanı anında silersiniz hayatınızdan.
Bekaret benim için de hayatıma giren insanlar için de hiçbir zaman bir konu olmadı örneğin.

Kendi gerçeklerimizi genel geçer şeylermiş gibi lanse edip insanları yönlendirmeye çalışmayalım lütfen.

Guzel arkadasim mevzu bekaret degil kadinlik degeri

merhaba hanımlar ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim 8 aylık bi ilişkim var çok mutluyuz ama sevgilim birlikte olmak istiyor. Sizce erken mi?
Ve eğer reddetmem gerekirse nasıl açıklamalıyım?
Sonu ayrılıkla biter mi?
Kabul edersem bana karşı davranışları değişir mi?
Tecrübeli arkadaslardan cevap bekliyorum acil:)

bu senin kararın..biz ne diyelim ki.senin isteğin

Guzel arkadasim mevzu bekaret degil kadinlik degeri

Kadınlık değeri, yani insanlık değeri cinsellik ile ölçülemez.

Evlenmeden önce ilişki yaşamadılar diye kadınlık değerleri arttı sananlar var ise, o değeri sıfırlıyorlar mesela.

Maksadınızı anlayamadım bu ikisini bağdaştırmaktaki.

Kesinlikle katılıyorum.

Kötü örnekler toplumun geneli gibi görülüyor. Öyle bile olsa lütfen azınlıktaki normal grupları baz alalım.

Evlilik öncesi cinsel ilişki kitlelerin hakkında karar vermesi gereken bir mevzu değildir.

Evlilik yaşı 30lara dayandı. Sağlıklı cinsellik için ise ilk deneyim 25i pek geçmemeli bilimsel araştırmalara göre. Ama böyle kanıtlı bir iddiaya rağmen tutup da mutlaka sevişin denmiyorsa, sevişmeyin demek de çok yanlış.

Sana kim neyin garantisini verebilir ki?
Sorduğun soruların, fikir istediğin konunun mantığını bir sorgula arkadaşım.

Benim yorumuma gelecek olursak kocama bile güvenmem ben sevgilime mi güvencem?
Haaa terketse de bir gün ayrılsak da pişman olmam yapasım var diyorsan git yap ne diyeyim.

Ama lütfen sonra gelip burda birlikte oldum ve terkedildim ühühü ühühüü diye konu açma.
O tiplere acayip sinir oluyorum çünkü!

Hayat senin hayatın. Sorumluluğunu üstlenirim daha sonra pişmanlık yaşamam dediğin herşeyi yaşamakta özgürsün.Ama bunu sende istiyorsan yap, sırf senden ayrılır diye yada birlikte olduğun insanı mutlu etmek adına değil. Bu kadınlık gururunu ezip geçmek olur. Yine söylüyorum bu büyük bir sorumluluk iyice düşün yaşını,içinde yaşadığın ortamı iyice tart kararını ver.

Asıl sen Hayır dedikten sonra nasıl değişicek onu izle sen
Sana diycek ki
Sen bana güvenmiyo musun.
Biz Evlenicez
Ben seni bırakmam
Benim olcaksin nasıl birakiym

Yav he he...
Dünyada yaşıyoruz uzayda değil
Ve türkiyede
Öyle bi hata yapma
Ya da yap ve olcakları gor
Yaaa bu kadar mı olur.

Bak konu sahibiciğim, BEN SENİ O KADAR ÇOK SEVİYORUM Kİ BİRLİKTE OLASIM GELİYO diyen dördüncü tür canlılar duydum. Sonuç: kız reddedince çocuk sessiz sedasız kayboldu ortadan hala haber alamıyo. Düşün işte gerisini sen tahmin et. 8 ayda birlikte olmak ne ya. Zor sabretti heralde. Ayrıl derim ben. Sevseydi emin ol böyle bi talebi olmazdı.

X