- 10 Mart 2013
- 1.862
- 1.491
- Konu Sahibi darksideofmoon
Bir de ekleyeyim. Bu kişiyle de hayatınıza devam etseniz, yazdığım senaryo da gerçekleşse, ileride birgün bu hususun yüzünüze vurulmasına hazırsanız buyrun efenim. Yapınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüzüne vurulur diye bir olay yok. Bu içinde yaşadığınız sosyal ortama göre değişir. Eğer tutucu bir çevrede yaşıyorsanız, bir birey olmaktan önce bir dişi varlık iseniz yüzünüze vurulması ihtimali vardır ama kendinizi bir birey olarak kabul ettirebilecek durumdaysanız size bu konudan bahsetme saygısızlığını yapanı anında silersiniz hayatınızdan.
Bekaret benim için de hayatıma giren insanlar için de hiçbir zaman bir konu olmadı örneğin.
Kendi gerçeklerimizi genel geçer şeylermiş gibi lanse edip insanları yönlendirmeye çalışmayalım lütfen.
İnsanların içinde yaşadığı sosyal yapılar farklı olabilir.
merhaba hanımlar ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim 8 aylık bi ilişkim var çok mutluyuz ama sevgilim birlikte olmak istiyor. Sizce erken mi?
Ve eğer reddetmem gerekirse nasıl açıklamalıyım?
Sonu ayrılıkla biter mi?
Kabul edersem bana karşı davranışları değişir mi?
Tecrübeli arkadaslardan cevap bekliyorum acil:)
100 de 76 ver demişbu senin kararın..biz ne diyelim ki.senin isteğin
Guzel arkadasim mevzu bekaret degil kadinlik degeri
Ver gitsin kız sevgilinden kıymetli mi
Yüzüne vurulur diye bir olay yok. Bu içinde yaşadığınız sosyal ortama göre değişir. Eğer tutucu bir çevrede yaşıyorsanız, bir birey olmaktan önce bir dişi varlık iseniz yüzünüze vurulması ihtimali vardır ama kendinizi bir birey olarak kabul ettirebilecek durumdaysanız size bu konudan bahsetme saygısızlığını yapanı anında silersiniz hayatınızdan.
Bekaret benim için de hayatıma giren insanlar için de hiçbir zaman bir konu olmadı örneğin.
Kendi gerçeklerimizi genel geçer şeylermiş gibi lanse edip insanları yönlendirmeye çalışmayalım lütfen.
İnsanların içinde yaşadığı sosyal yapılar farklı olabilir.
evet üstteanket mi yapıldı
hayır ya o ayrılmak ister mi sorusuna evet cevabı :)100 de 76 ver demiş
Tecrübeli arkadaşlar derken? aramızda kim konu sahibinin erkek arkadaşına tamam tatlım dedi? Dökülün
ciddimisin ya arkadaş bana öyle söyledi yanlış anlaşılma var sanırımhayır ya o ayrılmak ister mi sorusuna evet cevabı :)
Yaaa bu kadar mı olur.Asıl sen Hayır dedikten sonra nasıl değişicek onu izle sen
Sana diycek ki
Sen bana güvenmiyo musun.
Biz Evlenicez
Ben seni bırakmam
Benim olcaksin nasıl birakiym
Yav he he...
Dünyada yaşıyoruz uzayda değil
Ve türkiyede
Öyle bi hata yapma
Ya da yap ve olcakları gor