Sevgilim bir ayı mı sizce ? Çok sinirliyim

Bana bagiramazsin deyip kendisi bagiriyor, empati yok..
Dedigim an yapacaksin diyor, kompleks ve hadsizlik var..
Ben boyleyim, isine gelirse diyor resmen, eziklikle birlikte kendini bi halt sanma var..
Dikbasli olmakla, laf dinlememekle suclamis, carpitma var, artı yansitma psikolojisi..
Bazen 1 cumle bile gosterir insanın ne olduğunu.. İletişim kurulabilen tip degil bence.. Sen ne diyorsun o ne diyor..

Az önce 3 kere aradı cevap vermedim veriyim mi canım konuşmak istemiyor

Bence telefonda konuşma işini abartmışsınız mevzunun cılkı çıkmış,gereksiz kavga etmişsiniz. Sizin de ona ayı diyerek başlık açtıgınızı da konıya dahi edersek sanki üslubunuz aynı. İlişkiye bakıyorum saygı yok,bence sıkıntı orda.

Naptin konu sahibi, merak ettim..
Gerci banlisin sanirim ama gelince gorursun insaAllah..

hem görüntülü telefon hem tv hem youtube... sasi olurum ben ya... bilemedim...

benzeri yakin zamanda benim de basimdaydi. Durduk yere sinirlenir bagirirdi alttan alirdim. Ama bana fevrisin diyerek ayrıldı sinirli olan o alttan alan ben. Sonuc fevri olan da ben. Erkekleri anlamak icin uğraşmıyorum artik. Konu sahibi.size de tavsiye ederim..zira ayi dediginiz varlik bile sevgiden anlar. Erkekleer ise nankördür

Yansitma psikolojisi iste.. Kompleks ve surekli suclama hali.. Cekilmez.. Allah korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…