• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim benimle oyuncak gb oynuyor:( yardım lütfen...

canım benımmm o daha senın ondan tamamen ayrıldıgını bıle ıdrak edemedı kı :D:D:D bekle soku atlatsın onceee :P bence soyle dusun bu tarz olaylar ınsanı cok olgunlastırıyor ve ınsan sarrafı yapıyor bundan snra cok daha dıkkatlı olacaksın ve erkeklerın ıysını kotusnu anlamaya baslıcaksın senı kandıramıcaklar salakca sozlerle hareketlerle o yzden sevın cnm bende eskıden eskı sevgılımden ayrıldıgmdakı eskı sevglm demek ıstemıorm ıznınle okuz demek ıstıorm kendısıne ılk hep agladm uzuldum ettm ama smdı ona cok teskur edıorm sayesınde ekeklerın ıc yuzlerını anladım artk benı kolay kolay kandıramıyorlar gercekten suan cok guzel bır ılıskım var cnku cok ıyı bırını buldum Allahıma cok skur cıddı de dusunuyoruzz.. senınde bu yasadıkların bosuna deıll smdı kotu bıryle karsılastın ama evlenecgın ksı Allahn ıznıyle ıyı bırı oldugunda esının degerını daha ıyı anlıcaksın ve ıyı bır ese sahıp olmanın tadına varcaksn :))

amin inşllh dediğin gb olur zaten bunun evlenme niyeti yoktu ailesininde yoktu hiç oralı değillerdi...30uma kadr evlenmeyi düşünmüorum derdi...2gün sonra paramı var öğrenci evi gb mi olsun evimiz ,para olsa yarın nikah kıyalım derdi bi öyle bi böyle...ailesine sormuştum...onlarda aynı şekilde..çocuklarını eğlendircek bi kız işte..evlilik felan onlara göre değilmiş..yazarken sinirlendim bak:)idrak edemedi evet aynı zamanda bu şimdi idrak ettiğinde bi süprizler ayaklara kapanmalar falan yapacak die koruyorum ben ettim sen etme falan diyecek belki..bende yelkenleri suya indirebilirim ogün ruh halime göre,ama 2.gün biliomki alcak eline laptopı haydi aşkım çay getr..sonra bi kavga yine hakaretler falan...şimdi bu dediğimi yaparsa nasıl umursamamayı becercem onun düşüncesşndeyim...çnkü bu biliorumki gelcek...iyice mahvedip öyle gidecek benii:(

amin inşllh dediğin gb olur zaten bunun evlenme niyeti yoktu ailesininde yoktu hiç oralı değillerdi...30uma kadr evlenmeyi düşünmüorum derdi...2gün sonra paramı var öğrenci evi gb mi olsun evimiz ,para olsa yarın nikah kıyalım derdi bi öyle bi böyle...ailesine sormuştum...onlarda aynı şekilde..çocuklarını eğlendircek bi kız işte..evlilik felan onlara göre değilmiş..yazarken sinirlendim bak:)idrak edemedi evet aynı zamanda bu şimdi idrak ettiğinde bi süprizler ayaklara kapanmalar falan yapacak die koruyorum ben ettim sen etme falan diyecek belki..bende yelkenleri suya indirebilirim ogün ruh halime göre,ama 2.gün biliomki alcak eline laptopı haydi aşkım çay getr..sonra bi kavga yine hakaretler falan...şimdi bu dediğimi yaparsa nasıl umursamamayı becercem onun düşüncesşndeyim...çnkü bu biliorumki gelcek...iyice mahvedip öyle gidecek benii:(

o zaman yapman gereken su geldıgınde ozur dıledıgınde sonrasını dusun.. sonrasında basına neler gelecek cunku oyun bagımlısı asla kurtulamazz senınlede ne aılesı ne kendısı cıddı dusunuo lutfen yapma sunu kendıne Allah rızası ıcn.. evde kndını ozlemınden parclasanda onaa donmıcem demelısın kendıne anlıyomusun sana su kdr dıorum en fazla 1 ay bunu yapsan alısacksn ve bı bakıosn unutuyorsun.. ve kendıne acılen bır hobı bul sosyal hayat edın. guzel seyler yasadıgında onsuz mutlu olabıldıgını goreceksın senı uzen tek seyın o oldugunu anlayıp ondan uzaklasacaksın lutfen guclu ol ve senı mahvetmesıne ızın verme. kendıne bır ıyılık yap mesela senı cocuk gıbı sevındırecek cılgınlıklar yap kahkahalara bogulabılecegn ne varsa yapp cok ıı bı arkds edın cılgın olsun senı alsın baska dıyarlara gotursun dertlerını unuttursn.. ben ole unuttm kuzenım sagolsun ole bı anda gldıkı 1 ayda yaaa tamamennnn unttm sureklı okeye gırıp mılletle dalga gecr kacardık vs kotu bısey ama depresyondaydım ve bu benı cok guldururdu.. hep facete okeyde mılletle dalasırdım oyunlar oynadık vs ne bılım hep evdeyım cnku bıeyere gıdemynce nette eglence yarattk ve kurtuldm sende ger dısarı cıkabılıosan bence partılere eglence ortmlarına gıt eglen dans et gez dolass arkadaslar edın herseyı yapp :)))

ve son olarak namaz kılıomusun bılmıorm dını goruslerını fılan ama kılmıyosanda kılmayı bılıosan sureklı agladıgında yalnız kaldıgında abdest al ve Allah rızası ıcın ıkı rekat namaz kıl sadece 2 rekat 5 dk almıcak.. yapmak ıstemesende bır kere en azından dene eger kendını huzurlu hıssetmenden rahatlamıs hıssetmezsen ben bısey demıorm.. gercekten enn zor zamanında senı oyle rahatlatacakkı ve namazdan snra allaha dua ett aglayarak ıcını dokk dertlerını anlat ona bırıne anlatmak ıstedıgın ne varsaaa hepsını ona dokkk ve hayırlısı ıcn dua hep bu sorunu atlatmak ıcn dua et kesınlıkleeee atlatacaksın ınsallah cnm sakın usenme bunu yap

o zaman yapman gereken su geldıgınde ozur dıledıgınde sonrasını dusun.. sonrasında basına neler gelecek cunku oyun bagımlısı asla kurtulamazz senınlede ne aılesı ne kendısı cıddı dusunuo lutfen yapma sunu kendıne Allah rızası ıcn.. evde kndını ozlemınden parclasanda onaa donmıcem demelısın kendıne anlıyomusun sana su kdr dıorum en fazla 1 ay bunu yapsan alısacksn ve bı bakıosn unutuyorsun.. ve kendıne acılen bır hobı bul sosyal hayat edın. guzel seyler yasadıgında onsuz mutlu olabıldıgını goreceksın senı uzen tek seyın o oldugunu anlayıp ondan uzaklasacaksın lutfen guclu ol ve senı mahvetmesıne ızın verme. kendıne bır ıyılık yap mesela senı cocuk gıbı sevındırecek cılgınlıklar yap kahkahalara bogulabılecegn ne varsa yapp cok ıı bı arkds edın cılgın olsun senı alsın baska dıyarlara gotursun dertlerını unuttursn.. ben ole unuttm kuzenım sagolsun ole bı anda gldıkı 1 ayda yaaa tamamennnn unttm sureklı okeye gırıp mılletle dalga gecr kacardık vs kotu bısey ama depresyondaydım ve bu benı cok guldururdu.. hep facete okeyde mılletle dalasırdım oyunlar oynadık vs ne bılım hep evdeyım cnku bıeyere gıdemynce nette eglence yarattk ve kurtuldm sende ger dısarı cıkabılıosan bence partılere eglence ortmlarına gıt eglen dans et gez dolass arkadaslar edın herseyı yapp :)))

8 olmasını bekliyorum spora yazılcam..kilo vercem..sigarayıda bırakmayı denicem..belki ordan bayan arkadaşta edinirim:)

ve son olarak namaz kılıomusun bılmıorm dını goruslerını fılan ama kılmıyosanda kılmayı bılıosan sureklı agladıgında yalnız kaldıgında abdest al ve Allah rızası ıcın ıkı rekat namaz kıl sadece 2 rekat 5 dk almıcak.. yapmak ıstemesende bır kere en azından dene eger kendını huzurlu hıssetmenden rahatlamıs hıssetmezsen ben bısey demıorm.. gercekten enn zor zamanında senı oyle rahatlatacakkı ve namazdan snra allaha dua ett aglayarak ıcını dokk dertlerını anlat ona bırıne anlatmak ıstedıgın ne varsaaa hepsını ona dokkk ve hayırlısı ıcn dua hep bu sorunu atlatmak ıcn dua et kesınlıkleeee atlatacaksın ınsallah cnm sakın usenme bunu yap

evet namaz kılarım bazen hacet için vs.duada okuyorum genellikle yapacağım dediklerini..

yol versin gitsin gün gelicek şükredicksn sundan krtldgna ne bu oynatr gibi Allah askına benimde önerim kacan kovlnr tktıgı nasl olur demssn ya vazgecmenin paradigması diye bi yazı var onu mtlka oku seni biraz rhtlckt :)
bende kndmi toprlma asamsdnym sacmı boytym diyet ypıyım diyorum böyle degşklkler güzl toprlıyor insnı inan bna heleki onlar görnce daha fenaa :D

iki üç gündür çok iyiydimmm dönmeyi falan düşünmüyorum kızgınlığım hala çok varr..o ararsa açmıcam görüşmücem falanda...bi halsizlik ve uyku hali var aşırı...bide ben kendimi öyle hissetmesem dahi gözlerimden yaşlar akıo süreklii..ağlama modunda da değilim heee...bu akşam dizi izliommm..yastığa uzandım sol gözümmmden okdr yaş aktıkii...çeşme gb...sonra baktımkii ben değil gözüm ağlıoo...bide boğazımda bi düğüm var...bide bide çok bidem var..normalde koca yaz boyunca yere yakın olan balkonumun kapısı hep açıktı hiç korkmazdım..bu gece korktum kapısını kapattım...hiç bşy yapasım gelmiyor..aynı anda sigarayıda bıraktığımdan iyice çöktümm ....

sevgilim bir anda değişti bana köpek gb davranıyor,karşısında güçsüzlükten hüngür hüngür ağlayarak,yalvaracak seviyeye geldim,bunu yaptığımda, görmediğimi düşünerek gizliden onu sırıtırken yakalıyorum..nasıl bu hale geldiniz diye sorarsanız?
2senedir ist da yalnız yaşıyorum..iş sebebiyle buraya geldim ..güzel bir işim vardı fakat müdürümün sen yalnızsın nasıl yapıosun vs.imaları,tacizleri sonucu işimden ayrıldım,psikolojik olarak öyle etkilendimki 2 ay sağlık sorunlarım oluştu..sonrasındada iş yaşamında dikiş tutturamadım bitürlü...ne iş bulsam yapıyorum 2 ay çalışıosam 3-4 ayım boş geçiyor falan:(nyse byle bi dönemde sevgilimle tanıştık aşık olduk...1.5 senedir birlikteyiz...kirayı ödeyemediğim zamanlarda falan üzüldüğümü görüp yardım ediyodu..çnkü onun gideri yok sadece geliri var..bu mümkünmü derseniz harbiden öyle...başka konuda açmıştım bunla ilgili...pc aldı kendisine ve derken bi anda dünyadan uçtu..sürekli oyun oynamaya başladı..suratıma bile bakmadı 1 ay boyunca kavgalar ettik oyun yüzünden vs..naptıysam oyundan vazgeçiremedim..en sonunda tası tarağını toplayıp evimden gitti...oyununu kendi evinde oyna dedim çnkü...bu seferde gidiş o gidiş..ne arıyo ne soruyor...aradığımda azarlamaya meğilli bekliyor adeta..bi anda sinirlenioo...kaç kere konuşmaya çalıştımm..hep ayrılmakla yüzyüzeyiz...en son bu gece dedim neden nedennn nolduu?madem bu kadar acımasızdın,umursamazdınn,beni bu kadr üzmeye meraklıydın neden 1,5sene melek gb davrandın,,her anımda yanımda oldun haftada 4gün gece 2de işten çıkıp metrobüsle 1 saat yol yapardı sonra iş için tekrar aynısını elinde çiçekler balonlar....dediki ben hep sabrettim hep bekledim sorunların bitecek adam gb bi iş bulacaksın die..ama sen hep yaydın kendini hiç uğraşmadın çabalamadın...bi duvarım vardı kaldırmıştın onu..şimdi tekrardan ördüm...bundan sonra byle işine gelirse dedi yani...tabi ben ağlayıp byle ilşki istemiom ,ben hep acı çekiyorum senin bu yeni halinle,ben bu kişiyi sevmemiştim,madem byle olcaktın baştan gösterseydin gerçek yüzünü vs..sızlanmalarımda hep onu zevkle bakarken görüyorum.....4 ay işsiz kalmıştım şuan iş buldum çalışıyorum tek kuruş almadım 1 aydır...aldıklarım zaten boğazıma acı lokma gb dzildi sağolsun meğer deneniyomuşuz...moralim bozuldu aradım..telde tersledi yine benii..bitmiyo derdin dedi..bugece geldi konuştukk..dedim sen benii zengin olsam, süper bi işim olsa harika olsam hiç derdim olmasa sadece ozamn sevcekmişsin meğer..hiçbişeyime tahammülün yok artık dedim..aynen dioo...ben sorun istemiyorum dioo...dedimki sonuçta bende bu hayatı özellikle seçmiyorum..allahın takdiri..bende daha iyi olsun istiyorum ama bazı dönmlerde hayat hoyrat davranııyor..şansızlıklar oluyo..napıyım öliyimmi diyorum..ozamn kendine sorunsuz birini bul ayrılalım diyorum..ben ayrılalım demedim dioo..ama sus sesinde çıkmasın ,arada takılalım gb geliyor bana...

çok uzun oldu farkındayım kus.bkamyın...ben kaçan kovalanır taktiğini okudum bugece forumda 2012de bitmiş yorumlar...şuanda sizden istediğim yardım bu taktiği uygulamaya koymam lazım...biraz ders vermek,özlettirmek,beni sevdiğini anlamasını sağlamak vs...ama sosyal yönden çok zayıfım..sadece işe gidiom..bazen 6da bazen 10da evde oluyorum hiç arkadaşım yok..yani onu aramamayı başaramıyorum bir,2.si ise aramadığımda beni merak edeceği bi durumum yok bilioki evdeyim..yada işte...:(beni iyice eline aldı kedinin fareyle oynaması gb oynuyor üzerek...hatta geçen ağzından kaçırdı bi gece arkadaşlarıyla içiolardı aradım pc bozulmuştu bşy sordum o sırada 1 hafta lık ara vermiştikk..dediki sen anlatıon soruon ben gülüom....:(sizce bu işin içinden nasıl çıkarım???ne ayrılmayı becerebilioz ne birlikte olmayı....bi akıl verin bana:(

zavallı kendini vazgeçilmez falan sanmış yazıkkkk:) ona en değerli şeyin senin için sen olduğunu göster aç kapıyı gitsin:3:kendini 1. plana koy sevdiğini değil sen ona göre şekil alma bırak o sana göre alsın

Son düzenleme:
Canım sosyal hayat önemli değil ki sen takmıyormus gibi yaptıktan sonra sosyal hayata mı bakar ay gel bulusalım olmadı vallahi ne olacak :1: Gideri yok geliri var diyorsun o da gideri olmayacak birini istiyor demek ki alısmıs adam hazıra o yüzden bosver evlendikten sonra böyle olsaydı daha mı iyi olurdu simdiden gercek yüzünü görmüs olmana sükretmelisin

madem ki sevgilin evli değilsiniz ayrıl gitsin çevrende başka erkek mi yok......

Erkegi bu kadar firsatci bir ulkede baska birini bulmak o kadar kolay ki , ama icine sinmez .

İnsanoglu nankor benimde vefasiz bir sevgilim vardi ilk gucsuz dusdugum issiz kaldigim anda hersey tersine dondu . Sen bunu birak yenisini bul . En hayirlisi bu .

hiçbirinizi dinlemedim:))yine kendi bildiğimi okudum...salak gb barıştım...şuanda hakaretler..kavgalar...sesimi çıkarsamm dayak bile yiyebilirim...üstüne üstlük benim evime yerleşmiş işsiz kalmış durumda...ve benle gezerken ve ben işsizken bana harcadığı paraları ona geri ödemezsem...evimdende gitmeyecekmiş...hergün ağlıyorumm...ruh gb yaşıyorum...onunla konuşmaya çalıştığımda...şiddet görmekten korkuyorum...daha da neler neler var...anlatsam....aptallığımı herkes duysun!herkes yorum yapsınn....hakettimm....ne olduysa hepsini hakettimm............................................................................

hiçbirinizi dinlemedim:))yine kendi bildiğimi okudum...salak gb barıştım...şuanda hakaretler..kavgalar...sesimi çıkarsamm dayak bile yiyebilirim...üstüne üstlük benim evime yerleşmiş işsiz kalmış durumda...ve benle gezerken ve ben işsizken bana harcadığı paraları ona geri ödemezsem...evimdende gitmeyecekmiş...hergün ağlıyorumm...ruh gb yaşıyorum...onunla konuşmaya çalıştığımda...şiddet görmekten korkuyorum...daha da neler neler var...anlatsam....aptallığımı herkes duysun!herkes yorum yapsınn....hakettimm....ne olduysa hepsini hakettimm............................................................................
Bu konu nedense ilgimi çekti üstünden çok zaman geçmiş ama yorum yapmak istedim. Şu son yorumunu görene kadar senin adına zafer gururu yaşıyordum. Aferin diyordum kadın işte böyle olmalı. Ama sen ne yapmışsın? Şaşkınlıklar içindeyim. Bu adama katlanma sebebin nedir Allah aşkına? Sizin gibi kadınlar yüzünden erkekler her kadının üstünde bu şekilde hüküm sürebileceğine inanıyor. Dediğin gibi yazdığın her şeyi haketmişsin kusura bakma.

Canim benim sen Tek degilsin aptalikla. bende iyi olur diye nelere katlandim ama olmuyor. Sade biz daha derine düsüyoruz. Hayatimda benim gibi salak Yok dedim ve beyefendiyi Kapiya koydum. Ohhhhhh derken yine kapida Cocuklarimdan ayiramassin diye her Iki Gründe bi evde, sanki hic ayrilmamis gibi. Allahim bize sabir versin, bugün hic takmiyorum, hayatimi yasiyorum. Yapamadiklarimi yapacagimi yeniden baslayacagim. Ve sende kendini kurtar o Yok gibi yeni arkadaslar ara ve bak zamanla hersey düzelecek. Kendine iyi bak sabirli ol

Arkadaşlar benim ilişkilere genel bakış açım şu siz aynaya baktığınızda "ben güzelim ben bana prenses gibi davranılmasını hakediyorum" derseniz öyle kişiler çıkıyor karşınız ama eğer "ben bu adam için herşeyi yaparım, kapısında kul köle olurum derseniz" gerçekten sizi kölesi gibi kullanan biri çıkıyor.
Canım benim okudum yazdıklarını, ben de aynı durumu yaşadım, çok acı çektim ayrılmam zor oldu aileler de girmişti işin içine çünkü ama dedim ya bu adam benim kendime olan saygımı götürüyor.
Arkadaşlarım derdi ki "sen ne güzel kızsın bu çirkin çocuk yakışıyor mu yanına hem de sana kötü davranıyor yüzüne bakmıyor gel desen gelmiyor vs."
Sonunu iyi görmüyorum bak şiddet de var işin içinde demişsin, lütfen yapma kendine bunu. Sana elini kaldırdığı anda polise git darp izlerini göster hastaneden rapor al uzaklaştırma emre çıkart. Sevgisi falan kalmamış artık bu adamın anla bunu.
Ondan ayrıl, bir kursa başla- ingilizce kursu, dans kursu ne olursa- orada çevre edin arkadaş edin.Zaten kısmetin de seni bulacaktır, içine kapanma vakit buldukça gez eğlen.

Bu nasıl bi insan ya hem beni ağlatıp gülecek he .. yakasına yapışır suratını tükürük manyağı yaparım. Herife bak !!! Bence o adama artık taktik maktik uygulama.Saygısı biten bi ilişki kolay kolay eskisi gibi olmaz. :19: zaten haketmiyorda .. :50:

Güzelim ilk cümlen herşeyi anlatıyor zaten. Derhal ayrıl ondan git yaralı bir hayvan gibi acını tek başına çek geçer birgün ama sana saygısı olmayan biriyle birlikte olma

Back
X