sevgilim bir anda değişti bana köpek gb davranıyor,karşısında güçsüzlükten hüngür hüngür ağlayarak,yalvaracak seviyeye geldim,bunu yaptığımda, görmediğimi düşünerek gizliden onu sırıtırken yakalıyorum..nasıl bu hale geldiniz diye sorarsanız?
2senedir ist da yalnız yaşıyorum..iş sebebiyle buraya geldim ..güzel bir işim vardı fakat müdürümün sen yalnızsın nasıl yapıosun vs.imaları,tacizleri sonucu işimden ayrıldım,psikolojik olarak öyle etkilendimki 2 ay sağlık sorunlarım oluştu..sonrasındada iş yaşamında dikiş tutturamadım bitürlü...ne iş bulsam yapıyorum 2 ay çalışıosam 3-4 ayım boş geçiyor falan
nyse byle bi dönemde sevgilimle tanıştık aşık olduk...1.5 senedir birlikteyiz...kirayı ödeyemediğim zamanlarda falan üzüldüğümü görüp yardım ediyodu..çnkü onun gideri yok sadece geliri var..bu mümkünmü derseniz harbiden öyle...başka konuda açmıştım bunla ilgili...pc aldı kendisine ve derken bi anda dünyadan uçtu..sürekli oyun oynamaya başladı..suratıma bile bakmadı 1 ay boyunca kavgalar ettik oyun yüzünden vs..naptıysam oyundan vazgeçiremedim..en sonunda tası tarağını toplayıp evimden gitti...oyununu kendi evinde oyna dedim çnkü...bu seferde gidiş o gidiş..ne arıyo ne soruyor...aradığımda azarlamaya meğilli bekliyor adeta..bi anda sinirlenioo...kaç kere konuşmaya çalıştımm..hep ayrılmakla yüzyüzeyiz...en son bu gece dedim neden nedennn nolduu?madem bu kadar acımasızdın,umursamazdınn,beni bu kadr üzmeye meraklıydın neden 1,5sene melek gb davrandın,,her anımda yanımda oldun haftada 4gün gece 2de işten çıkıp metrobüsle 1 saat yol yapardı sonra iş için tekrar aynısını elinde çiçekler balonlar....dediki ben hep sabrettim hep bekledim sorunların bitecek adam gb bi iş bulacaksın die..ama sen hep yaydın kendini hiç uğraşmadın çabalamadın...bi duvarım vardı kaldırmıştın onu..şimdi tekrardan ördüm...bundan sonra byle işine gelirse dedi yani...tabi ben ağlayıp byle ilşki istemiom ,ben hep acı çekiyorum senin bu yeni halinle,ben bu kişiyi sevmemiştim,madem byle olcaktın baştan gösterseydin gerçek yüzünü vs..sızlanmalarımda hep onu zevkle bakarken görüyorum.....4 ay işsiz kalmıştım şuan iş buldum çalışıyorum tek kuruş almadım 1 aydır...aldıklarım zaten boğazıma acı lokma gb dzildi sağolsun meğer deneniyomuşuz...moralim bozuldu aradım..telde tersledi yine benii..bitmiyo derdin dedi..bugece geldi konuştukk..dedim sen benii zengin olsam, süper bi işim olsa harika olsam hiç derdim olmasa sadece ozamn sevcekmişsin meğer..hiçbişeyime tahammülün yok artık dedim..aynen dioo...ben sorun istemiyorum dioo...dedimki sonuçta bende bu hayatı özellikle seçmiyorum..allahın takdiri..bende daha iyi olsun istiyorum ama bazı dönmlerde hayat hoyrat davranııyor..şansızlıklar oluyo..napıyım öliyimmi diyorum..ozamn kendine sorunsuz birini bul ayrılalım diyorum..ben ayrılalım demedim dioo..ama sus sesinde çıkmasın ,arada takılalım gb geliyor bana...
çok uzun oldu farkındayım kus.bkamyın...ben kaçan kovalanır taktiğini okudum bugece forumda 2012de bitmiş yorumlar...şuanda sizden istediğim yardım bu taktiği uygulamaya koymam lazım...biraz ders vermek,özlettirmek,beni sevdiğini anlamasını sağlamak vs...ama sosyal yönden çok zayıfım..sadece işe gidiom..bazen 6da bazen 10da evde oluyorum hiç arkadaşım yok..yani onu aramamayı başaramıyorum bir,2.si ise aramadığımda beni merak edeceği bi durumum yok bilioki evdeyim..yada işte...
beni iyice eline aldı kedinin fareyle oynaması gb oynuyor üzerek...hatta geçen ağzından kaçırdı bi gece arkadaşlarıyla içiolardı aradım pc bozulmuştu bşy sordum o sırada 1 hafta lık ara vermiştikk..dediki sen anlatıon soruon ben gülüom....
sizce bu işin içinden nasıl çıkarım???ne ayrılmayı becerebilioz ne birlikte olmayı....bi akıl verin bana
2senedir ist da yalnız yaşıyorum..iş sebebiyle buraya geldim ..güzel bir işim vardı fakat müdürümün sen yalnızsın nasıl yapıosun vs.imaları,tacizleri sonucu işimden ayrıldım,psikolojik olarak öyle etkilendimki 2 ay sağlık sorunlarım oluştu..sonrasındada iş yaşamında dikiş tutturamadım bitürlü...ne iş bulsam yapıyorum 2 ay çalışıosam 3-4 ayım boş geçiyor falan

çok uzun oldu farkındayım kus.bkamyın...ben kaçan kovalanır taktiğini okudum bugece forumda 2012de bitmiş yorumlar...şuanda sizden istediğim yardım bu taktiği uygulamaya koymam lazım...biraz ders vermek,özlettirmek,beni sevdiğini anlamasını sağlamak vs...ama sosyal yönden çok zayıfım..sadece işe gidiom..bazen 6da bazen 10da evde oluyorum hiç arkadaşım yok..yani onu aramamayı başaramıyorum bir,2.si ise aramadığımda beni merak edeceği bi durumum yok bilioki evdeyim..yada işte...